45

да

преди 11 години

Подкрепям гг 50. Вместо скъпоструващи кастрации, да им вадят зъбите на песовете.Щом ние, хората можем да живеем кой без зъби, кой с по няколко в устата, поради липса на средства за зъболекари, значи и кучетата могат.

44

Софиянецът

преди 11 години

....Менте кастрирани кучета лаят по улиците.... МЕНТЕ ДУПЕтати лаят всеки ден в парламента и си прибират тлъстите пачки от заплати и комисии.... МЕНТЕ ОБЩИНАРИ лаят всеки ден в Софийска Община за да ги чуем че все едно нещо правят а всъщност пълна имитация на дейност и прибиране на кинти от "ЕКОРАВНОВЕСИЕ" и други тем подобни фирми и фирмички.. МЕНТЕ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ни вози по улиците,където можеш да се задушиш ако е пиков час и не са отворени всички прозорци.. Каква красива МЕНТЕ картина а?!?

43

гг

преди 11 години

Проблема са зъбите на кучетата, господа.А не репродуктивните органи.

42

ОСТАВКА

преди 11 години

ОСТАВКА ДАЙТЕ ШАНС

41

мечта

преди 11 години

Колко хубаво щеше да бъде, ако по улиците нямаше кучета, а се разхождаха например кокошки. Ходят си, крякат си и снасят яйчица по тротоарите и парковете.

40

Анонимен

преди 11 години

Общината е пасивна, а ГеЙчев и СтелКа са активни, това е проблема. Ако общината е по-ербап, ще им свие сърмите за нула време.

39

Анонимен

преди 11 години

за 43Опасни ... колко да са опасни кучетата бе? Ако тръгнеш да му викаш "циба" или да го замерваш с камък много ясно, че ще те нападне. 11 години, всеки ден между нас и училището имаше на една улица няколко кучета и ако не ги закача никога не са се спускали да ме хапят! Ако ги закача, чак тогава тръгваха да ме гонят.

38

гриша

преди 11 години

Абе не знам кой е решил, че бездомните кучета трябва да бъдат кастриран и така се решава проблема? Някой безумник е това.

37

niki

преди 11 години

ами нали ако кастрират всички кучета догодина ветеринарите от къде ще източват пари?сещайте се, в България сме все пак...

36

Анонимен

преди 11 години

То какво ли не е менте в БГ, камо ли кучетата. БГ страната на оригиналните ментета!

35

мак

преди 11 години

Кастрирани или не, кучетата са опасни и трябва да ги махнат от улиците. Като няма приюти, да се приспиват. Никой не си върши работата, само природозащитниците са активни. Те да кажат, кое е по-нехуманно, приспиване на кучета или това, че заради тях умират хора.

34

Куче-бет

преди 11 години

Кога ще бъде изяден пак човек?? Скоро: 1,01До 6 месеца: 2.80Никога: 320,00

33

Справедлив

преди 11 години

36 , споко ,нема та ядът защото не обичат *** некъпана

32

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ 0:2 КучетаСори, Бойко, ама това е истината

31

123

преди 11 години

Какво като са кастрирани- те не искат да ни е..т а да ни ядът!

30

К

преди 11 години

до 34Че кучетата са от 15-20г. по улиците. И всички кметове водят титанични битки с тях. Предизборно!

29

Анонимен

преди 11 години

КАТО ЗНАЯТ ,ЧЕ МЕНТЕ КАСТРИРАТ,ЗАЩО НЕ ИМ ПРЕКРАТЯТ ДОГОВОРА НА ТИЯ ПЕЧАТАРИ НА ПАРИ ?

28

Смяхххх

преди 11 години

Няколко години ГЕРБ водят титанична битка с 10 000 песа. Резултата е десетки милиони разходи, повече кучета по улиците и няколко смъртни случая.

27

nzim

преди 11 години

Не искам да съм коравосърдечен, обаче в нормалните страни агресивните кучета се приспиват. Затова няма място в приютите. Ако не ми вярвате си пуснете Animal Planet.

26

Томас

преди 11 години

Менте управляващи - менте кастрирани кучета.