205

Комунел

преди 11 години

С нетърпение чакам да сложат паметника за да му поднесем венци и цветя на 9-ти септември.

204

до 236

преди 11 години

Същото мнозинство беше и за премахването на комунизма, не го забравяйте.

203

Краси

преди 11 години

Поредното доказателство,че бедността на нацията ни се дължи простотията на мнозинството.Да се издига паметник на алкохолик и национален предател е връх на тъпотията!!!Боже,колко много *** има в нещастната ни държавица!

202

До Джани

преди 11 години

Ами в Армения има ли паметници на Ататюрк? Във Франция на управниците от Виши? Тоя е един най-обикновен психопат, и да си седи в учебниците, а не по-улиците.

201

Яско

преди 11 години

Всеки си има свои виждания и всеки е прав за себе си. Затова се водят битки, но фактите са че засега социализма и комунизма губят тази битка и няма изглед да се завърнат. Още един факт е, че няма страна която след като е зарязала соц-кома по една или друга причина, да се е върнала пак към него.

200

djani

преди 11 години

Мъдро решение. Да се учим от достойните нации. Паметника на Оливър Кромуел, обезглавил английски крал се издига гордо пред Парламента, на две крачки от кралския дворец. Кога ще разберем Историята и ще се научим на толерантност. В цял свят името на Димитров е синоним на България. Станахме за смях по света с взривяването на мавзолея му. Никой в Турция не си и помисля да взриви мавзолея на Ататюрк, а той е отговорен за геноцида срещу арменците!

199

До 230

преди 11 години

А комунизъм е да направиш глупаците управници, и да вкараш всички интелектуалци и родолюбци в лагерите. Чакам ви от вашето поколение да ви извикат на конгрес на небето,та да тръгне България напред. Дано да е по-скоро.

198

Анонимен

преди 11 години

ДО 227 1.) социална система казваш , това онези страшни социалнидомове ли бяха или мижавата пенсия от 42 лв на баба ми 2,) здравна система нито болниите бяха по чисти и уредени нито апаратурата беше такава нито лекарствата бяха толкова много е имаше за отбрани в Правителствена болница 3.) образование кога преди 22 години и кой можеше да отиде където си поиска по всета да се учи а бе , а за ценностната система на соца не ми говори ще трябва не 22 години а поне 50 години да минат за да се отърсиме

197

До внучето

преди 11 години

228-ми ми демократични внуко!Ще пораснеш, ще поумнееш и проумееш приказките на дЕдо си Твен.Ама още си зелен.ШЪ втасаш, има време;)***Демокрация е умението да привлечеш на своя страна по-голямата част от глупаците.***Марк Твен

196

червен олигарх

преди 11 години

До дедо виАбе дедо, прав си, но след като се отрекохте от това което ви дадохме ние комунистите, ние просто си го взехме обратно, да не си мислехте че ще ви го оставим ей така?

195

Внук ви

преди 11 години

Извинявам се за Дедо ми, ама има деменция не му обръщайте внимание.

194

Дедо ви

преди 11 години

Еййй Хора!Търпение му е майката, и вяра в демократичните лъжи на демократите.Не може да плюеш по Димитров, Живков и комунизма, при положение, че вече 22 години се краде съграденото по тяхно време...и все не свършва.Не може за двадесетина години да съсипеш социалната, здравната, образователната и ценностната система на нацията,и да имаш наглостта да порицаваш ВЕЛИКИ Българи и управленци от миналото.НЕМОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА СЛЯП, ЧЕ ДА НЕ ВИДИШ, ЧЕ СЛЕД 20 ГОДИНИ СМЕ СЪИЗМЕРИМИ ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ С АЛБАНИЯ!!!!Албански реотан!Някой спомня ли си какво означаваше в миналото това?

193

до 221

преди 11 години

Ами единствената причина да не сме станали е че сме малко далеч от Русия, нали не мислиш че Литва, Латвия и Естония са били очаровани от принадлежността си към СССР?

192

Българин до 216

преди 11 години

Аз много добре помня какво е било преди 89 г. Помня партийните,комсомолските секретари ,помня профпредседателите и всичките слагачи,които после станаха "демократи". Не говоря за тях ,а за това ,че трябва да сме българи и да не забравяме историята.Говоря за това ,че трябва да се спре с омразата и да се обединим в името на България.

191

До 215

преди 11 години

Да и ни докараха до банкрут, и за да платят всички тия строежи си продаваме златния резервна СССР на безценица. И повечето от тия "велики" индустриални постижения са ги правили абсолютно неадекватно и разсипнически за да могат да наемат максимален брой хора на работа, та да не си помисли някой случайно че в социализъма има безработица. А и другаряе един предател и гъзолизец на СССР, признава "македонския" език, нация че и 300 000-номалцинство в България. Димитровградски селяни.

190

до 210

преди 11 години

210 написа:"Ами преди 89-та искаха да ни правят съветска република. забрави ли? "210-ти!!!!Мислиш ли, че ако наистина са искали, нямаше да го сторят?!!!!210-тиМного си заблуден друже. Мисленето ти е продукт на 22 годишно промиване на мозъци.

189

до 217

преди 11 години

Мой човек, ти разпадането на ЕС и залеза на Америкаснкта империя няма да го доживееш, а сигурно и твоите деца, внуци и правнуци.

188

Калина

преди 11 години

Не знам дали си заслужава човек да влиза в каквито и да било спорове с ***-комунисти. Историята на цялата БКП/БСП е изпълнена столкова много мръсотия и кръв, че е в състояние да отрови България до смърт, което и прави. Онези, които се гордеят с Димитров, предвид собствения им мироглед и интелект, който прозира през мученето им във форума, могат с пълно право да се гордеят с вожда си Димитров.

187

До 210

преди 11 години

Верно ли бе? Искали ли са? И станахме ли? България никога не е била република на СССР- ФАКТ!Ти като си такъв привърженик на независимостта, да си чувал, така, нещо да си подочул, че от 5 години сме последната дупка/република на Европейския съюз? А? Аааааааааааа?

186

Анонимен

преди 11 години

Ми той капитализма си отива, идва нова ера. За 20 години капитализна унищожи България и сам се вкара в блатото на кризата от която няма да излезе никога. Това е края на ЕС, на Америка, и на целия свят на капитала. Останаха ли хора които не мразят америка. Та да си проамериканец значи да си проциганин и прогей.