191

Анонимен

преди 11 години

Бойко,ГЕРБ и полицията са виновни за всичко!Даже за земетресенията,валежите,а сега и че слънце пече!

190

Анонимен

преди 11 години

Ами именно целта е да се парализира МВР. Още в 1989 г се започна с яростни атаки срещу МВР и то беше напълно парализирано. Защо? За да може криминалния контингент на България да върши каквото си иска безнаказано. Да бие,убива,изнасилва,граби. Още в 1989 г имаше нападки срещу МВР защо използва сила срещу криминалите,а осъдени престъпници от старозагорския и другите затвори обявиха "гладни стачки" за намаляване на присъдите им,говорим за криминалните,а не за политически затворници. Бяха по покриви

189

Анонимен

преди 11 години

Убиеца със сигурност няма да бъде намерен.Най-много да набедят някой изперкал от контингента и да му пришият това деяние,после да го изкарат луд и да го пуснат.Никой няма да търси убиец в това може да сте сигурни.

188

Анонимен

преди 11 години

Бате Бойко ви виновен па на вас!О,ГЛУПАВ НАРОД!Всеки трети това припява,защото това е чул да казват.Бате Бойко открива спортни зали,децата да спортуват и пътища да не се трепете като *** по пътя!Какво искате от човека?Първо го избират,после го плюят-българска му работа!И все мърморят,все се оплакват като вдовици!И с ГЕРБ си бърше ***,все другите са му виновни че нямал пари,а че го мързи да стане от компа не реве,че не му се работи...Бойко,та Бойко,за всичко Бойко,така е най лесно!

187

крим

преди 11 години

Цветанов, още ли не ви е казал този *** къде е торса на момчето?!Като благоволи да ви каже, проверете всички органи ли са там!Това разследване може да има и продължение.

186

Анонимен

преди 11 години

Честит ви капитализъм! нали за това се борихте и това искахте, за това скачахте по митингите, буйствахте, крещяхте? Е,идва Видовден и всеки си получава заслуженото. Така искахте да живеете,така ще живеете. Друга политическа и икономическа система в близките 200-300 години няма да има! При тази ще живеете и ще умрете! Да сте мислили повече навремето

185

ДО 223

преди 11 години

БЕШЕ СТАДО , ВЕЧЕ Е СТАДО ЗА ЗАКОЛЕНИЕ .................... ЖЕРТВАНИ СМЕ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС - ПРОДАДОХА НИ И НИ УНИЩОЖИХА -----------------------ПРОСТО СЛЕД ОЩЕ МАЛКО И НЯМА И ПОМЕН ДА ИМА ОТ КРАЙ ДУНАВСКИТЕ БЪЛГАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОБРЕ ,ЧЕ ИМА И ДРУГИ БЪЛГАРИИ

184

35064

преди 11 години

СМЪРТ за ***, убило момчето. Като влезе в затвора, ще му се иска, да не се е раждал!

183

Българин

преди 11 години

Жалко за момчето. Бог да го прости.Какво може да очакваме ,след като простотията и агресията се е превърнала в "знаме" на управниците от ГЕРБ и техния лидер.Постоянните му "бабаитски"изказвания и заплашителни реплики накараха агресивните *** да" изпекат".Много хора мислят ,че юмруците ,ножът и пистолета с най -силния аргумент.Ще става още по- зле ,ако не се осъзнаем.

182

МВР

преди 11 години

АТАКИТЕ срещу МВР не са случайни!!! Те продължават вече 20 години независимо коя партия е на власт. Явно проблемът не е в това кой ръководи МВР че МВР върши малко. Тъкмо това е целта на тези атаки вече 20 години,МВР да не върши нищо,да бъде парализирано с тези атаки срещу него и бандитите (някои от които драскат и тук) да си вилнеят безнаказано.МВР е атакувано,че уж не прави нищо,но МВР е атакувано не защото не прави,а защото се опитва да прави нещо. Целта е да няма МВР,разграден двор да бъдем

181

...

преди 11 години

Започнаха да изчезват млади българи, все хубави деца, момчета, които са нито наркомани, нито алкохолици- нашите деца, възмъжали и готови да поемат своят път. Е- крадат ги, обезобразяват и обвиняват познатите им без съд и следствие. Защо не намират разпарчетосани старци- защото не стават за донорите. Замислете се- от нас зависи, няма кой да ни защити, крадат вече децата ни- какво още трябва да се случи? Безумен народ, безпътен живот, стадо!

180

..........

преди 11 години

ОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БЪЛГАРИЬОООООООООООООООООООООО

179

до 226

преди 11 години

Така е, 65 000 гърла са, доста продукт пускат по канализацията. ББ ги нацвъка,нацвъка , явно доста го е страх от народната обич.

178

йийчио

преди 11 години

Чакам и под тази статия серия коментари коя е Миглена Пръмова и колко е опасна тази комунистическа снаха за България... или пък в неделя платените драскачи на герберите почиват по кодекса на труда?

177

Анонимен

преди 11 години

"Бизнеспартньорът" ***, неможел да се издължи за 4 пити кашкавал доставени му преди време,направо ми се дра*фа,ужас..

176

Дидо

преди 11 години

до 221: Аз съм ЗА ! Боят не оправя ама много помага !!

175

Анонимен

преди 11 години

Не се излагай моля те...Дай ми само пример за осъден бандид?

174

Нина

преди 11 години

Все си мисля, че този безработен *** с ресторант, е продал органите на момчето за пари.Торса не е намерен, а това остава много въпросителни.

173

Анонимен

преди 11 години

Възпитанието му е майката!Ако родителите на този *** го бяха възпитали навремето,днес нямаше да убие.Яки шамари,повече говорене и внимание към децата ви днес,за да не страдате утре!Родителите се блъскат в кръчми и кафенета и не знаят децата им къде са и какви ги вършат!Контрол!На тоз Адриан баща му сигурно е пияница селска и не го е бил като малък,сега ще му бере плодовете.Да отваря кесията да плаща на адвокати сега,като не си е гледал синковеца навреме.

172

Анонимен

преди 11 години

Атаките срещу МВР са най-добрата защита и услуга,която правите на бандитите. А може би тук драскат и хора от пандизите?