132

Българин

преди 12 години

Сега 13 процетното увеличение на тока Цветелина да си го вземе от ***.

131

До 168

преди 12 години

Безплатното и дори насилствено образование на *** доведе до това, както и че в този форум плъзнаха да смърдят разни ''Ястреби'' по-долу. Всеизвестно е, че *** се определята като турци, смучат и безчинстват в БГ, а навън като ги сгащят веднага се ''определят'' българи. Езикът не може да се различи от турския с човешко ухо, а външният им вид и манталитета са идентични. Хилядолетното им паразитиране е довело до закърняване на съвест, срам и себеоценка!

130

Анонимен

преди 12 години

''Родителите на вандалите обещали да възстановят щетите, нанесени от синовете им''. И кво сега проблема е решен, ще вярваме на *** защото обещали за n-ти път, а сигурно и трябва да им ръкопляскаме! Защото иначе чичо Моше и Хелзинските хиени пак ще ни изтарашат джобовете!

129

Alah Shishevich

преди 12 години

Bratia pisha vi sus gniav vuv dushata,Bulgaria e predadena ot bezrodnite boklutsi polititci vsicki te proizlizat ot komunisticheskata gmesh!!!!Gadnia Boio e bil clen na Bkp I mrusnia Cvinokio susto te sa poluchili pari ot zapada da predavat Bulgaria I za tazi si deinost ste gi zariat s pari otkradnati ot nas,*** deistvat po tiahen diktat!Navremeto v zarata deistvaha otriadite na niakoi si Shishev,Ruskia,Dika I Koko smiliha *** I te ne priparvaha v grada no enicarite ot police izrevaha

128

Българин

преди 12 години

По Бай-Тошово време постоянно имаше бой между *** и българи.А сега какво-тръпката се губи.Липсва ми.

127

_Ястреб_

преди 12 години

157 - То *** и българите сте с един и същ ***! Преди 27 години българи с танковете разрушиха и разораха турското гробище до нас, сега съплеменниците ви го връщат. Нормален човек не може да разгадае *** ви психология.

126

Анонимен

преди 12 години

До там я докарахме българи,дотам във нашта родина да се гаврят *** със гробовете на наште бащи и майки,и по-зле ще става.

125

Георги-НЗ

преди 12 години

*** проблем е лесно разрешим, но преди това трябва да бъде решен еврейския въпрос- изгонване на еврейския и американските посланици (посраници) , военен договор с Китай, Русия и Индия.Но преди да стане горното - най-важното е да избесим всички политици и олигарси от последните 20 години!A пък още преди това София трябва да стане ЕДНА ОГРОМНА КАТУНИЦА!

124

Анонимен

преди 12 години

da vlezem s kala6nici v malata da se pozabavlqva me.

123

та така

преди 12 години

Та така, кадърните деца ( и чиито родители имаха пари)ги изпратихме в чужбина, останалите правят по 1 и накрая *** ни виновни, че се чувстваме кофти ... Политиците (съдиите ) че ги пазят е факт - това си е твърдия електорат!А ние, Българите какво правим - плюем по форумите и пърдим под юргана.Хора правете деца и ги възпитавайте, не ревете - много ви е лесно - чалга на макс, Азис президент и всички сме много нещастни.....Ай сиктир, де вика Айшето - ама за вас се отнася!

122

Българин

преди 12 години

НИ ПОЛИТИЦИ,НИ НИКОИ-ТЕ,МАИТЕ ЩЕ ГИ ВКАРАТ В ГРОБОВЕТЕ САМИ.ИДВА ПРЕЧИСТВАНЕТО-21.12.2012.

121

котис

преди 12 години

Страшното е че Български абитуриенти си поръчват *** оркестър и в празничната нощ въртят мазни кючеци .

120

Анонимен

преди 12 години

дали са си били шамари взаимно в полицията !

119

ВойнЪ

преди 12 години

159, познавах много хора с твоето мислене, които лежаха по затворите и си провалиха живота, защото изпълняваха философията с хербицида, резултата мангустуте станаха по-многобройни, с повече защитници и права.Проблема с тях е голям и решението трябва да има, колкото по-бързо налеем тая *** в икономиката ни в БВП-то на страната, толкова по-добре!Без това те остават тук и раждат, кадърните българи отдавна избягаха и работят за просперитета на други!!

118

до ВойнЪ

преди 12 години

Тази прослойка не се разсейва, и не се променя. Само принудителна кастрация и стерилизация може да реши въпроса. Пълна дискриминация, никаквми контакти.Вие какво си мислите, че всяко семейство ще вземе по един ***, да си го отглежда? Да му бърка сутрин в портмонети и да насилва децата?Това е социален плевел, който трябва да бъде унищожен с хербицид.

117

Анонимен

преди 12 години

*** нямат желание да се интегрират в обществото, на тях така им е добре . Раждат по 7-12 деца в семейство , вземат помощи ПРОТИВОЗАКОННО ( в закона има изисквания кога се плащат помощи, трябва да имаш трудов стаж преди това ), нямат никакви права и задължения , не плащат данъци, ток, вода и т.н. , и всичко им е позволено защото са *** !!!

116

Анонимен

преди 12 години

bai *** ne podleji na koltivaciq ot opit go znam takova pleme nema

115

Нострадамус

преди 12 години

*** ще погубят България.

114

ВойнЪ

преди 12 години

Само бой ги било оправяло, абе вие колко *** сте набили през живота си, какво отряди ли ще създавате...на думи всеки силен, вървете в Максуда и се бийте да видим дали боя ще оправи нещата, колко ще идете 100, 200 или ще оставя децата си да ходя да се бия с ***.Колкото по-скоро се образоват, разсеят из обществото, започнат да работят и възпитават децата си на ценности, толкова по-добре, това е много труден процес, за който трябва да бъде ангажирано цялото общество и държава!

113

Професора от БАН

преди 12 години

Как може бе,как може.Не знам,не знам.И те ще станат на червеи.Просто са амеби.Това е недопустимо.Ще им залея ръчичките със сярна киселина.