174

до геро-204

преди 11 години

ти си бил голям герои бе ***.да не би да си цеко минев или цецко цветанов под прикритие.***

173

Анонимен

преди 11 години

тоя индивид само на мен ли е токова противен???Абе тия от сметната палата и прокуратурата що не го разследват да видим от къде има милиони???

172

евлоги

преди 11 години

веждичка мерси няма да има пък не ти и трябва.ще има едно голямо наздраве и то много пъте докато ти дойде музата да отидеш да кажеш мерси на някое ченге.но му го кажи така че да те помни,не бой се бойко тиквата ще ти прости а онази *** дияна найденова ще ти спретне итервю а бареков ще се разреве от умиление.

171

Анонимен

преди 11 години

Ало, министъра, това, че сте на власт НЕ значи да взимате решеня както вие ги разбирате. От къде на къде ще привилегировате такива като Цеко Минев и прочее. И аз съм скиор, и аз съм планинар, но не искам повече разсипия и лифтове.

170

Валя

преди 11 години

"Мене не ме е страх от министра на културата. Страх ме от културата на министра"Радой Ралин

169

Цъки

преди 11 години

"Не ме е страх от министъра на културата, а ме е страх от КУЛТУРАТА НА МИНИСТЪРА!"Радой РалинТакъв некултурен човек никога България не е имала за министър на културата! Той върви идеално в комплект с Христо Стоичков - министър на строежите и Любо Ганев - министър на търговията и услугите. Ако Боко спечели пак изборите, това сигурно ще стане факт!

168

Karanosov

преди 11 години

bg vlastta da se nauchi da pravi barsi i tochni referendumi i da pita direktno konkretno naroda za vseki vajen akt, koito kasae bg naroda sega, utre, sled mnogo godini...glas naroden - glas boji. samo s referendumi e demokratichno!

167

чичо Тиквичка

преди 11 години

Само в страни като Мутростан неграмотен човек може да стане министър на културата.

166

Анонимен

преди 11 години

Като ще говорим за култура, може ли Веждата да си закопчава ризата догоре и да носи вратовръзка на срещите си с некултурната младеж и с журналистите, а не да ходи така разпасан като ***

165

еколог

преди 11 години

До 204Геро, като слезеш да риташ хора на Орлов мост да не вземе да ти се забие някое борче отзад преди това. Какви са тия герберски ***?

164

@175

преди 11 години

Колегата е написал СРЕДНА работна заплата, а не МИНИМАЛНА - чети по-внимателно. Ако ти не можеш да четеш, дори минимална не трябва да ти дават. Поне така си мисля аз!

163

бай Ганьо

преди 11 години

Тишината в спалнята ражда безумия :)

162

Ikonmist

преди 11 години

Бе ние и крайбрежие имахме, ама е го какво стана от "инвеститори". Сега сме принудени да ходим на море в други държави?

161

74067

преди 11 години

Какъвто премиера , такива и министрите...кухи кратуни облечени с власт.Този вмирисан на джибри *** е живо доказателство , че герберастията е върхът на простотията.Останалите *** гербери като Дебелото Лиленце , Дуловската *** и червендалестия Миро от с.Челопек, Врачанско са само за украса на печената Тиква.*** ни управляват , пълни ***...

160

anonimen

преди 11 години

Kakvo obsto ima kulturata sas ekologiata ili Vezdi si brani kokala

159

Анонимен

преди 11 години

Рашидов, за тази допълнителна задача, с която си се нагърбил да обясняваш за културата на протестите телешка пържолка ли ти обещаха, или спиртопровод до местния винпроп?

158

ама ха

преди 11 години

тоя турски манафин да млъкне най-сетне.

157

геро

преди 11 години

другия път ако пак затворят орловия,слизам от колата и ритам някой от там до пирогов

156

Анонимен

преди 11 години

Рашидов беше бунтар,сега...лай.нар!

155

ся

преди 11 години

Абе, Рашидов, какъв диалог ти е на тебе в замаяната от алкохол глава? С кой да водиш културен диалог, като първо никой не иска да те чуе, кралят-слънце пък има речников запас по-беден и от буквара за първи клас, а думата "демокрация" в България няма нищо общо със значението й.