136

Анонимен

преди 12 години

Концлагер Bugarienland !

135

Анонимен

преди 12 години

Лиляна Павлова потвърждава, че за последните месеци има страшно много издадени разрешения за ползване и въведени в експлоатация фотоволтаични паркове.

134

Анонимен

преди 12 години

Радиационен +++++++++++++

133

Анонимен

преди 12 години

кога ше дигат токъ?

132

Анонимен

преди 12 години

Цецо Апартаментите е насъскал гейберската пасмина. Много минуси днес - много нещо ;) Спокойно другари герберасти, няма да си доизкарате мандата ;)

131

leonsio

преди 12 години

Тази лентичка в началото е един конец от джобо но всеки българин. Дърпаики, дърпайки тези кончета, джобо се разплита, разплита, за да може съвсем да изчезне и да се превърне в една голяма, стабелна и дебела лента, каято собственикът и да прибере на сигурно място при себе си! Ток да те тресне, ама не възобновяем, а атомен, силен и постоянен!

130

Анонимен

преди 12 години

Много обичам вечер като се прибера от работа и си пусна телевизора, да видя Борисов как с голямата ножица реже и последната надежда на БСП и ДПС да се върнат на власт на малки и много красиви лентички!

129

Анонимен

преди 12 години

Тоя петрол е засвършвал от 20 години... Всеки ден ще се яви някой, който да каже, че скоро ще свърши... А едно време работех в петролна компания, в която имахме презентация, че има неразработени находища, които ще стигнат за още много - много време ;)

128

Анонимен

преди 12 години

Точно северните склонове на Витоша трябват на Цеко и Бойко за писти .И случайно там гори пожара ,който както казват доброволците никой не иска да изгаси.Кой има интерес от тава си вадете сами заключенията?

127

Дядо Йоцо

преди 12 години

Е тия гербаджии са големи наглеци.По нагло племе нема.Байновци та вие сте три пълни години в управлението. Цялятя вляст е у Вас.Каква тройна коалиция какви пет лева, какъв хан Аспарух ви е прихванал.Вземете се в ръце и най после нещо свършете от това дето го обещахте. Сега друг ви е виновен. Добре тройната коалиция е виновна. Ама вие три години къде дремахте. Що не ги оправихте тия работи. Вие на ясно ли сте какво е 13% повишение на тока при минимална пенсия и минимална работна заплата. Ако не можете да сметнете най добре се хванете за ръце и вън от властта. Повече нема на къде. По добре тройна коалиция, Гръцки вариант, Испаски и всякакъв друг но не и този на ГЕРБ. БЕЗОЧЛИВИ НАХАЛНИ НАГЛЕЦИ

126

az

преди 12 години

Не си правете илюзии токът и енергията само ще поскъпват докато зависим от петрола, а вече сме минали пика на добив на петрол в света, така че ще става все по-скъп.

125

Radiacionen tip

преди 12 години

Мен не ми пука затова! Пука ми, че после пак ще пием ракия и ще псуваме! Ама тогава, ще трябва да псуваме себе си, защото ние ще сме си виновни! Това е гадното, защото мислим с долната част на кръста си. Ама вече ще е свирено. Жалко, че заради политически пристрастия може да загубим спасителният АЕЦ, пред интерезчииските ВЕИ- та. Като съм го подкарам абривиатурно, БГ, освен България означава и байганьовщина. Нейсе- жеви и здрави...

124

Да вината е на БСП

преди 12 години

За да се роди такъв пожарникар...***...пъдар.... е виновна БСП и тройната коалиция.....

123

Дянков е пицар

преди 12 години

135, На Дянков пицата от постна стана "тънка постна", после "половинка ултра постна" на следващия бюджет ще изчезне съвсем.

122

до 131 от 127

преди 12 години

Ами, всеки прави грешки в живота, знам ли.... Много хора, които отдавна са в играта, по държавни институции и т.н. ми казваха, че Борисов ще е много лош управляващ, защото е нарцис, който пък и обича да краде, но не ги послушах и гласувах. После си смених работата и дойдох в сфера, в която нагледно виждам за какво става въпрос, точно от това правителство. Надявам се, че има още хиляди ***, като мен, които сега се проклинат за избора си, и догодина ще го накажат. И за алтернативата си прав ;)

121

ОЩЕ МАЛКО....

преди 12 години

Още малко и храбрия шивач ще си стои в къщи или в едно заведение с раирано костюмче....а там има мнооого специалисти по рязането.....

120

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой крив и кой прав, но помня само едно нещо Дянков през 2009г. каза че в края на 2009г. излизаме от кризата, В края на 2009г. Каза че до пролетта на 2010г. излизаме от кризата, през пролетта на 2010г. каза че до края на 2010 година вече наистина ще излезем от кризата, после беше до края на 2011г. Сега сме средата на 2012г. и сме в ужасна криза, добре поне че Дянков вече го мързи да лъже че ще излезем до края на годината от кризата.

119

Бай Ставри

преди 12 години

Ич да не ти пука, Radiacionen! Не са виновни те- хората слушат човека, дето преди е гасил, а сега подполва! Така е- интереса клати феса!

118

Radiacionen tip

преди 12 години

Много ми пука за вашите минусчета! Да не би да не съм прав!?

117

127

преди 12 години

Добре е, че си се усетил, но е късно. ББ вече няма нужда от гласуване, той товари 2 камиона с готови бюлетини и толкова. Ако ги хване някой по-смел журналист се оказва, че помагат на бременна и толкова. Стадото слуша чалга, пие ментета, блее и чака да го острижат. Няма измъкване от ГЕРБ вече. А и дори да паднат, отиваме при другите мафиоти - БСП. НЯМА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ !