49

някой си

преди 11 години

каквото и да си говорим, айфона просто е направен, за да те радва, самата изработка е свтетлинни години преди галакси, галаксито просто е евтино както на външен вид, така и на пипане. аз не ползвам своя айфон за повече от разговори, чат пат нет, whatsapp и да слушам музика, но просто ме радва. Стилен е, изпипан е, всички продукти на епъл са такива - просто са произведение на изкуството. Както при автомобилите, и опел върши работа, но ферари създава друго усещане, усещане за радост.

48

?

преди 11 години

I love my I-PHONE!!!!!!!!!!!

47

az do напърдателе

преди 11 години

на теб братле истината и шамар да ти удари няма да я видиш ... да, известно ми е че хората по цял свят купуват стоки на изплащане, какво от това ? дела няма да ти изброявам тъй като мисля че 2те минути които ти отделям, за да ти отговоря са повече от това което заслужаваш и то единствено заради абсолютния комплексарски подход, който използваш, за да изразиш мнението си ! айде в устичката

46

БТК

преди 11 години

До всички Iphone маниаци да не би вашите телефони правят сви***и че толкова много ги хвалите

45

do 59

преди 11 години

хаха, , каква полза пряко имаш ти от това, че се радваш толкова ? а за десетките дела, които самсунг печели срещу епъл ? Не защитавам никой, просто се смея на абсурдността на епъл юзърите.I phone е добър телефон, но не дава право на притежателите му да се мислят за повече от другите. Най-малкото понеже повечето го изплащат, а се държат като собственици!

44

Kreti

преди 11 години

На телефони не робуваме, а сме програмисти. Най-важното , телефониране, интернет, навигазиона система. Другото са глезотии. Интересно ми е селяните с И-Фона дали си знаят всички функции на телефона?

43

Kreti

преди 11 години

Колко сме напреднали И-Фона на масата в кафето или в кръчмата и сме номер 1 . Аз съм си със стара Нокиа и не ми пука единственото което ползвам е навигационата система и рядко интернет. За мен важно е като падне да остане телефона здрав. А ябълка от инат няма да си взема защото чалгарите в България го ползват. Миналата седмица преинсталирахме iphone на шефовете, имаме си служебен за експерименти :) . Само прекиа ми ми има служебен iphone , а личния му е HTC, другите сме с Нокиа ,HTC и Самсунг

42

Анонимен

преди 11 години

Ха, днес Епъл са спечелили още едно дело над Самсунг. В САЩ забраняват продажбата на Галакси Нексъс, заради нарушен патент от страна на Самсунг. Само така!

41

Ankara

преди 11 години

Az si imam iphone 4gs cakam 5g s netarpenie ne mi puka za parite.....

40

AZEN KENA

преди 11 години

Браво на Стив. Иновация и предприемчивост, това винаги води до успех

39

Селската чест

преди 11 години

Значи всички сте комплексари и смешници, селото ви зове яко. Само тука у село може да се мисли че телефон (какъвто и да е ) е гъзария, или по-зле селския ви мозък да допусне, че някой си е взел телефон с цел гъзария, още по-сляндурско е да се хванете за гушите чий е по-дълъг. Злоба, селяния и демонстрации на претенции, които са сведоющи по всички въпроси-под всяка статия. Вместо великите тука да коментирате телефони, защо не разрешите всички световни проблеми първо, а? Колосален интелект просто

38

trolololo

преди 11 години

Факт - iPhone е номер едно, няма по - як телефон от него. Самсунг - Мамсунг и останалите шитове само копират ;)

37

Анонимен

преди 11 години

iPhone is the best

36

Анонимен

преди 11 години

Bitch, please! Пак ти казвам наточените цветове и контраст не правят един дисплей добър, напротив.

35

Анонимен

преди 11 години

Точно! А между другото видях Галакси С3, само недей да ме убеждаваш колко му е хубав дисплея. Или поне се аргументирай, освен размер какво друго предлага. Само ритард може да твърди, че дисплей с наточен контраст и изкуствено засилени цветове е добър.

34

Валя

преди 11 години

Много обичан статии за Епъл, заради коментарите :D

33

23

преди 11 години

iPhone е най-добрия телефон в светахубав и функционален

32

Анонимен

преди 11 години

Да бе Иване, нормално е да си купиш нещо което ти харесва! Ненормално е да обясняваш (не ти персонално) - колко видиш ли, другите са зле, че не са направили твоя избор. Ненормално и комплексарско е да обясняваш че си хванал господа за шлифера.

31

Анонимен

преди 11 години

Значи какво излиза, тела се прави за 200 долара, а се е продавал средно за 600. Е, нормално е айпъл да са на върха в момента. Купувай народееее!

30

thaddeus

преди 11 години

@40Как някой не се ИЗГЪЗАРИ с едно такова TAG Heuer RACER. Пу всички с айфони