31

Иван

преди 11 години

Ей Младеж, жилището в което живееш от кого е? Живеете наготово в жилища добити от същите пенсионери. Ако искаха да им платите за тях, колко трябваше да им плащате, мрънкяло просто?

30

Младеж до 34

преди 11 години

Какво са построили?И кой работи там?Аз виждам беднотия,безработица,млади хора без преспектива и възможност за изява.Това ли са построили и оставили на мен?От всичките комунистически страни в Европа,ние сме най-зле сега.Аз ли съм виновен за това?И тона ти е толкова селско-махленски,че едва ли можеш да вникнеш във въпросите ми.

29

Анонимен

преди 11 години

до Младежа...Е ти освен ла,,,на какво друго си посял????Само да запитам????Като идеш по голяма нужда в ке....фа виж това дето си натворил и това дето е в огледалото,,,,няма да има голяма разлика не се напъвай да я търсиш

28

666

преди 11 години

Според мен проблема е в *** и приравнените към тях смърдящи, неграмотни и първобитни българи. За тях няма правила, няма данъци, здравни осигуровки и всякакви други такси и плащания, които нормалните българи им покриваме ежедневно. Докато тая *** не почне да бачка и да плаща за всички за нас няма да има нормални цени. Миналата седмица бях в болница с баба ми, докараха една жена толкова смърдяща, въшлясала и спластена , че моментално усмърдя два етажа. Познайте кой плати ..ти..ти..ти..

27

ok

преди 11 години

Протестиращи, нещо сте сбъркали адреса на протеста си. Не трябва ли да викате "Мафия" пред Дондуков 1? Или точно от там ви организираха "мероприятиицето"?

26

Анонимен

преди 11 години

Над 200 души на протест срещу шоковото поскъпване на тока"Не защитаваме и не подкрепяме партийни и свързани с тях организации!ТОГАВА МИЗЕРСТВАЙТЕ. АТАКА ОТ ГОДИНИ ВИ ГОВОРИ, ЧЕ ТРЯБВА ЕВН, ЕОН И ЧЕЗ ДА СТАНАТ ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ЗА ДА ИМА СОЦИАЛНА ЦЕНА, ЗА ДА НЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ВИЕ НЕ ГО ПОДКРЕПЯТЕ НО ТОЧНО ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ ЗАВИСИ ДАЛИ ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ. ГЛАД И МИЗЕРИЯ ВИ ЧАКАТ - ЗАВИНАГИ !

25

Младеж

преди 11 години

Пенсионерите на снимката протестират.А аз какво да кажа? На 20г.съм и какво заварвам,разорена и ограбена държава.Аз ли съм виновен,за това че тези хора на снимката през целия съзнателен живот са докарали страната ни до просешка тояга.И сега какво излиза.Аз трябва да има рина л**ната,и да ги храня отгоре на всичкото...ами не не се чувствам длъжен да го правя,колкото и неморално да е.Учили са ме на"Каквото си посял,това ще жънеш".

24

клошар

преди 11 години

Някога имахме държава ,сега станахме роби на ЕС и продажнитени управници.

23

Анонимен

преди 11 години

Станишев взе 500 милиона заем на гърба на НЕК да изкопаят една дупка в Белене. Питайте го него къде са парите на Банка Париба. Крадлив Комунистически ***.

22

i

преди 11 години

az samo se pretesnqwam, che shte stane kakto s protestite kogato se pokachi cenata na goriwata - nishtosorry no cyrillic

21

Проучване

преди 11 години

Според последните социологични данни, електората на БСП в Пловдив е до 200 души.

20

anonimen

преди 11 години

ami zadava6 li si vaprosa za6to na *** ne im rejat toka ami 6toto ako go otrejat vsi4ki se vdigat a balgarite vseki gleda nego si

19

Несъгласен

преди 11 години

Протеста е манипулиран, трябва да се протестира срещу ДКЕВР и правителството, които са в основата на вдигането на цените !ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН, могат да бъдат обвинявани в много неща, но не те формират цената на тока и производствените разходи !Кражбите в АЕЦ "Козлодуй", Мини "Марица Изток" и лобисткото лансирне на еко енергията на Бориславова и други мутри е разковничето + неустойките за АЕЦ "Белене" !

18

Анонимен

преди 11 години

Густо майна , тежко е знам, ами нали в града ви има 100 000 ***, на които плащате сметките!

17

..

преди 11 години

Смях в залата. Протестират срещу монополите, и искат..национализация :) Все едно национализираното няма да е монопол.И точно в Пловдив, където е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно енергото да е частно, защото иначе политиците ще плащат тока на Столипиново с общите пари от данъци в замяна на ромските гласове (както беше през 90те). Ясно е че повишението на тока отива право в НЕК която е пред фалит заради дълговете по Белене, а не при ЕВН, ЕОН и ЧЕЗ. Очевидно протестиращите са неинформирани.

16

Топчето гръмна.

преди 11 години

ЕВАЛА ПЛОВДИВ аз съм с вас. Много са 13% ,това са 130 000 лв на 1 000 000 лв чиста печалба в милиардерските джобове.

15

Muncho

преди 11 години

Има- няма още 2-3 месеца и зимата народа ще усети как му влиза четвъртития, покрай повишението на цените на тока, парното и горивото, а оттам и на останалите неща...

14

Пламен

преди 11 години

Вий са сетихте ве, майна! Тока го вдигнаха преди повече от 10 дена!

13

Хюсеин Рамис

преди 11 години

200 човека са 2 автобуса от селата , на всеки са дадени по 10 лева да вдигат врява и в цирка знаят, че у нас са на-евтините клоуни. А и да предупредя да си обръснете главата, че после ние сме на власт и ще ви сърби от чалмата- отсега Ви благодаря, че ни избрахте

12

Медии лизачи

преди 11 години

Протести имаше и в София и в други градове!НО билгарските медии окончателно са се превърнали в *** на ББ и ЦвЦв