110

Schutztaffel

преди 11 години

134 не се притеснявай бе човек, много сме. Ти си 91%.

109

Анонимен

преди 11 години

Ндааа, като чета коментарите 90% от вас не могат да напишат правилно дори няколко изречения.

108

до 111

преди 11 години

Съгласен съм с теб, че ако излезна от България трябва да владея чужд език. Лично аз говоря свободно английски и руски.--Ти още българския език не владееш, а си фантазираш, че говориш свободно английски и руски. Не се пише излезна, а излезе...Едва след като научиш българския ще може да претендираш за някаква елементарна интелигентност и елементарно вледеене на други езици.

107

Соня Немска

преди 11 години

А аз говоря перфектен френски(устен) и затова ми викат Любов Френска...

106

qwerty

преди 11 години

Не това е важно, идеята е, че който говори чужди езици напуска страната. От 24-25 човека клас сега има около 12 най-много още в България.

105

qwerty

преди 11 години

Първата ми работа след като завърших английскта беше да си купя еднопосочен самолетен билет.

104

Кина Статистичката

преди 11 години

"Повече от половината българи не говорят чужд език"Те и български толкова говорят.

103

Безименен /25г./

преди 11 години

А някой замислял ли се е, че поради липсата на официална българска азбука на латиница, хората дори не могат да четат други азбуки?Показването на това, колко езика говори всеки един коментирал е жалко. За знаещите - добре, за преструващите се - зле, а за младите?Още едно важно пояснение - има хора на които езиците им се отдават, но на някои - не, трябва ли да ги съдим? Не.Нивото на чуждоезиково обучение в България трябва да се ПОВИШИ.п.п. много въпроси, а няма отговори.

102

Името

преди 11 години

Аз в живота си съм имал повече часове (реално време) английски език (в България) и понякога съвсем наистина си сънувам на английски, ама кел файда. Освен че мога на англ. да се оплаквам толкова добре колкото и на български (ако не и по-добре, щото съм бога на griefа в игрите) никаква друга файда. Оправям се много добре и с компютрите, ама това е щото имам вече 4та машина от 13 години насам и винаги сам съм си ги подбирал и поддържал (+англ.) Ама фактите са че съм супер нещастен, това мисеказваше

101

тихата_стъпка

преди 11 години

Английски и френски, мисля че ги владея добре, още навремето пишех домашните на съучениците си :D . Говорил съм ги свободно и с французи и англичани, благодаря за вниамнието.

100

Schutzstaffel

преди 11 години

Не знам от колко години живееш във великобритания ама преди половин година бях на гости на едни приятели в лондон. Повръща ми се още като се сетя за каква свинщина става въпос. Немци се преселвали на тълпи, хахахахахаххахаххаххахахахаххааххахахахаххаха

99

Анонимен

преди 11 години

Немски език се говори и в Австрия и Швейцария, не само в Германия...

98

Schutzstaffel

преди 11 години

Забравих да ти пиша че немски говорят и във Швейцария и Австрия.

97

Schutzstaffel

преди 11 години

Във Германия живея, и не смятам да ходя никъде другаде. На почивка ходя във България, достатъчен ми е българският.

96

Анонимен

преди 11 години

Руски съм учил в училище ,англииски и немски по морето -горе -долу се оправям и стрите езика разговорно....не ме болят ръцете ако водя разговор ,но и нямам самочувствие че ги говоря както трябва важното е да се разбереш с човека срещу теб Чувал съм как говорят англииски - поляци , чехи ,румънци , индиици и тн.... така че споко ...не сме толкова зле

95

Анонимен

преди 11 години

Език се учи на място, като отидеш в чужда държава и си принуден щеш не щеш да го учиш и да го говориш. В България първото което е нямаме качествени преподаватели, защото всички забегнаха зад граница, второ няма по-добър учител от говора и начина на живот на чужденците. Всичко останало е въпрос на желание. Аз немски съм учила по слух и от телевизия... останалото от Германия по гурбетите...

94

ДО 107

преди 11 години

Съгласен съм с теб, че ако излезна от България трябва да владея чужд език. Лично аз говоря свободно английски и руски. Нооооо когато идват чужденци в България и стоят тук повече от година и ми говорят на англииски или руски или какъвто и да е език и се правят на велики това не го разбирам. Както аз мога да науча езика им така и те ще научат моя.

93

Schutzstaffel

преди 11 години

Знам само Немски и Български. Малко Руски и това е, Българския го знам от мама и тате, Немския не съм го учил в училище а на място. Във училище учих скапан английски но едвам се докопвах до тройки защото никога не съм се мъчил да уча езика на простаците.

92

жалко, но

преди 11 години

Умните млади хора с езици отдавна не са в България.

91

Аахеахеа

преди 11 години

ROMAN EMPIRE и ти взе, че се облекчи по темата! *** от различните държави защо не се разбират, нали уж един език говорят? Защото имат само няколко десетки думички в езика си, оттам нататък заемат от местния език/диалект и т. н. Къде ви е азбуката?