92

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

V BRUXELLES MNOGO DOBRE ZNAYAT KOI KOGO PRODAVA I KOI NAD KOI PRAVI GENOSID ,TEZI BALKANSKI HITRINI NA ZAPAD NE MINAVAT , ZAPADA MNOGO DOBRE ZNAE 4E SE PRAVI GENOSID NAD ROMSKIA ETNOS V ISTO4NA EVROPA I NAI VE4E SLAVYANSKITE NARODI .

91

fee

преди 11 години

wenata e navsiakade s goliamo uvawenie no ne e i v balgaria ,wenite snajat kade da se oplakat vece! bravo da si otvoriat ucite vece

90

Анонимен

преди 11 години

ТАКИВА ЩЕ СА ПРИСЪДИТЕ , АКО ИЗПРАТИМ ВСИЧКИ ОПРАВДАНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НЕЗАВИСИМ СЪД , ОТ ХОРАТА НА ГОЦЕ &ГЕЛЕ - ООД ...

89

Анонимен

преди 11 години

Малко му е! Гадина ***! Малко му е!И все пак благодарение на Брюксел си е получил заслуженото.

88

777

преди 11 години

Погледнах статии отпреди няколко години за българи, заловени и съдени за сводничество в чужбина. Ужас! Без имена, години, без подробности, каквито и да били, понякога не се посочва даже града, в който са се подвизавали. Пише, например: "двама българи във Франция". Нашите хора не бива да се издават!Напредъкът е явен: три имена, възраст, къде, за какво точно и на колко е осъден. Само дето съдии трябва да си внесем.

87

софт

преди 11 години

Мръсникът е получил, каквото е търсил. Сега, някой запознат ли е, как стоят нещата с конфискацията - кой, за чия полза се конфискува имота?

86

иво

преди 11 години

До Ястреб.И сега каво следва?Коя престъпност е по-осезаема?Кой е по-по-най-?Като хванат измамници с кредитни карти и банкомати,само българи ли са,или има и българи,но се извива вой до небесата.Щото за сведение,българите в схемите са обикновено на по-ниското ниво.Работодателя е съвсем"честен"европеец.

85

Анонимен

преди 11 години

Можем само да им завиждаме за такъв съд и да мечтаем ....

84

Анонимен

преди 11 години

Е добре де, щом Брюксел дават доибри присъди, защо трябва да хрантутим нашите говньовци съдийски бе???Що се набутваме да угояваме *** в услуга и закрила на мафията???!!!!

83

Анонимен

преди 11 години

Съдийчета в БГ, вече на всички е ясно, че и за *** не ви бива.....

82

_Ястреб_

преди 11 години

80 - Хайде сега да не се правим на много интересни! Знаем се много добре що за стока сме, нали? От 25 години бродя по света, познавам много българи в чужбина и горе-долу знаем кой с какъво се занимава! *** крадат и мамят по примитивен начин и донякъде е така, защото са необразовани. Познавам мноооооого БЪЛГАРИ, добре образовани хора, но почти всеки от тях е специализиран и по един от тънките занаяти!

81

Анонимен

преди 11 години

Тоя мушмурок се е помъчил да пробутва чалъми, дето минават пред българските съдии, които са ПЪЛНИ ШМАААААААТКИИИИИИИИ!!!!!!!!

80

Тихомир Томов

преди 11 години

Тия са изкарвали повече от Фидосова . Тя там щеше да ги разплаче !

79

do 84

преди 11 години

Ti si edna goliama GLUPOST!!!!!!!!

78

иво

преди 11 години

До 85.Като в армията.Всяка следваща инстанция,или всеки с по-висок чин,не може да отмени наказанието.Единствено да се съгласи с него,или да го увеличи.

77

hagen

преди 11 години

До 65След като не знаеш как стоят нещата поне не лъжи хората.Следният текст те опровергава напълно...............................................Обвинявана за предлагане на поправката е основно депутатът от БСП Татяна Дончева, но фактите видими от архива на Народното събрание говорят, че законопроектът е внесен и мотивиран от Мая Манолова (БСП),

76

Анонимен

преди 11 години

"Росенов обжалвал присъда от пет години лишаване от свобода, но вместо да намали наказанието, втората инстанция го е утежнила"^Кефя се искрено.

75

hahahahahha

преди 11 години

Po golqma glupost ne sum chela .. Abe Dnes.bg vie ludi li ste??? osuden e na 6 meseca i nqma nikvi imoti v BG ...

74

Анонимен

преди 11 години

62, е, и? Е, И? Движи се малко в крак с времето. Браво на съда в Брюксел. Европа просперира заради качествените си хора, а не заради качествени политици. Нещо, което повечето потребители на този форум не могат да схванат и осмислят. Всеки трябва да започне промяната от себе си, а не да дрънка неграмотно и ревливо по форуми, да обижда всичко живо и да търси (и намира) оправдания за собствената си некачественост.

73

Handel

преди 11 години

Ако бяха в България щаха да станат министри или поне "архонти"