32

тити

преди 11 години

Боже само едно огнище. Що лъжете то и в понеделник пожарника на републиката обяви, че пожара е потушен, а то какво стана. Няма вече магистрали, ще строят нова писта. ПИСТА !!!!!

31

Анонимен

преди 11 години

напишете в гуглето : Потресаващ разказ на един разочарован доброволец от Витошаи ще разберете истината

30

до 30

преди 11 години

В има фото разказ. За да оцелеят доброволците са се забрадили като талибани, тук там някой пожарникар е с противогаз, пък аз се чудих защо Бойко разправяше, че ако се обърне вятъра най-много 30 секунди да издържат. Да ама не - на снимките доброволците са буквално сред пламъците. Освен мафиотщина и палене на гори има пълно безхаберие за живота на хората.

29

Анонимен

преди 11 години

ПОЖАРА МОЖЕШЕ ДА СЕ ЗАГАСИ ОЩЕ В ПЪРВИТЕ ЧАСОВЕ С ВЕРТОЛЕТНАТА ТЕХНИКА.ИЛИ НЯКОЙ ИМА СМЕТКА ПОЖАРА ДА СЕ РАЗГОРИ НЯКОЛКО ДНИ,ИЛИ ТИЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,БАБАБАР С ДИПЛОМИРАНИЯ ГЛАВЕН ПОЖАРНИКАР НА СТРАНАТАБОЙКО БОРИСОВ

28

2ед4

преди 11 години

Абе тия хора се държат сякаш никога и при никакви обстоятелства не са дори и помисляли , че на Витоша може да възникне пожар. Организация=0. Техника=0. Стратегия, тактика=0. Все едно да хванеш първия случаен човек да мисли как да гаси пожара. Само хрантутняци ли има в пожарната **аси?

27

АЗ

преди 11 години

машината се придвижвала с 20 км/час значи огъня ще гори цяла седмица докато дойде на Аньо танка о свещенна простота тоя и за пазач на склад не става,ще го изнесат докато спи.

26

Анонимен

преди 11 години

Вярвате ли на Фандъкова?Аз не !

25

Попандов

преди 11 години

Просека 1600 метра, с ширина 20 м, идеална за ски пистаДругата за лифт.

24

AB

преди 11 години

От разказа на момчето стигнах до следните изводи:1. Някой или група от хора имат интерес това нещо горе да не угасне скоро. Явно са ги саботирали още от самото начало с транспорта и не са вярвали, че ще успеят.2. Този пожар е умишлен - 100%.3. Има замесени от властимащите иначе такава дезорганизация няма как да се допусне, а и защо спряхме израелските самолети-водоноски.Вярвам на момчето, хора споделяйте коментари на очевидци, това което ни дават медийте не е чистата истина май!

23

до 24

преди 11 години

В покрайнините на София турците ще срещнат гладните орди с талигите, които за половин час ще приготвят техниката им за претопяване. Това е най-тайното и секретно оръжие на България. Затова си ги отглеждаме тези орди.

22

1

преди 11 години

Представям си нещо между танк и БТР на ОМВ или Шел :) и танкиста си взима кафенце ...

21

А

преди 11 години

"В момента пътува от Търговище към "Бистришко бранище", тръгнала е още сутринта, но се предвижва с около 20 километра в час."По-бърз начин нямаше ли? Ще пристигне когато пожара е изгасен? На кой му дойде умната идея да дойде на собствен ход или журналята пак не са разбрали точно?

20

До 23

преди 11 години

Към 50 развива, ама гори много така, а и няма за къде да бързат, не е окончателно разчистен района за пистите още

19

Анонимен

преди 11 години

Невероятно *** държава сме-липса на всякаква армия...какви танкова какви паяци ?!турските граничари само да нападнат България и ще ни превземат за 3 часа и половина без редовна армия дори...

18

танкист

преди 11 години

Само не ми казвайте че танка развива 20 километра в час! Ако мъкне и 10 тона вода веднага да я излее в някоя канавка.

17

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам, че танка са го пуснали на ход да идва от Търговище, това малко като помпата, която вместо с хеликоптера щели да я качват с кон, явно има какво още да изгори по проект.

16

Анонимен

преди 11 години

"Министърът допълни, че още не е направена оценка на разходите, които е направила армията при включването си в гасенето на пожара." ....тази армия нали се издържа от бюджета, от данъците ни, каква оценка какви 5 лева?!...?! на кого е частния хеликоптер помагал в гасенето, ама цонев нали е невинен...из4езнаха пари за има няма 1-2 хеликоптера...ама той е невинен

15

Професора

преди 11 години

С всеки изминал ден мафията от Герб започва да се вмирисва с все по-страшни и по-съмнителни дела.Окупирай ДЕКЕВР на 6.7.12 петък пред храм-паметник "Александър Невски" от 11 часа ще се проведе митинг-шествие от площада до ДЕКЕВР на бул."Дондуков"Полицията не разреши протестът да се проведе в четвъртък и поради тази причина ще се проведе в петък.Призоваваме всички хора да дойдат и да протестират срещу увеличението на ток,вода и парно.Има смисъл

14

Анонимен

преди 11 години

има едно главно огнище и то се нарича парламент

13

Анонимен

преди 11 години

"Той отрече да има хаос в организацията за борба с огъня, поне що се отнася до действията на военните" - т.е. при пожарникарите и лесничеите е пълен хаос????? Е баси и изказването!!!!И тая пожарна-танк, толкова ли не можаха да е натоварят на един транспорт, ами се движи на собствен ход????? Военните щото нямат транспортьори!!!!! Пълен фарс са тия!!!!