7

Анонимен

преди 11 години

Не знам и не мога да знам какво точно се е случило, но ако се вярва на написаното и случаят е: Напил се -> налетял на бой -> този на когото налетял го блъснал за да се защити -> Паднал -> ударил си главата щото в пияно състояние естествени рефлекси на тялото никакви -> починал. Та, ако е такава ситуацията, то случаят не касае убийство по непредпазливост, а си е чиста неизбежна отбрана. Никой не е длъжен да стои кротко, докато го бият.

6

Ангелин

преди 11 години

"Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 124 от НК ал.1 от НК за причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие на умишлено нанесена телесна повреда". Значи може умишлено да му нанесе телесна повреда, а ако вземе, че почине, е по непредпазливост???Дано да има възмездие за загубеният млад живот! Моите съболезнования на близките му!

5

Анонимен

преди 11 години

ся да се уточним -той ударил ли го е с твърд предмет по главата или БК, след като е паднал се е ударил, и отделно е паднал, щото е налетял на бой......нещо нещата в началото и края на статията се поразличават май:)))))))))))))

4

Анонимен

преди 11 години

Защото не за всяка криминална проява се предвижда затвор. Толкова ли ви е далече от акъла?

3

Анонимен

преди 11 години

Като е криминално проявен защо не е в затвора?

2

Анонимен

преди 11 години

Обзалагам се,че убиецът на момчето НЕ Е ***.

1

Анонимен

преди 11 години

Един млад човек вече го няма ,а друг ще лежи години в затвора и ЗАЩО? Кой носи вината? Алкохола , момичетата ,лошите приятили , липсата на възпитание ,случайността , безпричинната агресия...? Защо в последните години с такава лекота се посяга на човешки живот?