31

сф

преди 11 години

Фандъкова да си подава оставката ВЕДНАГА?СРАМ

30

Аз

преди 11 години

Положението в тази държава е абсурдно. Защо тези "организации" и екозащитници не ги вземат тези кучета в къщи и да си ги гледат, а се дават безумно много пари за приюти. Да има човек една пушка и всичките бездомни да ги избие-от тях полза никаква. Къде остана човечността в българите-който обича животните, да си ги гледа вкъщи и да не ги изоставя, а нека управляващите с тези пари да осигурят работа на хората и да строят по-смислени неща-като детски градини, болници, приюти за хора!

29

Parcuc

преди 11 години

Къде Ви е ФлашМоба относно *** ве интернет форумни бантускотски мишки ?

28

optimist

преди 11 години

Какъв е тоя приют за 1.5 млн.?! Една ограда, една ламарина за покрив и готово. Да излезе 50 хил. най-много...

27

Много изпростяхме

преди 11 години

Болниците са пред фалит, но за кучетата се строят приюти?!?! Съвсем се смахна този глупав народ. Разберете едно - когато хората бедстват, животните са на втори план. Ако подредим детски градини, болници, училища, движение и т.н. няма проблем и 20 приюта да направим, но сега просто трябва да се унищожи кучешката популация и да се наложат тежки глоби за изоставено куче (поне 1000 лева).

26

Анонимен

преди 11 години

1.5 млн. лева за 2000 кучета - това прави точно 750 лева на куче!!!!!! А за децата, които не са приети в детска градина, това е една месечна такса за частна! Фъндъкова, не те ли е срам?

25

Оффффффф

преди 11 години

Пак глупости на търкалета. Има толкова много бездомни ***, че проблемът няма да се реши с приюти. Защо на всички хора е ясно, че ще стане само с ловене, известно време престой и после приспиване, ако никой не вземе кучето, само тези празнодумци от общината се правят на интересни? Щото май от тия милион и половина някой ще прибере по-голямата част в джобчето си. Поне не ни лъжете, никой не ви вярва, че сами ще си спрете кранчето.

24

до Калин

преди 11 години

ОрганизациЙ ?!?!

23

:)

преди 11 години

Само да не го построят като Завода за *** на Бойко, че няма да е добре :)

22

Анонимен

преди 11 години

браво Фъндъкова,браво!!!!!! Над 20 хил. деца не са приети тази година на ясла и детска градина, ама ти строй приюти за ***!!!!!!!!!! *** да те изяде дано!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 11 години

Защо в Бургас бездомните кучета се броят на пръсти, а в София, когато живеех там преди година, само пред блока имаше повече от пръстите на двете ми ръце? Това е политическа воля на местната власт да се справи с проблема. При наличието на сериозни еколобита от екоактивисти, които едва ли ходят сред природата, Екоравновесие, което *** пари на държавна хранилка и привидно върши работа, София е загубена кауза. Напуснете града, оставете кучетата и екотолерастите да живеят заедно - идилия :)

20

Анонимен

преди 11 години

Защо строите? Нали затварят болници? Наврете *** в тях! Барабар с екозадниците. Да се грижат за тях вътре.

19

НАЛИ !

преди 11 години

Не може да се строят детски градини ,защото там няма ---ДАЛАВЕРА !Политиците ,преди да решат даден казус ,си задават ВИНАГИ ВЪПРОСЪТ-КОНСТАНТА...:"ИМА ЛИ ---ДАЛАВЕРА"?

18

struto

преди 11 години

Да спрем рязко, категорично и без уговорки мръсния бизнес на кучерастите! Стига толкова жертви, в името на осигуряване на непрекъснат паричен поток за "организациите за защита на животните" и действащите в комбина с тях ветеринарни клиники!

17

gosho

преди 11 години

съмнявам се че строителството е почнало. нека да има камери и онлайн всеки да може да влезе и наблюдава строит процес. всичко е номерата на китайката. 2000 помияра. пари за домовете не могат да се намерят за кучета могат. фандъкова иска да е добра с избирателите и затова ги четка и им се мазни. толкова години, толкова ухапани, никакви действия. софиянски и бойко нищо не направиха, а тази ли ще направи

16

rrrr

преди 11 години

Пренасочете тези пари за хосписи например, а кучетата изтрепете, човекът е по-важен от псетата

15

...

преди 11 години

Трябва да се обърне сериозно внимание на кастрирането на домашните кучета в крайградските райони, защото от там идва основния проблем. Докато по парковете в централната част редовно има инспектори там никой не ги закача и кучетата си се множат, след което хората ги хвърлят на улицата...Колкото до отстрелването на кучетата как ще стане това - Въоръжени хайки ще ходят по града сеейки смърт там където минават хора и играят деца !? В Дамаск може би, но не и в София...

14

коко

преди 11 години

А приюти за хора...?Тях кучета ги яли!За хората пари няма, а за *** има.А парите се плащат от нормалните хора за да правят кефа на разни изкукали персони и да се гушат с общински пари разни шмекери.Нещо май законите са объркани,Фандъкова прави това,което закона и позволява.

13

Анонимен

преди 11 години

a noviqt priut za hora s nujdi koga 6te go po4vame

12

Анонимен

преди 11 години

избивайите помиарите