54

До 51

преди 11 години

Беднотията провокира животинското в човека.Няма как да се спре престъпността с това разслоение в обществото,с тази бедност,корупция,насилие на по-силният. Не си прав, не е беднотията, а чувството на безнаказаност в престъпниците, породено от стотиците условни присъди, издадени от корумпирания гоцев комунистически съд. Защото знаеш ли особено по селата има десетки хиляди бедни българи, които едва свързват двата края, обаче не убиват и не мародерстват.

53

Питащ

преди 11 години

А другите двама защо са още живи? Това е наистина добра новина, евала на стрелците, но доколкото разбрах са пропуснали останалите двама от бандитската група. Дано си отидст по-скоро от раните за да не издадат стрелците. Зя убийците на тия *** трябва награда, не съд, разбрахте ли господа скапайи политици?

52

malchance

преди 11 години

Obiknoveno PTP, vzelo tragichen obrat. Spukali guma i izhvyrchali ot pytq. A tam nastypili Star shmaizer, skrit ot partizanite shumkari. Shmaizeryt zapochnal da strelq i taka. MVR raboti po versiqta, che smaizeryt e bil skrit tam ot bashtata na Sergei-Dimiter Stanishev malko sled 09.09.1944. V BG nqma organizirana prestypnost. Ako ne mi vqrvate, pitaite Don Boko i Don Ceci.

51

Хирург

преди 11 години

Емине Кьосова е в изключително тежко състояние. Преди около 30мин приключихме с операцийте, но за съжаление са сасегнати жизнено важни органи и райите и не са съвместими с живота. Шанса да оцелее е под 1%.

50

ТPE3BEH

преди 11 години

Червените форумни шумкари пак почнаха да хвърлят прах в очите на хората и да ни дават уроци по соц. икономика...

49

Анонимен

преди 11 години

С други думи пак мутренски истории. Абе да се стрелят, хич не ми пука. Само да не пострада някой невинен! А иначе, че един престъпник застрелял друг... ми много важно! За тия ми пука точно толкова колкото и когато *** бие Айше, с две дума хич не мзи пука!

48

53,

преди 11 години

Ами с кво да стрелят бе, с прашка ли?

47

ден

преди 11 години

стрелят с автомат по хора посред бял ден!нечувано!

46

симо

преди 11 години

при всички положения,не му е била чиста работата,жалкото е,че са пострадали невинни хора

45

чудесно

преди 11 години

Беднотията провокира животинското в човека.Няма как да се спре престъпността с това разслоение в обществото,с тази бедност,корупция,насилие на по-силният,независимо то какъв тип,дали физически,умствено,иерархично и т.н.Насилието не е добър начин във взаимотношениета.

44

Цв. Цв.

преди 11 години

"Пречупихме гръбнака на организираната престъпност".... Нали така беше май? :) Ама май показните убийства наближават броя си от 90-те, така ли е, Цецо?

43

Отец Жуков

преди 11 години

Малко се стреля в тая държава. И защото - Никой не може да изправи това, което Господ е направил криво - затова единствено Калашников оправя нещата.

42

до 43

преди 11 години

:) Братко мой как край с мутрите бре? Ти сериозно ли? По улиците не виждаш ли какво става ?По други места среща с тях може да нямаме, но улиците всички използваме :) Че то е пълно с мутри !!! Има ги в пъти повече от зората на мутрите през 90-те . Гоцев си знае работата !

41

генсек

преди 11 години

Връщаме се към времената, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР. Бяха извършени 192 убийства, които остават още неразкрити!

40

Барак Обама

преди 11 години

Това е демокрацията. Сега се кефите на постиженията на Щатите, ама ако знаете колко заровени има в пустинята около Тексас...

39

Темерут

преди 11 години

А, бе още ли има от *** им? Не се ли изтрепаха вече? Тъкмо си помисли човек, край мутрите се свършиха, и хоп - още двама напълнили траповете... По-отговорно, по-отговорно трябва да се стрелят, с по-високи темпове, план имаме да гоним!

38

Анонимен

преди 11 години

М дааа,убейството извършено по сходен начин и най-вероятно от същите килъри дето застреляха Юри Галев.Пита се в задачата-какви "килъри " точно залави Цветанов и ги съдят вече две години.

37

Бай дончо

преди 11 години

В основата на тази почти ежедневна престъпност стои безпаричието. Голям процент от хората,предимно младите са мързеливи,невъзпитани,хаймани и търсят лесните начини за печелене на пари чрез далавери,заеми които не мислят да връщат и ежедневно мислене от къде и какво да откраднат и кого да измамят.Това са рожбите на "демокрацията". За свястните младежи пък няма работа и част от тях волю-неволю се присъеденяват към лошата категория. Ще става и по лошо! Как да не политизираме ,когато за 22 години нито едно правителство не помисли малко за хорта,а всичко което се направи е ограбването на народа от шепа политици-разбойници. Слагам всички в един кюп,независимо от цвят и политически празнословия. Сега берем плодовете на това безумие и геноцид спрямо българския народ. Тежко ни и горко!

36

!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Цветанов ще каже че са криминално проявени и че това е обикновенно произшествие,като вероятно Алексей и Хамстера имат пръст в него.

35

Анонимен

преди 11 години

абе не слагайте снимки, тва фото за какво е. и без това нищо не показва. ама на - да има там шарения.