111

...

преди 11 години

Вижте кво , и аз съм на мнение ,че за повече жени в армията не сме дорасли, първо щото армията вече е толкова несериозна и второ щото истински желаещите да станат военни - жени са малко , повече са тарикатките . Но моля ви , не обиждайте жените като пол и не ги дискриминирайте с твърдението ,че еди-кво-си е мъжка работа , личните качества зависят от възпитанието в семейството и общността , има много мъжки момичета , както и момчета ,които не се кефят на армията , всичко е индивидуално.

110

Поручик Ржевски

преди 11 години

хареса ми Ъц/188пост/.Това е един от министрите на ГЕРБ който ще влезе в панделата.Понеже досега нямаме министър осъден за престъпления по служба време е вече и в нашата татковина да изгрее слънцето.Да се знае,че от Аню Ангелов ,Валентин Радев и компания става само бъдещи затворници.Това ще е показателно за хора комплексари които не стават за нищо, но за министри на ГЕРБ -ОПРЕДЕЛЕНО СТАВАТ.

109

Педераска армия

преди 11 години

Клането в Сребреница стана възможно защото ООН разчиташе на батальон *** от Кралство Холандия ... ПРавете си вие сметката за какво става въпрос.

108

Анонимен

преди 11 години

Простотията ходи по хората. Когато същите тия хора са на власт е страшно.

107

редник

преди 11 години

Турците много ще се радват !

106

Ъц...

преди 11 години

Абе, я да спретнем една Женска армия, а за да покажем, че сме по либерали и от либералите, да вкараме и квота, с която да се гарантира службата на гейове, лесбийки и травестити, и вместо проблеми с гей парадите ще си имаме законен военен такъв.Снемамме военната бронетехниката и се превъоражаваме с луксозни автобуси, вместо военни кораби - яхти, вместо ВВС - пътнически лайнери(може и втора употреба). Военната ни доктрина да гласи -Никакво насилие, само нежни ласки.Победата ни е гарантирана!

105

Анонимен

преди 11 години

Важното е да бъдат прогонени мъжете отвсякъде за да се съсипе държавата. После ще се вкарат навсякъде малцинства, етнически и сексуални до окончателното изчезване на БГ. Отдавна се работи усилено по въпроса и има вече сериозни успехи.

104

Анонимен

преди 11 години

Tия стават само да си пръснат войничетата семействата....

103

Анонимен

преди 11 години

Когато съм носил морската униформа,никого не съм си представял,че някой ден ще бъде носена и от жени.Ами то жена на кораба означава сигурно бедствие.

102

Отдай чест!

преди 11 години

Командира: "Сега ще ви покажа как се отдава чест на по старши!"Жената-войн: "Аз моята чест съм я отдала още на 14 години!"

101

Анонимен

преди 11 години

Ах гиди стар коцкар.

100

Яко

преди 11 години

След жените в армията идват *ите...По съвет на губернатора Уорлик, Тиквата и ГЕРБ ще трансформират военните паради в гей паради...

99

Анонимен

преди 11 години

Аню нещо пак ни баламосва. Преди няколко дни съобщи за голямо съкращения в армията, а сега ще назначава. Да не би да подменя мъжкия състав с женски.

98

Анонимен

преди 11 години

Комплексирани женоря, като искате да бачкате в някоя мъжка професия - станете миньорки! Ама друго е да чупим *** на генералите и полковниците и да се фукаме колко сме успели, а?

97

Жо

преди 11 години

ЗАЩО жените не стават за войници?Защото при подаване на команда "Залегни!" лягат по гръб:)

96

Яко

преди 11 години

Основната дилема пред Аню Боеца е:"Героизъм" или "Онанизъм"...

95

Анонимен

преди 11 години

hahaha kolko ste smeshtni izmenicite kogo zablyjdavate nishto niama napraveno 23 god ot predateli i izmenici samo ryshene.kade ti e armiata bre glypak takav .

94

Анонимен

преди 11 години

Что то и другите две никак не са лоши.... даже стават и за е***е

93

Анонимен

преди 11 години

Тази девойка никак не е лоша...

92

armeetc

преди 11 години

az v momenta sam v armiqta i da vi kaja 4estno tova e opal4enie ne armiq , a otnosno jenite BUTAFORIQ