307

Анонимен

преди 11 години

ako samneniata za organite sa verni,edinstvenata spravedliva prisada za ubieca 6e e organite mu da otidat za donorstvo.no e izvestno 4e 4udesa v realnia jivot ne se slu4vat

306

Ralf

преди 11 години

Баси, за 2000 лева да те убият, нарежат и запалят. Страх ме е да се прибера в България това лято, честно...

305

Анонимен

преди 11 години

kolko li podobni nerazkriti istorii sa se slu4ili prez taka nare4enia prexod.filmite na ujasite 6e blednejat.4ovek se e prevarnal v zvjar zaradi parite.

304

anonimka

преди 11 години

EI HORA,UBIECA IMA MAIKA.....................!!!!!!!!!!!!!MAKAR I UBIEC TQ OBICHA DETETO SI!SIGURNO SE RAZKASVA OT MAKA KATO CHETE TEZI NAPADKI I PRISADI ZA DETETOSI!DA NE SI NA MQSTOTO NA MAIKATA NA NIKI,NITO NA MQSTOTO NA MAIKATA NA UBIECA!!!!!BOG DA PROSTI TOVA MLADO DETE!

303

До 364

преди 11 години

Стига глупости бе пич, много криминални книги четеш. Такива дето имат уменията и възможностите да разфасоват хора с цел търговия на органи да не мислиш, че ще ходат по горите и реките да хвърлят човешки разчленени трупове.Има десетки методи да се оттърват от биологичната маса. И това е известно на всеки медик стигнал до трети курс.Така че стига с тези глупости. Наистина има такава мафия, но при тях такива мърляфщини няма.Тъвърдя го защо имам колега, на когото изчезна брат му и това са му обясни.

302

ss

преди 11 години

SAMO PI^ETE PO SAITOVETE OT TIPA >>>>PU6KI 6TE SE VZIMAT .AUTSAIDER bil TOZI oNZI....VSI4KI SME AUTSAIDERI TUKA V BG>BAI GANIO E MNOGO SMEL nA 4A6KA I PO FORUMITE...SME6NA RABOTA.. 65 GODINI SAMO GLUPOSTI I VSEKI RUSI UKUL.....

301

Анонимен

преди 11 години

Поредният холивудски сценарий на Цецо лъжецо. Как пък я стъкмихто точно така версията. Намерили ДНК в апартамента. Нали по принцип за ДНК анализ чакате по два-три месца за да дойдат резултатите от чужбина, защото тук не можете да ги изследвате, а те вчера го арестували вече имат ДНК-резултати. Пак историята е съчинена и МОЖЕ БИ ще лежи невинен в затвора защото едни се борят за избиратели, а други за пагони. Хора утре може и вас да ви вкара в някой сценарий този неграмотен физкултурник!

300

крим

преди 11 години

Всичко си се връзва, анонимен. Бедата е там, че МВР тържествено обяви, че убиеца е намерен и е направил пълни самопризнания. ДА, АМА НЕ - загадките са много повече и всичката информация води до огромните пари които дава мафията за органи. Иначе няма логика това горене на разфасованото тяло и хвърлянето в реката, след като има чакали, които да го изядат.И най-важното доказателство с донорските органи - торса го няма!!!

299

Анонимен

преди 11 години

smardi rabotata otsekade.ubil,otkradnal pari...razfasovaneto ne se vrazva s toz obir.prili4a si4ko na nabarzo skalapena istoriika.mrasnicite 4et nemat,no za6to zabravjat 4e i te imat deca.gospod zabavja no ne zabravja

298

Represiran

преди 11 години

Zadlaghnialosta,meghdo horata v uslovia na recesia,gi prevrashta v potencialni ubiici,za 2000lv.,tova e blagodarenie na koi???,tuk clena e 15-20 do ghivot,za edni drebni pari!!!???,shte stava po losho, ot men dago znaete.

297

циганин

преди 11 години

Е братя Българи . Има ли разлика в убийците кой е бял и кой черен . НЯМА. Има убийци . Дано момчето почива в мир . А какви ли мъки е приживял . не ми се мисли .

296

Олег

преди 11 години

ДА КАЖЕ ТОВА БОЖИЕ ИЗЧАДИЕ, КОИ СА МУ СЪУЧАСТНИЦИТЕ ОТ МАФИЯТА ЗА ОРГАНИ!

295

TRAGEDIIA

преди 11 години

Ujasiavashto! Potresena sam ot sluchiloto se s tova mlado momche. Ne moga da go asemiliram....che izroda /ubiec/ e prechinil takava jestokos kam tova mlado momche, ubito...nakalcano....izgoreno.....i otgore na tova se e opital da go prekrie....strashno jestoko, tova nevinno momche s nishto ne e zaslujilo takava jestoka sadba...,koiato edin nehranimaiko, marzeliv kradec ubiec mu otnema jivota. SMART ZA TAKIVA..Presadata triabva da e spravedliva SMART ZA SMART BEZ PRAVO NA OBJALVANE

294

Иван

преди 11 години

Логиката и фактите говорят ,че това е работа на мафията за органи.МВР да не се измъква по лесния начин ,а да търси точно в тази посока.

293

angel

преди 11 години

КАК СЕ СТИГНА ДО ТУК?Обществото ТОТАЛНО се изврати. По-важно е да имаш хубава кола, отколкото добър приятел, по-важно е да си гледаш сам плазмата, отколкото с приятели да пиеш по бира в парка, по важното е гаджето да е фЙЕшън, отколкото да е сладурана с готин характер. Толкова ли струва човешкия живот.2000 лева, 200 000 лева, 2 000 000 лева? Никой и нищо не може да бъде по-важно от един млад човешки живот. НИКОЙ! ХОРА!Замислете се! И УТРЕ СЕ СЪБУДЕТЕ ПО-ДОБРИ! УМОЛЯВАМ ВИ!

292

Пешо

преди 11 години

Ужас..., ти като знаеш района - чакалите от кога започнаха да плуват в реката, че даже да го изядат?!

291

Maílena

преди 11 години

Малеееееееееее хора,че това момче изглежда мн.добре.Нещата не вървят надобре.младеща изпащя.Той е за психиатричен затвор.Полудяло е момчето.

290

!!!

преди 11 години

МВР ДА НЕ СЧИТА СЛУЧАЯ ЗА ПРИКЛЮЧЕН!ПРИЗНАТО Е САМО УБИЙСТВОТО.ТЪРСЕТЕ И НАМЕРЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ НА ТЯЛОТО.МАФИЯТА ЗА ОРГАНИ РАБОТИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ.

289

Ужас...

преди 11 години

Я стига сте писали глупости за кражба на органи и прочее.Убиеца е абсолютно пропаднал в живота аутсайдер,с жена и дете,който си е помислил,че може да оцелее в София и да поддържа някакъв стандарт на живот за семейството си без да работиосвен това е мързеливец,който гледа да се завре в някоя далавера и си мисли как да изкара пари без работа.Жена му го е напускала веднъж заради това,че е упражнявал тормоз върху нея и единствената причина да не го изостави е била,че се е страхувала от него и че той не е давал детето.Родителите на убиеца са се изпокарали с него още преди години-баща му също е местен тарикат и се опитва да бъде играч.Ресторанта в Гложене е под наем и освен някоя *** сватба да се направи в него,друго няма,даже май и не работи постоянно.Убийството не знам дали е планирано,но прикриването на следите е направено абсолютно левашки.И изнесените факти от Цвъцко този път са абсолютно верниа и убиеца си е признал веднага-при толкова уликиА това за ДНК по кърпата в квартирата са фишеци на Цвъцко-убиеца е оставил следи от кръв в квартирата си,следи от кръв е имал по маратонките,следи от кръв е имал по колата,но резултатите за ДНК теста ще излязат доста по-късно.А торса на убития е възможно и да се появи,макар,че екип с леководолаз прерови Огоста чак до Дунав и не го намери.А може и да не го намерят-като се сещам колко чакали има в района. С една дума-абсолютно нелепа и ужасяваща история,вярна от началото до края.Да му лепват там доживотната присъда и да се приключва.Най-гадното е ,че живота стана такъв,че не знаеш този с който говориш какво ти мислиЕдин съвет към наборите на убитото момче-деца,разкарвайте се по-бързо от този *** с име България

288

Аз

преди 11 години

А представете си как се чувстват близките му, приятелката, майката, бащата, роднините... Жалко! Жалко е такива престъпления да стават за мижави пари, за каквито и да е пари. Но хората трябва да започнат да ги е грижа и да покажат че така повече неможе, трябва да се възпитават и децата, трябват им морал, добро възпитание, религия, вяра още от малки да се учат кое е правилно кое не, защото характера и действията на човек се изграждат още от малки и с годините, тоя убиец със сигурност му липсват много от изброените неща, за което си е виновен както той, но така и родителите му, училището и учителите му, обкръжението му, обществото ни и трябва да има ефективни присъди за престъпниците и това да е ясно на всички, иначе ще има ето такива случай и не само може да четем за тях, а предствете си че утре такова нещо се случи на някой ваш близък. В последните месеци или години дори тези случай зачестяват.Както се казва днес кучето лае в моя двор утре може да е в твоя, никой няма гаранция, и това момче не му е минавало през ум какво ще му се случи, но ето го факт, нито пък някой от семейството му е знаел или очаквал подобна трагедия, и ако си мислите че сте в безопасност докато по улиците има престъпници на свобода, на който им дават по 2 години за убийство пак си помислете. И всичко това завсиси то нас самите, от хората който избираме да ни управляват и ефективността на съдебната система, от действията ни, от възпитанието на децата ни, от всяка една дума, от всяко едно действие и постъпки, понякога били те и на шега, но ако не се променим няма кой да ни промени. И ще има подобни страдания и престъпления, трябва всички да се замислим, защото това вече не е единичен случай, а започва да става твърде често.Такива случай преди бяха нещо силно необичайна, сега се случват някак като на филм. Да но това не е кино лента това е реалността, неможем да върнем или да превътим лентата на зад. Жалко за момчето!