25

135

преди 12 години

Жалък далавержия излезе тази ***. Като се сетя как трепереще пред оная пикла протежето на Тиквата Калинка ме побиват тръпки на погнуса. Изсекоха гората, 100 000 т. износ за Търция само миналата година от Варна едно пристанище -във Варна има още 3-4, ами Буррас. Няма ли да кажат какво е изнесена за една година. Камари дървесина.Като искащ да си богат развий някакъв бизнес, а не най-лесното- брадвата. *** !

24

Гражданин

преди 12 години

"Призивът е да не си мерят протестите, а аргументите"По-просташко изказване не успяхте ли да изтърсите?! Скоро ви минава времето, дано оцелеем до тогава и дано се появи адекватна алтернатива на изборите!До КГБ, ти да си чувал, че АЕЦ е най-екологично чистия начин за добив на ел. енергия? Да си чувал, че АЕЦ от типа на този в белене са едни от най-безопасните в света? Да си чувал, че 90% от АЕЦ в Европа са по-опасни от Козлодуй? (естествено е там еколозите да са против). Аман от разбирачи!

23

Анонимен

преди 12 години

В ПРИРОДЕН ПАРК ПИРИН - ВКЛЮЧЕН В СИПИСЪКА НА ЮНЕСКО ЗА УНИКАЛНО ПРИРОДНО БОГАТСТВО.....ВСЕКИ СТРОИ КЪДЕТО СИ ИСКА, А СКЛОНОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ГОЛИ ОТ НЕЗАКОННАТА СЕЧ.... И ТЕЗИ ГОВОРЯТ ЧЕ ГОРСКИЯТ ФОНД СЕ УВЕЛИЧАВА.....Т.Е. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НАРАСТВА СА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ТАЗИ ХАЙКА РАЗБОЙНИЦИ КОЙТО НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ......

22

До 31

преди 12 години

ЕК не е панацея! Тази колонизаторска организация ЕУ почва да се пропуква, малко прилича на римската империя ;-)Искат да ни наложат новия ЕКО-ЕУ данък и за въздуха да почнем да плащаме!Вижте как производството изчезва, хората намаляват, а въздуха все по прашен! Дали не ни пръскат небето със натовски самолети през ноща? Колко въздушни коридора има над БГ?

21

Анонимен

преди 12 години

Изсякоха горите във Странджа и изнасят дърветата за чужбина.Някой яко си пълни джоба за сметка на българската природа.

20

Анонимен

преди 12 години

Оставка мръсни мутри! Незабавна оставка и съд за националните предатели герб!

19

До 28

преди 12 години

Остави бог намира :-)Ние хората създаваме боговете и ги линчуваме ;-)Не търси помощ от вън или си им в капана!Богвете пак ходят по земята, просто вече се събуждат и припомнят :-*

18

Анонимен

преди 12 години

НАГЛИ СА ДО БЕЗОБРАЗИЕ ЗАЩОТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИНА ТРЯБВА САМО ДА МЪЛЧИ И ДА ИМ ПЪЛНИ ГУШИТЕ........ГЕРБЕРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ДИКТУВА ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ И БЕЗСИЛИЕТО ИМ СЕ ВИЖДА В АГРЕСИВНОТО ПОВЕДЕНИЕ И СТРАХ ПРИКРИТ ЗАД ГРЪМКИ ФРАЗИ....

17

Томас

преди 12 години

27Нов световен ред ще има, но ще бъде унищожен от Бог - за кратко ще го въведат.

16

До найденов

преди 12 години

А другите 4 милиона (ако още някой вярва, че сме 7) нямат ли право на мнение?Това, че си станал масонче, не значи, че масоните от по-високите ложи няма да те жертват ако стане напечено! Знаеш как е в шаха и кой го е измислил ;-)Не разбра ли, че това с "Нов световен рен" е обречено?!?

15

Анонимен

преди 12 години

ОСТАВКА ЗА НЕГРАМОТНИТЕ ТИКВИ БОКО ЦЕЦО ДЯНКОВ ФАНДЪКОВА НАРОДА НЕ ВИ ИСКА БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ ПРАЗНОГЛАВИ СЕЛСКИ КЛОУНИ , ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ВИЕ СТЕ ,СРАМ И ПОЗОР

14

дд

преди 12 години

в това правителство нямали трезво мислещи хора.......или за пари са готови и майка си да продадат.......

13

Томас

преди 12 години

тъй тъй - ако не са на обществото - на кой са горите - на крадливата партия гроб ли???

12

ДС forever

преди 12 години

А вие упражнихте ли правото си на глас, смешковци? А правото си на мъст и правда кога ще го упражните, нежнореволювковци въртеливи?

11

до KGB

преди 12 години

Здрасти странджа-манджа

10

възмутен

преди 12 години

Обърнете внимание:"Има две страни, не е цялото общество. Обществото не е разделено. Има групи от по няколко хиляди, които защитават своите тези. България все пак е 7 милиона".Напротив, Найденов, напротив - вие съсипахте това общество, настроихте всеки срещу всеки и си разигравате коня, както се казва! Управляващи, които разединяват обществото, вместо да го обединят, не са никакви управляващи, а самоуправци! А нашият народ трябва да разбере, че съединението прави силата!

9

второстепенна тема

преди 12 години

"Горите не са основната тема в държавата, рече Найденов"Горите - не са основна тема;Доходите на хората - също;Безработицата - и тя;Битовата престъпност - не съществува!"борим" само организиранатаЦените на ток, газ, парно - те са "намалени"!И коя е ОСНОВНАТА тема, бе Мирчо? .....Министърът забранил на чиновници да протестират в работно време ????Това ли са били "защитниците" на "закона" вчера? ;)

8

Анонимен

преди 12 години

А ние до кога ще седим и ще им търпим глупостите?

7

възмутен

преди 12 години

Горите не са основната тема; замразените пенсии - също; ниските заплати, безработицата, закона за детето, образованието, здравеопазването.... И кое е основната тема и за какво изобщо сте там и смучете немалко пари? Или си увеличавате двойно заплатите и си измисляте всякакви придобвки и бонусчета за стотици хиляди лева за вашето безхаберие и некадърност! Ама той не е луд, който яде баницата, а който му я дава!

6

Привет и здраве!

преди 12 години

Като за начало, мисля да обстрелям с гранатомет х-л Копитото. Разваля гледката към Витоша изцяло! Другите обекти ще запазя в тайна, както казва г-н Министъра това не е национален въпрос.