35

svetozar.christoff

преди 11 години

the planet is fine.........the people are fucked..... /george carling-save the planet/ dreme i na zemqta ,4e se ka4ili temperaturite s 2 gradusa ili 4e izbuhnal nqkoi tam vulkan...tva she zasegne ner zemqta-a nas...kakto george karlin kazva:-do dnes sa iz4eznali milioni vidove.....NE SME GI IZBILI NIE...ta nie sme tuk edva ot 200hil godini,a ot 100 g imame industriq...a zemqta e tuk ot 5 mlrd...200 000 v/s 5 000 000 000 ?-dreme i na zemqta na onaq rabota ,nie da mu mislim

34

aaaas

преди 11 години

BULLSHIT!Нима и ние хората предизвикваме затоплянето на Марс и Юпитер? Защото и те се затоплят! Учени са доказали че слънцето става все по-горещо!Няма нищо общо с хората това, поредната американска пропаганда! Скоро ще започнат и хората да разреждат... защото им пречат!

33

Анонимен

преди 11 години

Ако промяната в климата,която е факт изтрие от лицето *** като вас значи си е струвало дори да загинат милиони нормални хора по света.

32

Анонимен

преди 11 години

Айде, нов проект на ЦРУ! Откак "утрепаха" Бен Ладен, няма срещу кого да се борят!

31

РРР

преди 11 години

Абе ако спрат опитите си с HAARP хамериканците, може и да се пооправи планетата ни...

30

АТИЛА

преди 11 години

"Хубаво местенце е земята,ама много *** бее..,тцъ,цъ..."И много Юдо-Хазарски *** които *** Склавянски *** да цапат Българската земя и Вмирисват Българския род !!!Да вдигнем знамената святи, бойни със ЗНАЦИТЕ на нашите предци Да изметем от нашата родина Свята Юдо-Хазарина зъл и низший расов враг.Ний идемъ с Танг- Ра наший древен Страшен, на Ариите Богът най-могъщ, С духовен меч предвождащ свойте славни орди, като Атила Кан ювигиБуреносен Смел!КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

29

Анонимен

преди 11 години

izobshto ne mi pyka,gospod shte vi pribere vsichkite.otkadeto ste doshli tam i shte otidete ,bez tova stanaxte dostatachno paplach vreme e za jatvata.

28

Анонимен

преди 11 години

Повечето екстремни климатични явления,последните години са наистина предизвикани от човека,но контролирано.Такова нещо като "антропогенно глобално затопляне" и "парников ефект" зарадо CO емисиите НЯМА.Именно заради това сега когато договорът от Киото изтече,Япония,Русия и Бразилия няма да подпишат новия.А САЩ и Китай,най-големите индустриални производители никога не са го спазвали.Така че само ЕС и Австралия ще плащат CO емисии.Да ни е честита новата цена на тока.

27

Анонимен

преди 11 години

Навред, ние като държава, имаме най малък принос за случващото се с планетата, поне в сегашно време. Но за сметка на това, ние също плащаме сметката на великите консуматори (знаеме къде са те!)...

26

Анонимен

преди 11 години

Хубаво местенце е земята,ама много *** бее..,тцъ,цъ...

25

Анонимен

преди 11 години

Особено зимата!

24

Анонимен

преди 11 години

Спокойно, нефта и въглищата свършват. Скоро ще отървем майката земя от човешките ни безумия.

23

картоткеа

преди 11 години

Ми надуп...пардон довери се и на Юнеско като си сакаш.

22

Анонимен

преди 11 години

Споко Народе.Нас Господ (Бойко) ни обича, света Бойкородица също. Господ син на Бойкородица не е решил, не го е сторил - забрана на глобалното затопляне.За него това е като детска игра.

21

До 20

преди 11 години

Да разбирам, че според теб в България съществува някаква добре организара свръх секретна организация която се грижи в горите дърветата са на най-малко 10 метра разтояние едно от друго! И как така хем в селата няма хора, хем някой сече непрекъснато гората и то под определен ред да не забравяме - тук се получи някакво странно противоречение не мислиш ли?

20

Анонимен

преди 11 години

Дано да опече тези *** дето набедиха испанци и гърци в мързел заради следобедната почивка. Да ги видим тогава те как ще работят на тези градуси.

19

Doctor Horror

преди 11 години

скоро ще караме електромобили, така че спокойно.

18

ДО 18

преди 11 години

Тука си прав Като площ горите ги има но в тях дърветата са през 10-20 метра Това не е гора Това е като българските села в момента селата ги има но в тях живеят по няколко старци

17

Анонимен

преди 11 години

Щом искате да намалите глобалното затопляне спрете да се изхождате, защото вашите фекалии отделят огромни количества Метан, койте е над 30 пъти по мощен парников газ от въглеродния диксид. И още нещо - забравете и за отделянето на онзи специфичен газ излизащ от ануса ви след ядене на боб и други храни.

16

До 16

преди 11 години

Аз вярвам на хора и организации който могат да се обосноват, а от ЮНЕСКО са направили замервания и сателитни снимки. А ти кой си? Какви са твойте доводи? Лични наблюдения!? Да определено ще се доверя на ЮНЕСКО!