344

сс

преди 11 години

Комунисти не спете врагът е открит.Важно е вашето да не се конфискува.НАПРЕД . ПРОЛЕТАРИЙ

343

кики

преди 11 години

Евростат: Дългът на България за 2011 г. е сред завидните в ЕС,България е на второ място в ЕС по най-ниско съотношение на дълг към Брутен вътрешен продукт, съобщи Евростат. По този показател страната ни е изпреварена единствено от Естония, чийто дълг за миналата година е 6% от БВП.Данни на Националния статистически институт показват, че за 2011-а българският дълг е в размер на 12 милиарда 293 млн. лева, или 16,3 на сто от БВП.Бюджетен дефицит е реализирал сектор "Държавно управление" (1 млрд. 576 млн. лв., или 2,1 на сто), а с излишък е приключил годината подсектор "Социалноосигурителни фондове" (186 млн. лв., или 0,2%).В изпълнение на Регламент на Съвета 479/2009 за прилагане на Протокола за процедурата при прекомерен дефицит всяка страна членка предоставя на Евростат предварителни данни за дефицита/излишъка и дълга за отчетната година към 31.03. на следващата година и окончателни данни за дефицита/излишъка и дълга за отчетната година към 30.09. на следващата година.Междувременно Евростат обяви, че бюджетният дефицит на еврозоната за 2011 година се е понижил до 4,1% от БВП спрямо данните за 6,2 на сто през предходната година. Съвкупният дълг на страните от валутния съюз обаче се е повишил до 87,2 на сто от БВП, което е около 2-процентен скок спрямо 2010-а.

342

Анонимен

преди 11 години

Колко време е нужно за да се достигне това средно ниво?Нима другите държави ще спрат за да ни изчакат!Златната среда е хубаво нещо,но засега сме последни.Не само в ЕС ами май и Албания вече е по-добре.Пряк виновник няма.Търпеливо и примирено население,амбициозно и надъхано управление.Дали останалите управляващи са приели съвета сериозно или са помислили,че е шега?

341

кики до 369

преди 11 години

Забравих да подчертая,че имаше само 3 почивни дни в месец.Не зная как може да сте толкова слепи и не виждате,че не само България е в криза.Че Бойко със зъби и нокти се бори да направи нещо добро,и ако последиците не са видими тази година,това ще стане в следващите 2-3 години.

340

добри

преди 11 години

Ейй, като гледам тия коментари мед ми капе на сърцето. Остава и да отидем и да гласуваме, а не само да пишем по форумите.

339

Анонимен

преди 11 години

Б.БОРИСОВ се е отдал изцяло на борбата за спасяване на България от предшесващите го хищници.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ИМА КОЙ ДА ГО ЦЕНИ.....

338

добри

преди 11 години

IQ146, мислим абсолютно еднакво! :) Колкото повече хора го проумеят това, толквоа по- добре за България. На мен това ми дава оптимизъм, че ГЕРБ ще има и втори мандат и нешата в тая държава маалко от малко ше се подобрят.Приятен ден.

337

кики до 369

преди 11 години

Чехия-средно ниво? 800-900 евро? Я влез малко в час.Снаха ми замина там през пролетта и вече се върна.За 3 месеца отслабна 7 кг. 800 евро ама за 15 часов работен ден,Така че в Бг, не ревете много

336

ДЯДО ГОШО

преди 11 години

АКО ИСКАМЕ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ФОНДОВЕ КОИТО НИКОГА ДА НЕ ГИ ВРЪЩАМЕ КАТО ГЪРЧУЛЯТА. "ЯЛИ ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ"...........А М И С Е Г А ?????

335

има ли избор?

преди 11 години

Ами какво друго да каже човека!Тя тая приказка е една и съща от 20 години, от всички управляващи!

334

дддддд

преди 11 години

етническа толерантност - за 2 лева убиват жена, виж по корната статияфинансовата дисциплина - хората живеят с по 300 лв. на месецборбата с организираната престъпност и корупцията - всички знаем кои са и каде са

333

супер анонимен

преди 11 години

По-добре с друго да беше се похвалил дон Винету!Да беше се похвалил как ние сме пример за мизерия, корупция и откровен геноцид, пример, как мутра може да стане премиер. Само дето не ми се вярва европейците да последват този "пример".

332

Б обяснява .......

преди 11 години

Кво ще обяснява?Ставаш гъст защитник на мафията и си добре.Кво толкоз?

331

IQ146

преди 11 години

Дали ще го КРАДЕ тройната коалиция или партизаните на Иван Костов, на народа му е(а и на мен ми е) ВСЕ ЕДНО. КРАДЕЦЪТ си е КРАДЕЦ - тъмно син, жълт, червен, турско син - все е КРАДЕЦ! И парите от бюджета, вместо по предназначение и за развитие на държавата, отиват в джоба на КРАДЕЦА! Пък някои нека се препират за лява или дясна политика, за мерки за растеж или фискална ДИСЦИПЛИНА - всичко това е тинтири-минтири, когато и докато си имаш работа с КРАДЦИ!!!

330

IQ146

преди 11 години

С парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6, няма 5, няма ваши, наши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ! При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; Бойко Борисов глобява калпави строители; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от К.О.М.У.Н.О.И.Д.И.Т.Е, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ К.Р.А.Д.Ц.И! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!

329

ГЕРБ Стандарт

преди 11 години

Величието на великите гербери. 3-години глад и мизерия.

328

Баба

преди 11 години

ББ ГОВОРИ ЗА СРЕДНО НИВО, СЪЩО КАТО ДЯНКОВ. "МИЛИ" ПЛЯМПАЛНИЦИ, КОЙ ДА ВИ КАЖЕ, ЧЕ СТЕ ПОД СРЕДНОТО НИВО ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ ВКУПОМ

327

Анонимен

преди 11 години

ABE TOI DA KAJE ZASHTO SA ZAMRAZENI ZAPLATITE I VSI4KI CENI SKA4AT VSEKI DEN .AKO LI NE MNOGO SKORO HORATA SHTE POLUDEQT I VSEKI SHTE GRABNE KOI KAKVOTO MOJE I POZNAITE VSI4KI GERBERI SEDESARI KOMUNISTI SHTE RABERAT KAKVO E HORSKI LIN4 DORI I VSI4KI POLICAI I VOENNI NQMA DA MU POMOGNAT NA TOZI SMESHNIK

326

!!!!!

преди 11 години

НА същата среща са му обяснили, че ако направят това в техните държави още на другия ден ще ги свалят от власт с камъни и тояги. :) За Справка на прес службата на МС шото това са го пропуснали да го отбележат :).

325

пожарникар

преди 11 години

"потърпевшите" .... ха-ха-ха , много точно казано !!! За наше съжаление тези потърпевши след това си отиват в къщи , а ние оставаме .........