67

АА

преди 11 години

Да уточня само за вода.

66

АА

преди 11 години

Ние плащаме на месец по 80лева 3 човека сме и не зная басеин ли имаме.Всячески се опитват да ни унищожат,само душите ни ако можеха биха взели.Може би и това целят.в бг.с такива заплати и такива високи сметки просто не се знае колко хора ще оцелеят.

65

az

преди 11 години

daje mi triqt komentarite tiq gei4eta

64

До нона

преди 11 години

Не си само ти, нона, и слава Богу! 67, дори и Balgarka-та да няма инсталирана кирилица на компютъра си, интернет изобилства от безплатни онлайн кирилизатори. В случай, че някой уважава собствения си език, начини на пишеш на него винаги се намират...

63

до 62

преди 11 години

В този случай не зная как функционира,но може би си прав.В нашата сграда всичко е прекарано за централно отопление(газ,вода ),но никой не иска да ползва и не плащаме нищо допълнително.

62

от 38 до 42

преди 11 години

Какво не разбирам бе номер 42, то няма нищо за разбиране. Ако минават тръбите на топлофикация през моя апартамент трябва да ми плащат наем и точка. Аз не желая тяхното отопление. Това че предния собственик го е искал е друг въпрос!Плюс това ако апартамента ми е на последния етаж е много вероятно аз да им топля тръбите вместо те моя апартамент.

61

нона

преди 11 години

до balgarka и 67Мислех,че само аз подминавам коментарите,написани на маймуница

60

Анонимен

преди 11 години

BALGARIQ STRANA NA ABSURDITE I STRANA NA MUTRITE KAGTO BORISOV I KOMPANIQ E DERZAITE GERBADJIII SMOTANI 4E MALKO VI OSTANA

59

Една българка

преди 11 години

България-страната на абсурдите!

58

Анонимен

преди 11 години

честито

57

none

преди 11 години

... принудителна кражба от старицата. Ясно е! ...

56

от 9 до 48

преди 11 години

Става въпрос за такса "сградна инсталация" при НЕПОЛЗВАНЕ на парно - според директива 32 на ЕС тя е незаконна. /при това положение е равна на 0/

55

Balgarka

преди 11 години

:))) 4e e po-dobre izvan BG,da, no4ak pak tolkova-nie pla6tame 500,za po-malko ot Va6eto jili6te,Alex,ne razbrah koy e toya 6tastlivec,deto se e pouvlyakal :))))

54

Alex

преди 11 години

Haide po-leko s lyjite - 60 evro za dom ot 250 kv.m !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaaaa , kaji mi kyde e taia dyrjava , che da otida i az tam zashtoto i az jiveia v chujbina i plashtam naem 750 evro za 97 kv.m . Dori i edna nula da si napravil greshka pak e malko absurdno , meko kazano !!! Chakam za otgovor !!

53

Анонимен

преди 11 години

"Поздравяваме Топлофикация с песента на Пепино Гаглиарди - Една голяма любов и нищо повече.."

52

ppppp

преди 11 години

Имаше преди години един такъв случай с един директор на ВиК дето искаше да вдига цената на водата с мотива, че потреблението се е свило направо се смея през сълзи. Е..ти хората. никакво плащане на тази сметка и лихвата не е 10лв. тоя *** да вземе да провери. ще има да им дава - ще има да вземат ( насраните и ***)

51

възмутен

преди 11 години

"Общественият посредник цитира Закона за енергетиката и Наредба 16 за топлоснабдяването, според които ако 50% от абонатите на дадена услуга се откажат от нея, дружеството е задължено да уведоми писмено останалите си клиенти, че сметките им ще скочат значително. Това задължение обаче е пренебрегнато от бургаското топлоразпределително дружество."Eй сега що не се намери един свестен адвокат , да видим кой се е правил на ударен . Да ги осъди мощно за нанесени вреди на жената .

50

Анонимен

преди 11 години

Стига бе, и той душа носи

49

до 9

преди 11 години

Исках да кажа наем електромер:)

48

Пръдлю Посерков

преди 11 години

Тррррррррръц ! - и да напълним устата на инкасатора