402

Анонимен

преди 11 години

В/у какво ли работи в самотата си????

401

Анонимен

преди 11 години

Тоя се прави на луд!?Няма нито една МУТРА в затвора...А гоце защо не го разследват?!

400

outsider

преди 11 години

До 478: По твоята логика италианците трябва да изберат за министър председател боса на Сицилианската мафия - хем познава мутрите, хем може да посочи когото поиска, хем може да попречи на всички, които не крадат за негова сметка. А и нашата журналистика колко го хвали Бойко Борисов - с него започват и с него завършват.

399

ТЪЖНО

преди 11 години

Не е добре Премиерът ни. Не е добре. Ех .... Мъка!

398

Анонимен

преди 11 години

Охранен търтей.

397

пич

преди 11 години

Много премахнати поради нарушения. Тук стоящите явно са забравили, че преди Бойко се отвличаше и крадеше като за последно. Никой не можеше да се справи, нито цар-, нито Станишко-. Само схеми и кражби с Доган. Бойко излезе и посочи кой краде с пръст, никой нямаше смелоста да го направи. Такъв ни трябва като Бойко, хем бандит, хем богат, само такъв може да ни изкара от блатото. Бойко си има и няма да крадне, бандюга е и знае парчетата на мутрите. Ако не ви харесва ни трябва Пиночет.

396

outsider

преди 11 години

Борисов може на шефа на ЦРУ и обувките му да лъска, но това нищо не променя. Американците знаят как да използват сведенията за политици, за да ги накарат да им слугуват. Но на България не и трябва министър-председател с престъпно минало, нито пък такъв, който за да спаси себе си, е готов да служи на чужди интереси.

395

www

преди 11 години

Където има пушек, има и огън. Пожарникарят знае това най-добре, но няма как да зачеркне миналото си. Ще се прави на ощипана госпожица, докато народът и/или чужди интереси го търпят.

394

Asen Petrov

преди 11 години

...generala e nomer 1...

393

Анонимен

преди 11 години

Преди малко гледах интервю с Гълъбин Боевски от затвора в Бразилия .Също твърдеше , че не е знаел , какво пренася в куфарите !

392

Анонимен

преди 11 години

brei brei breeex

391

www

преди 11 години

Главен секретар на МВР за един мандат.Кмет на София за един мандат.Министър-председател на Република България за един мандат (дай, Боже).МУТРА за цял живот...

390

Луд за връзване

преди 11 години

Нема ли кой да го върже тоя...!?

389

Теxас

преди 11 години

Пожелавам на премиера хеттрик,пълни стадиони,мексикански вълни,партийни книжки,пълна каса и редовен членски внос

388

Ivailo

преди 11 години

Браво , моля публикувайте го навсякъде където е възможно и да се надяваме повече хора да го прочетат , за да може да има пробуждане в тоя заспал народ.

387

Г-н Борисов

преди 11 години

И децата знаят.......

386

анонимен

преди 11 години

Браво Бойко!

385

Осата - Мая

преди 11 години

Бойко Борисов е живо копие на дядото на Мадридския мошеник Симеон , който кой знае защо се мисли за цар - Фердинанд, който също , като Тиквата се мислел за велик стратег и политик ! Сигурен съм , че не е далеч денят , когато Банкянския тарикат , ще бъде принуден да абдикира и да прекара остатъка от дните си при господарите си от САЩ и ЦРУ ! А какво ще пише в учебниците по история за него и обкръжението му ,е ясно от сега !

384

Душата на мутрата

преди 11 години

...Бойко Борисов отвори душата си напълно предвидимо и пред Валерия Велева. Този път в интервю за списания Biograph. Наред е Люба Кулезич или Диляна Гайтанджиева, която изпревари. Страхувате ли се живота си? пита Мадам В. Преди, да. Сега вече не. То закога? Лошото е да те утрепят млад. Сега вече Ще кръстят Академията на МВР със сигурност на моето име или някоя улица в Банкя....НАПОЛЕОНОВ СИНДРОМ - МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ....

383

do 454

преди 11 години

Ей *** такъв отивай да учиш и работиш...Не Бойко ,а *** е виновна дето те е родила некъдърник и ***....