190

Груьо Вафлата до 230

преди 11 години

кофти е да ти избива пяната на устата, ама ще ти мине, скоро власт няма да видите та се примири някак си!

189

Анонимен

преди 11 години

Истината ,че ГЕРБ спряха ужасно много проекти на БСП,а *** на Станишко бяха подготвили новата власт на Герб да се срути след 6 месеца управление,и БСП да се върнат на бял кон.Но уви това не стана,червените започнаха да сдават багажа по всички линии,никой не говори за тях,и за това започнаха тотална война особенно в медиите ,за да могат да се върнат на власт.ГЕРБ са гарант ,че БСП няма да управлява никога повече България,затова ще гласувам за тях !

188

до 228

преди 11 години

Силни думи другарю/ко. С кадърни хора като вас, партията майка ще пребъде. Не на капиталистическо-империалистическото правителство заграбило благата на народа за собствените си цели. Другари, партията майка ще пребъде. Сега е момента да бъдем сплотени!!!!!

187

pimpalicious

преди 11 години

До 230, Почти съм склонен да се съглася с теб, но осъзнавах, че всъщност адски много интелигентни хора са гласували за ГЕРБ преди 3 години. Разликата от тогава е че всички тези хора са осъзнали грешката си и догодина няма да гласуват за тях. Разбираемо е. Хора сме, всеки греши, но само наистина *** повтарят грешките по два пъти. Ще видим дали догодина ние ще повторим грешката, която направихме преди 3..

186

Анонимен

преди 11 години

глеЙте сигЪ:. имате някакви откаченяци дето правят подписка за аец белене и едвам събират стотина хиляди подписа. дпс иска да води кампания на турси. атака се цепи на племенен принцип. демократите пак се делят на отлюспени и обидени. снахата се тупа по гърдите как ходила да скача на митинги. еколозите искат да разкъсват журналисти и да спират телевизиясякаш всички са се наговорили чрез своето малоумие да ни тикат в очите единственото адекватно поведение на пожарникаря

185

Анонимен

преди 11 години

До 214 pimpaliciousПравиш се на хитър ***, а? Ама Бат Бойко ви разкара от яслата, където десетки години се хранехте с народни пари и сега като няма откъде да крадете и цвърчите като гладни хамстери, ама ще ви понастъпи още по крадливите ръчички, имайте само малко търпение и ще видите баш дебелия край на Банския колец!

184

хаус

преди 11 години

Президента не е интересен за жена си,какво остава за хората,но Бойко привлича като магнитрекламодателите,затова го дават непрекъснато,вижте търговците - вафли,коли,шорти,пури,календари,якета,шлифери та даже и коктейл "Шамара на Бойко"се харчи на момента!!

183

Анонимен

преди 11 години

Съдейки по идола ви заключавам, че да си гербер и да си *** човек е едно и също!

182

Анонимен

преди 11 години

Мноо ясно, нали трябва да лъжат простия народ да се радва на свети Боко. Аз се чудя синода как не са го канонизирали за светец още...

181

ii

преди 11 години

Медиите помпат-помпат,а държавата потъва-потъва.Питам се дали след 100 години някой ще окачи портрет на г-н Борисов на стената до портретите на Левски и Ботев. Не г-н Борисов, като се стопи снега догодина никой няма да ви помни!Вие сте национален предател и извършвате геноцид над собствения си народ.

180

четири пъти повече

преди 11 години

Помпиерът присъства в медиите 4 пъти повече от президента! Ами плаща си, човека, четири пъти повече от плевела, и присъства!

179

Груьо Вафлата до 221

преди 11 години

много популиски израз другарю! Иде ми да ви кажа да ми ядете ... ама хайде здраве да е. По вашата логика щяхме да сме още в първобитно общинният строй. По времето на другаря Жан Виденов защо не излизахте с подобни лозунги, може био защото бяхте умрели от глад. И сега за сметка на другарите ви от ДПС и БС(к)П пак ще гладувате ако дойдат на власт

178

pimpalicious

преди 11 години

До 217, Не можеш да сравняваш Германия с Б-я бе, човек! Те са години пред нас и имат изградена ВЕИ система, която след някоя и друга години ще може да им задоволи цялото консумация. При нас такова нещо нямаме и ще отнемат години, докато стигнем тяхното енергийно ниво. Да не говорим колко по-скъпа е цената на БЕИ тук в сравнение с електроенергията..

177

От сутрин до вечер!

преди 11 години

Другарят Борисов така лудо се е влюбил в Станишев, че по цял ден и по цяла нощ повтаря само неговото име. От сутрин до вечер! Сигурно вече го сънува и наяве.

176

тъп ъгъл

преди 11 години

Лудогорските орли са едни най-обикновени проскубани кокошки, а тигрите от Бистрица, начело със страхливия пожарникар, са едни най-обикновени мокри котки.

175

ГЕРБ плашта на медии

преди 11 години

... но с парите от бюджета!С нашите пари!

174

Анонимен

преди 11 години

Медиийте в България са много смели предвид в какво състояние ни е съдебната система.Представете си следното-вие сте разследващ журналист и сте тругнали по следите на някой богат *** с много милиони.Разкривате,пишете,изобличавате събирате информация-служите на обществото опитвайки се да отделите "*** от меда".И кво се получава- Гацо и Бацо се драпат по топките и коментират циците на някоя.Нямат съзнание нищо не ги интересува.Кво да им напишеш на тия?А има ли и смисъл?...

173

до 215

преди 11 години

Хехеее вие от БС(к)П-те като ви свършат доводите почвате с обиди. Не знам само коя партия е наричана столетница ама хайде , мишкирайте се в дупките си и плюйте, то друго не ви остана

172

на практика?

преди 11 години

Германия спира ----ГОЛЕМИТЕ ДОХОДОНОСНИ АЕЦ-ове ,.....защо ли?Ние отново мислим ----обратно ,и гледаме до носът си ,...не и по-далече !Кога ще станем бяла държава .../

171

с изтекъл срок за го

преди 11 години

Всъщност, кой е другарят Борисов? Най-калпавият футболист между министър-председателите с изтекъл срок за годност? Или е най-калпавият министър-председател между футболистите с изтекъл срок за годност?