140

Анонимен

преди 11 години

ТОВА ДА НИ Е ЗА УРОК ДОГОДИНА ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ НИТО ЗА ГЕРБ, НИТО ЗА БСП!ЗАЩОТО И ПРИ ДВЕТЕ ПАРТИИ БЪЛГАРИЯ ИЗПАДНА В КРИЗА, ИМА ПРОТЕСТИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА, ЛЪЖАТ НИ ЯКО С ТЕЛЕВИЗИЙТЕ И ДЕЦА ИЗЧЕЗВАЙ ЕЙ ТАКА ПО СРЕД БЯЛ ДЕН И ОТ В СОФИЯ!

139

Лумпелка

преди 11 години

"190 400 акции в Първа инвестиционна банка (***) притежава председателката на Управителния съвет и генерална директорка на bTV Вики Политова - показа проверка на сайта Биволъ. "Банки колкото щеш, я които има сметка там да си смени банката

138

Анонимен

преди 11 години

Истината е някъде там...Бе на Орлов мост не е като да няма камери, все нещо трябва да са хванали..

137

Анонимен

преди 11 години

Провокатора от бтв си е търсил боя, малко му е дошел.

136

Анонимен

преди 11 години

Никава вяра на никой от босфор ти ви.

135

Анонимен

преди 11 години

Мозъчно сътресение, счупен нос в България е "лека телесна повреда" , защо пишете името на задържания ? Обикновено не го правите :) Малко му е на *** от БТВ, там читави няма !

134

Гарантирано от герб

преди 11 години

"В МВР спретнахме" една акцийка като по учебник /от 1956 г./ и нещо май ни изловиха...

133

Анонимен

преди 11 години

samo boi za tezi nagli

132

дан

преди 11 години

има един лаф: питай брат ми аланджиятазащо не питате "брата" на бития, да видим той какво ще каже

131

dan

преди 11 години

пищете си имената бе журналисти

130

до №172

преди 11 години

Изгледай видео материала отново и ще видиш, че нападателят нарочно се удря в колелото, след което тръгва да бие репортера и веднага след това тръгва да бяга. Реакцията на репортера е напълно нормална, като се опитва да хване нападателят. Биячът не е бил там да протестира, там е бил с една цел, да се сбие с някого. Повече от видно беше.

129

До 171

преди 11 години

Абе ти само това пишеш дори по другите сайтове. И аз за турците мога да ти намеря къде-къде по-негативни изказвания, но не бих тръгнал да ги публикувам, защото не може да се поставят всички пдо един знаменател, а и имам приятели турци. За съжаление ти петниш името на турците и нищо чудно да си ислямизиран ***!

128

Анонимен

преди 11 години

Според това, което показаха по БТВ "набития" гонеше "бияча" ! Следващият път нека си направят по-сполучлив сценарии.

127

Анонимен

преди 11 години

На този оператор малко му е бил боя,щом хората не желаят да ги снима защо навира камерата в лицата им.Да я навре в лицето на Бойко и Цветанов когато не искат да са снимани, да види тогава какво ще му се случи.Този просто работи за ченгетата и снима протестиращите за да могат да ги изнудват и притискат после.

126

Анонимен

преди 11 години

всичките медии в българия са много зле. да е казвам обидна дума

125

...........

преди 11 години

Да обявиме 25.06.2012 г за световен ден без БТВ.

124

Анонимен

преди 11 години

btv e edna manipylirana televizia ,za zablyda nishto poveche ne ia gledaite .

123

БТВ пак се осра

преди 11 години

От показаните кадри по БГВ и Нова телемизия (Часът на Милен Цветков), ясно се вижда, как "пребития" БТВ журналист гони "хулигана" Велчев. Без коментарии. Коментариите са този път за явно подкупената "неутрална" свидетелка, как така високо вдигнатата над нейната глава камера, не вижда какво става зад преградата, а нейните "ренгенови+ очички са видели, че БТВ операторът бил нападнат. БТВ да си избират по-,мни "очевидци", а не умствено сбабьосани мозъчета. МВР и Полиция да разследват истината.

122

astoni

преди 11 години

Наистина българите са много лоши, агресивни, злобни, завистливи, алчни... "БЪЛГАРИТЕ СА ПРОКЪЛНАТ НАРОД", думи на скулптура мосю Чапкънов.

121

Хай Буй

преди 11 години

до # 152: Каква българска медия е бТВ? Отдавна не е такава. И за каква зрителска аудитория от 2 милиона ми говорят? Може и да имат. То с турските сериали дето въртят денонощно, освен сбабичосана, аудиторията им не може да бъде друга. А от изкуфели бабички/*** шарани, омагьосани от турските бози, какво можеш да очакваш освен адмирации за всяка информация, поднесена им с истеричен апломб. Има други телевизии, които предлагат що годе правдива информация, ама как да го набиеш в главите на бабите..