9

С.С.

преди 11 години

"Данните са от европейско изследване за разликите между мъжете и жените, обхванало 30 000 души от 24 държави." Е, със сигурност България не е от тези 24 държави!

8

Хектор

преди 11 години

Кжи нещо за Босна и тя е на запад......чакам.....

7

Хектор

преди 11 години

Еми давай да гледаме на запад,давай.........Хм, какво ще кажеш за Албания,тя е на запад и ги карат да ходят като пингвини.

6

..

преди 11 години

Що гледаш на изток, бе? Гледай на запад. Там НЕ приравняват човешкото същество с животно. А ти като смяташ, че на изток са прави, бягай - в Афганистан, в Индия и т.под. И дано да имаш дъщеря. И дано кажеш на родната си майка, че струва колкото кон.

5

Хектор

преди 11 години

Всички жени една майка ги е правила майче-"ДА НЕ СЪМ ТИ РОБИНЯ".Особено пък Българката няма право да говори така,ние сме им дали свобода запсана във кодекса още преди 1400 години.И сега само на 300 км.на изток от София,една жена струва колкото един кон.

4

анонимен

преди 11 години

дори първобитните хора не са били толкова елементарни сигурно.Започва да става опасно - насаждат се такива постулати ежедневно и навсякъде - кой ще ги възпитава тези деца?А къде остана мислещият, съмняващ се и реагиращ човек - неудобен ли е? /било той мъж или жена/

3

Анонимен

преди 11 години

Абе да ми прави кефа като изпълнява всички мои прищявки в леглото пък, ще помагам защо не...

2

мим

преди 11 години

България пак са я прескочили в това проучване.Щото ако бяха го направили тук,резултата щеше да е по-различен.

1

ала бала

преди 11 години

Мъжете търсят послушница и домашна помощница.