17

Анонимен

преди 12 години

Микробритания си търси повод за операция на територията на Сирия, но "Сериозно съм разтревожен" ще има ако наистина нападнат!

16

Turkey

преди 12 години

Няма вечни приятели има вечни интереси! Заради Кадафито заедно със Саркози много говореха против Турция,а пък сега ... ама кой ще го разбере ...

15

Анонимен

преди 12 години

В Сирия наистина има сериозен проблем и има жестоки разправи с невинни хора, но сирийците са силен народ и може да се справи и сам. Чужди държави и особено Турция нямат моралното право да се бъркат във вътрешните им работи! Това е унижение за сирийския народ. Бившите им ПОРОБИТЕЛИ да си дават вид че искали да им помогнат! Брях големи самаряни!

14

do 18

преди 12 години

Такива са но нямат намерение да "пускат кокала" а и още искат!

13

anonimen

преди 12 години

Do 16 Vidiahme sato takai STELT tehnologiata po vreme na Voinata vav SARBIA,kogato gi svaliha sas Raketa ot 1962 godina,iavno si mnogo zaslepen za da ne mozesh da razberesh,ce ne orazieto,a horata koito rabotiat s hego sa vazni

12

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя Хейг се опитва да блее по-силно и от Тони Блеър. Мазни, гнусни, извратени англичани.

11

:)

преди 12 години

Няма нищо по естествено да свалят чужд самолет навлязъл на територията им без разрешение! Егати и наглостта имат тия Турци! И в ирак са навлизали така и в Гърция. Тук обаче не мина номера! Мога само да поздравя военния който го е свалил! Така де човека е защитил достойно РОДИНАТА СИ! Турция не е Люксембург та без да иска да прелита през границите на съседите си!!? Имат достатъчно пространство за учебни мисии без да допускат такива грешки. То бива НАГЛОСТ ама чак толкова!

10

:)

преди 12 години

Няма нищо по естествено да свалят чужд самолет навлязъл на територията им без разрешение! Егати и наглостта имат тия Турци! И в ирак са навлизали така и в Гърция. Тук обаче не мина номера! Мога само да поздравя военния който го е свалил!

9

Ахмадинеджад

преди 12 години

Имаш приятели,Асад !Ще ги смажем !

8

Путин

преди 12 години

Споко, Башар! Тия само си лаят !

7

обективен

преди 12 години

Великобритания е ВЕЛИКА сила, НАТО трябва да влезе в сирия! Формалния повод е вече факт, още повече бунтовниците само чакат да получат оръжие, за да сложат тиквата на руския агент Асад до тази на польковника.

6

а

преди 12 години

Аме тези в Сирия съвсем са се побъркали. Защо правят глупости, след като са в толкова тежко положение ?

5

Анонимен

преди 12 години

След като военен самолет на чужда държава ти навлиза във въздушното пространство, какво следва да направиш? Да напишеш протестна нота до ООН и НАТО ли? Естествено че ще го изгърмят. И ако случайно НАТО-вците решат да нападат, хич няма да е единственият им свален самолет. Със S-300 шега не бива...

4

ROFL

преди 12 години

Уилям Хейг и всички останали рожби на сатаната. Разрешавам ви да продължите да църкате. Друго не ви остава :D

3

Патриот

преди 12 години

о от английските *** нищо друго не съм очаквал!Как си позволява тая Сирия да брани суверенитета си ама я !

2

Хаха

преди 12 години

Пак снимката на Еърбъса. Абе днес - бива ли да сте толкова открито продажна медия.....

1

Анонимен

преди 12 години

А ако беше прелетял над нейните въздушни коридори щеше ли да си трае?