33

Истината

преди 11 години

Като не са вложили нито лев ще рухнат. Една седалка не са подменили, един стълб не са боядисали откакто са взели съоръженията. Но картата я вдихнаха от 20 на 35 лева и искаха да я вдигат още.

32

до Стефанова

преди 11 години

Името му е: Боко Тиквоко, бивш кмет София и сегашен премиер на ***

31

Анонимен

преди 11 години

Да им се отнеме лиценза на тия шебеци.

30

стефанова

преди 11 години

Кажете името на човека подписал договора в полза на мафиотите от Витоша ски и загуба на всички софиянци!!!!! Загубата за нас триябва да бъде платена от него, защото не е луд който яде баницата, а който му я дава!

29

до БАЧКАТОР

преди 11 години

Бачкаторе, щом така се ттулуваш сам - гле``й си бачкането и акъл не давай! Пишеш, че искаш туризъм! Искай, ама туристите, (тези дето здраво плащат) търсят ПРИРОДА! Не бутон, асфалт и чалготеки!Като им избачкате по едно "сВин Сити" на всяка *** и под всяка бука - ще ти идват само европейски бабички - да икономисват и евро-хлапети - да си поркат и таковат, почти без пари.А като тръгнат пороите - ясна е работата ще ви се хързулне "избачканото" в най-близкото дере. Целувай на Цеко .... ръка;

28

Анонимен

преди 11 години

Човек като ви чете коментарите ще си помисли, че лифтовете в алпите се самоподдържат и са притежание на горските елфи.

27

Анонимен

преди 11 години

рано или късно всичко се амортизира ... проблема на Цеко е, че се прави че не разбира, че е купил само железа - не е собственик на земята, няма и концесия, само и единствено съоръжения.Като си купуваш кола, особено пък като в случая, втора употреба, изнудваш ли държавата да ти плати нова кола, като се счупи, или да ти отпусне гараж?В Швейцария има и лифтове, три пъти по-стари от симеоновския, всичките в отлично експлоатационно състояние и си ги ползват без да ги подменят.

26

до 23

преди 11 години

А аз може и направо в спалнята до жена ти да се паркирам(нищо ,че не съм еколог)!!!Няма корпорация която да ти мисли доброто-разбери го!!!

25

до 23

преди 11 години

аз пък довечера ще паркирам на тротоара пред вас и ще ти блокирам спалнята

24

$$$

преди 11 години

Ииииииии....отново Босфор ТВ дами и господа!!!Много БЪЛГАРСКИ партии(ДПС) и БЪЛГАРСКИ телевизии(BTV) защитават БЪЛГАРСКИТЕ интереси!!!За да осигурите работа на хората създайте условия за ПРОИЗВОДСТВО бе-***!!!ДОМАТИ,КРАСТАВИЦИ,ПИЛЕШКО МЕСО-всичко е внос!!!И въздух ще започнем да си внасяме!!!ЗАЩО???Не искаме да конкурираме запада с космически технологии,а просто с нещо,за което на нашата географска ширина не се иска кой знае колко!!!

23

Анонимен

преди 11 години

Само да поправя цитата:"Бяхме по-нагли от Наглите."

22

Анонимен

преди 11 години

Умишлено ги бастисаха! Сега - като не мине тяхната в Закона за горите - нищо чудно да пуснат "бригада роми" да ги опоскат, а пред обществото ще го представят като кражби!Само че ние знаем, че бай *нгал не краде в планината - там е трудно - катериш се! ;)Кой му ги приватизира/концесионира лифтовете на Цеко, а?Я г-жа кметица/даскалица да извади архивите!Нали помните до 2003-2005 - зимата колко народ ги ползваше, особено симеоновския лифт и каква опашка се виеше на паркинга?Кой кметуваше в София?

21

БАЧКАТОР

преди 11 години

МАЙНАТА И НА *** ПЛАНИНА. ИСКАМЕ РАБОТА,ИСКАМЕ ТУРИЗЪМ . ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗВИВАМЕ. ВИЕ СТЕ ПШЛАТЕНИ ЕКОЛОЗИ ИСКАЩИ БЪЛГАРИЯ ДА МИЗЕРСТВА ДЪЛГИ ГОДИНИ

20

Анонимен

преди 11 години

Довечера еколозите ще паркират джиповете си по алеите на Борисовата градина и ще блокират орлов мост в името на опазването на природата.

19

qwerty

преди 11 години

В един момент и планетата земя може да излезе от строя, така че плашете на баба си гащите с тия приказки. Тази зима като не работиха лифтовете какво толкова стана? Явно перете само пари щом можете да си позволите да не работите точно в ски сезона.

18

Анонимен

преди 11 години

Като лифтовете не са им изгодни,защо не ги дарят на София?Няма да се охарчват,няма да имат дертове.Да,ама не...

17

Анонимен

преди 11 години

ВНИМАНИЕ!!! Довечера БСП ще се опита да яхне гражданската ни енергия на хората от Орлов мост за собствените си партийни цели!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Колко лесно се манипулират хората. Нещастни ***, Витоша ски ви пусна два лафа и вие повярвахте че една корпорация се интересува от доброто на хората мухахахахахахахахаха. Дайте си гората ако искате, дайте си въздуха, дайте си и водата(защото има планове за застрояване на 2500 минивеца - чао на реките) дайте си истинския живот и прекарайте оставащото ви време във виртуалното пространство пред плазмите и компютрите, в бетонените си кутийки, задушавани от смог, прах и мръсотия. Наивни хорица.

15

Наблюдател

преди 11 години

Как поне веднъж не се застъпихте за правилния казус или не заложихте на правилния кон, малумници в магарешки каруци който ще си отидете от този свят без да разберете къде сте били. Малка ли ви е мизерията където се събуждате всеки ден.....мисли!!!!!!

14

Анонимен

преди 11 години

Спрете градския транспорт, ние кореняците-софиянци живеем в центъра и си ходим пеш. !Спрете тока, той се произвежда от ТЕЦ-ове! Спрете автомобилите- Те горят петролспрете прогреса- искам да сляза