154

Асен

преди 11 години

В прикриващата сянка на анонимността се притаяват някакви дребни човечета, когато искат да ни оплюят, надприказват или унижат, а аргументите им са несъстоятелни, каквото вероятното е безсмислието на цялото им битие. Другари сами си ги пишете дивотиите сами си ги четете.Нормалните хора отдавна са ви отписали. Вие направихте форумите в селска кръчма.

153

те

преди 11 години

Това на снимката мяза ли ви на премиер-то и на пожарникар не мяза...............

152

Подзаглавието

преди 11 години

Гасенето е "наука", обясни ПРИМЕРЪТ. А ПРЕМИЕРЪТ какво мисли, не е ясно...

151

До 180ти

преди 11 години

ида и се прегледай -може при личния лекар на краля слънце - пъдарчето пожарникарче...тсой е свикнал да преглежда недоразвити и увредени индивиди...и поздрави майка си.....

150

Анонимен

преди 11 години

Много сте нещастни бе червени писарушки "Много сме -силни сме " май важи само за ОРЛАНДОВЦИ.

149

AМАН...

преди 11 години

Писна ми бе....вече много ми писна...се тъпата дебеловрата нагла мутра ...навсякъде по всяко време...специалист по всичко....и на кучето му се драйфа от видът на недоразвития интелектуално ***

148

Анонимен

преди 11 години

Най-хубавото е, че до 1 година най-криминалния тип в политиката известен с прозвището ***/Телешката пържолка го очаква бунището на историята...БЕЗВЪЗВРАТНО!!!

147

брояч

преди 11 години

Още 11 месеца и 29 дни!

146

бай Петко

преди 11 години

Г-н Борисов, затова ли назначи експерти да казват на доктора по пожарна безопасност какво да прави? И ай нещо не е наред те ще са виновни. Излиза,че май и доктората ти е толкова. А защо като има два самолета на аерогара София се молиш на израелците, после ги заебаваш, а пък братята македонци това и чакат да те бъзикат и сами се натискат... ? Отдавна трябваше, както направи бившия кмет на Стара Загора да помолиш героичните летци на ИЛ-76. Щеше да им е детска игра и щеше да си пак герой !

145

съмишленик

преди 11 години

И аз съм гевреджия по рождение.Много обичам гевреци с повечко бахур.В краен случай-с мас.

144

Как смее!!

преди 11 години

А бе, определените от НЕГО 3 (три) часа за угасяването на пожара в бранището отдавна изтекоха!Как смее огънят все още да гори!!

143

Боко

преди 11 години

Абе не ме занимавайте с глупости. Това не е пожар, а само огън. В Банкя, кЪто бях малък и ядях филии с мас, овчарите прескачаха такива огньове. Като стане пожар, ще отида и ще го изгася. Сам!!! Ще видите по bTv.

142

Пожар в чалга клуб

преди 11 години

Ей, напрайха пожар за да може Вожда да се изяви професионално!

141

a

преди 11 години

Бойко, ама ти май и пожарникар не си. Само приказваш, ама да беше направил едно показно за това, как се гаси пожар.

140

Наблюдател

преди 11 години

Предлагам някоя Екоорганизация да организира залесяване на опожарения район!!!! Пожара ще се овладее рано или късно, но никой не мисли за загубените декари гори! Аз с радост бих се включел в такова мироприятие (стига да не съм на работа естествено)! :)

139

Герваджия по рождени

преди 11 години

Мачкай Бойко ***; те запалиха едно време Райхстага)добре че беше Росен да го възстанови през 2007-***.А сега запалиха и бъдещия резервоар за изкуствен сняг на Цеко Минев....

138

Житан до 165 и 166

преди 11 години

Тебе 165 ще те назнача пръв министър,ама без потфейл щото имаш акъл и не ти трябват пари....а ти 166 ще отговаряш директно за комшийте ...можеш да ползваш колко си искаш СРС-та ,но се пази от жена си!

137

спонсор на МВР

преди 11 години

Всъщност, кой е другарят Борисов? Най-калпавият футболист между министър-председателите с изтекъл срок за годност? Или е най-калпавият министър-председател между футболистите с изтекъл срок за годност?

136

???

преди 11 години

Към питането на Житан- добавям "Достоен шоп'- Ще си запаля къщата да изгори на Вуте плевнята..............

135

topor

преди 11 години

Житане, аналогичен случай :"...Полумилорд, полукупец,Полумудрец, полуневежда,Полуподлец, но есть надежда,Что будет полным наконец..."А.С. ПушкинНищо ново!