320

до истена

преди 11 години

Май си гузен а? разкриха те че пишеш от бг

319

истина до Helsingfor

преди 11 години

В никаква Франция нищо не работя и това няма нищо общо с темата. А темата е българската ксенофобия и нейните ромски жертви. Темата не съм аз.И не съм предавал никакви родни места - предал съм на кофата за *** само примитивния расизъм, който иначе бъка в България, за голямо съжаление!

318

Минарет Калян

преди 11 години

На този Ленторез всички са му виновни,сега американците не му дават да ги закачат (***), но има закон. Законът е равен за всички.Лентореза е *** на ***. Тъжно е да имаме премиер-***, но факт!

317

азз

преди 11 години

айде да се прехвърлим на другото заглавие,където са заловили двама ***,виновни за потрошения автобус

316

истина до 385

преди 11 години

Не могат да се изметат - пробвано е хиляда пъти в историята - от Хитлер до нашия *** Тошо с турците, последно сърбите се ***... Не си ти първият, дето му минават тия *** мисли през главата - проверено е - НЕ СТАВА! Единствения измислен работещ начин е интеграция, друг няма!

315

Helsingfortdo истена

преди 11 години

Такива дето плюят по държавата си,от кадето си .На запад не ги обичат и не уважават.Смятат ги че щом са предали родното място и тях ще ги предадат.Но понеже си много глупав не ще смелиш тая информация.И искаш да живееш във франция,но поради не достатъчния ти умствен и образователен ценз,не се е получило.И естествено бг народа е виновен,та питам защо IP адреса ти е от бг,нали уж си бил там във франция??

314

Helsingfort do истен

преди 11 години

Май че няма никаква франция мълчиш като,ще се досети)).И аз питам защо IP адреса ти е в бг ??

313

Helsingfortдо истена

преди 11 години

И така не каза не сподели какво работиш във франция))???,че ми е любопитно много

312

5552

преди 11 години

380,България е на практика погребана вече. И не са виновни толкова ***, колкото беззаконието и целенасоченото унищожаване на всички отрасли и оставането на много хора без препитание! Изродена е ценностната система, всеки гледа да краде или да подклажда конфликти, в случая между етносите. Определена група "хора" има интерес от всичко това!

311

Анонимен

преди 11 години

Кой те е излъгал, че искаме да интегрираме *** сред нас? Искаме да се измитат от България! Незабавно!

310

истина

преди 11 години

Ех неразумни...Защо се срамите да повярвате, че:1. Има страни с много по-добре интегрирани роми2. Има българи, които виждат проблема и говорят честно за него, без никакви комитети да им плащат нищоТрудничко за вярване, а? Ми излезте от пещерата де, тя истината няма да ви дойде сама!

309

Гошо

преди 11 години

Мисля, че отдавана е време МВР да си влезе в ролята, която трябва да изпълнява, и без да прави разлика междеу българи,***, турци и т.н. да накара българските граждани да спазват законите на държавата. Който не ги спазва, има съд, затвор, дългогодишни присъди! Вече 23 години управляващите и кметовето по населени места използуват тази *** като ударна сила при избори и закупувайки нейните чарибашии, ги направляват да гласуват в правилната посока. Отделно всички партии досега получаваха от ЕС милионни суми за интегриране на *** в обществото и щедро профукваха тези пари заедно с воачите на *** партии и групировки пресен пример фамилията Рашкови, която осигуряваше гласове за СДС, БСП, НДСВ и Тройната коалиция. Готвеше се да обслужва и ГЕРБ. Ако отидете по селата в дълбоката провинция ще видите,че повечето от тях направо плачат от терора на братовчедите. Но тази ***, вплела се като свински черва със следствие, РПУ-та, прокуратура и съд, отчислява хонорари на посочените държавни институции и си гледа кефа. Така че за тази ситуация сеа виновни шефовете на РПУ и ОДМВР, следствие, прокурори, съдии! Защо не беше създаден закон, който позволява срещу влезли в двора и дома ти да крадат или да убиват престъпници да се употребява оръжие и да се стига до смърт, а не до адекватен отпор? Защото правоохранителните и правораздавателните органи играят комбина с перстъпниците и последните действат под тяхна закрила! И докога ще продължава така? Ново Септемврийско въстание ли чакате, г-да управляващи?!

308

Нострадамус

преди 11 години

*** ще погребат България.

307

paopao

преди 11 години

Валери Симеонов от тв скат даде добро предложение.изоставените казарми на гета и изставена земя да се прехранват.Има и такива които са възпитани и работят,те да си живеят в градовете и селата.

306

сс

преди 11 години

газ , *** , после булдозери ...

305

истина до 369

преди 11 години

"Нека ги вкарат в "правия път", пък после ако искат да си ни ги върнат"Защо?Защо да го правят? Все едно аз да имам кола, но да ти я подаря, за да ти докажа, че мога да имам кола.. Откъде накъде?

304

истина до 369

преди 11 години

"Аз за френско-родени *** не съм чувал..."Точно ТОВА е! Успешната интеграция е като не може да ги различиш!Иначе всеки средно грамотен знае, че ромите са разпространени навсякъде в Европа от средновековието.Точно това е тъжната оценка за нас, като некадърен народ, от която не можеш да избягаш със самозаблуди...

303

Пенещ се

преди 11 години

Аз гласувам да ги изколим всичките.

302

до 367

преди 11 години

Така ще е, да знаеш :)Работя в близост до *** гето (при това сравнително "цивилизовано", доколкото е възможно това) и мога да те уверя, че думата "***" не се е появила от нищото!!! :)))

301

до истината

преди 11 години

Аз за френско-родени *** не съм чувал...Но все пак не разбрах - защо ги изгониха НЕЗАКОННО след като са "първенци" по ИНТЕГРАЦИЯ, ами не пожелаха да си ги интегрират те??? Нека ги вкарат в "правия път", пък после ако искат да си ни ги върнат "интегрирани", нали сме едно голямо европейско семейство?Май защото са се видяли в чудо, а?Защото такива *** не са виждали франсетата, че и нарушиха законите за свободно придвижване на граждани на ЕС, само да се отърват от тая пасмина!!!