128

ОТ ПОЖАРНАТА

преди 11 години

Пълен хаос е, има министри, репортери... После си тръгват от тук и отиват при друга бригада, връщат се, непрекъснато ни гонят за интервюта". Така започва разказът на част от доброволците от с. Бистрица, които втори ден се включват в отрядите за гасене на пожара в резервата Бистришко бранище. ТРЕТИ ДЕН ОТ 50 ДЕКАРА СТАНАХА 250 ДЕКАРА. КАКТО БОЙКО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ТАКА ГАСЯТ ПОЖАРА ПО ГЕРБЕРСКИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИЗГОРИ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

127

до Местен 149

преди 11 години

Уважаеми "Местен" от Бистрица,пише се:изтокбедственоСрамота!

126

ylyk

преди 11 години

vechechevalina04.07.2012god.

125

Петър

преди 11 години

"Овладеният" пожар:facebook/media/set/?set=a.10150905728379109.408061.756889108&type=3(добавете )

124

anonimen

преди 11 години

ne6to ne mi e yasno-kade e Pojarnikarya?Lenti4ki sigurno reje nyakade,4e na Bistrica e dosta gore6to!Toy i Cecko may kato garmyaha boepripasi po primera na 6efa si reje6e lenti4ka na pe6ehodna pate4ka v Burgas............SME6NICI !!!!A za6to otkazva6 pomo6t,-balgari,sabudete se!!!

123

йое

преди 11 години

Не че нещо ама... 400 човека са доста. Би било лесно да се потуши какъвто и да е пожар с толкова хора. Дето се вика: всеки да изрови по 30 метра за деня, и готово.

122

Местен

преди 11 години

Над Бистрица тази нощ се разтла доста дим. Какво ли ще стане ако духне вятър запад-исток, бедсвено положение!А иначе и тази нощ си гори ли гори, и то все по-наблизо.Фърчила никакви няма - ни родни, ни вносни.

121

Анонимен

преди 11 години

Нерон след като е подпалил Рим, за да си прави голяма вила в центъра бил свален, както каза един колега по-надолу. Но всъщност дори не е могъл да се самоубие - помолил един от слугите му да му държи и бута ръката с ножа, че го било страх сам да си пререже гърлото.

120

До 145 мусли

преди 11 години

Аааааа...добре,че ни светна!А аз си мислих,че просто искаха да ни ударят едно рамо в борбата срещу огнената стихия и да си спасим прекрасните витошки гори...."будь здоров"!

119

муспи

преди 11 години

Нали знаете кога евреин дава помощ, - когата иска да прикрие престъплание. Явно евреите са подпалили Витоша, било лично, било чрез Ложата. Боко като перфектен тяхен лакей би дал всичко, но се усетил че в хазната вече няма нищо, а данайците помагат за пари. И защо точно изсралски самолети - руснаците имат, помагаха на САЩ при пожар в Калифорние с най голямите в света такива самолети. После България е уж член на ЕС, нещо да е трепнало от Брюксел по този повод?

118

Гогата

преди 11 години

Тиквата към Младенов:"Ще палим гората или ще ни помогат да я гасим,не мога да разбера ??!!"

117

Анонимен

преди 11 години

"БУРГАЗЛИЯпреди 3 минутиГОРЕТЕ СОФИЯНЦИ НЕКА ВИ Е ГАДНО :D"Като почнат да ви бетонират морската градина, да не завиеш на умрело за помощ?

116

Анонимен

преди 11 години

"боли ме *** за герб, той си изигра ролята навря бсп ..."Четри години от живота ни си минаха напразно, защото някви психопати избраха мутра на власт за да си чешеат политическата краста. И ТИ си гласувал за мутрата, плъх! Четри години от живота ни минаха да се сменят едни мутри с други. И ще ми се прави на небрежено цвъркалото! Гласувалите за мутрата са също толкова виновни колкото и самата мутра. Щото без тях тоя нямаше да си прави свинщините!

115

Боклук Борисов

преди 11 години

*** 7-ми дан!

114

Анонимен

преди 11 години

Сега сигурно ще викнат царя да изсече гората преди да е изгоряла.........както казват "да спасим България от "зелената мафия". Няма гора - няма проблем!

113

fck

преди 11 години

Бокоооооооооо боко *** си братмис... що отказа самолетите.. 2 самолета с по 3 тона вода да изсипват отгоре щеше за през ноща да са угасили и пожар и сичко.. ама не пу *** смотаните ГЕРБЕРИ! НАрочно сега оставя хората да се пържат там на жегата и да нарочно е запален и пожара 100% съм сигурен!

112

revlio

преди 11 години

до цървула дето ми е писал минус НЯМА НИЩО ПО ЖАЛКО ОТ КОМУНИСТ И НЕГОВОТО ДЕТЕ ЖАЛКО , НАХАЛНО , НАГЛО ,БЕЗОЧЛИВО ,НЕКЪДЪРНО но народа е мъдър , след като видя че неможе да се справи сам извика неволята И КОМУНИСТ СРЕЩУ КОМУНИСТА ДЕРИБЕИЙ СРЕЩУ ДЕРИБЕЯ герб срещу бспголям кеф а парите малкооо а народа гладен и отчаян вижда му се края.

111

BONN

преди 11 години

Ръководителя на сирийската опозиция е избягал с много пари (помощи от usa,ec,катaр и емирствата) и мислят че е в България. Да са писали по пресата в България

110

Анонимен

преди 11 години

Брата на СерГей имал акции в дружество стоящо зад инвестиции в писти и хотели на Алеко!

109

Кратун

преди 11 години

ГЕРБ дори едни умни платени коментатори не могат да си намерят. Явно такъв им е аршинът. Никой не трябва да е по-умен от Вожда, за да не го засенчва.....