554

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ДОН МЕИКИ СМАИЛ МИ БЕ ГАУЧО КАРОЦА ПЕИЗОН УФАТАШ ЛИ ШО ТИ ТЕБЕ СПИИКИ ТИ КОМПРЕНЕ МЕНЯ БЕ ...АААУУУУ...!

553

666! СУПЕР...

преди 12 години

....АРЕ РАЯТА НЕСКА НЕ ВИ Е ДЕНЪ...!

552

666! СУПЕР...

преди 12 години

621... *** МНООУУУ СИ *** БЕ...ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ...?

551

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ЕИН ЕСКИМОС АКО ГО ТУРИТЕ У ПАРИЗ ДО АИФЕЛ КУЛАТА ШЕ ПУКНЕ ВЕНАА...!

550

Рахиме

преди 12 години

Приемете закон,в който неграмотните нямат право да гласуват. Дадено им е право на образование, не се интегрират, затова сами са си отнели правото да гласуват.

549

гурбетчия до 617

преди 12 години

Какво се турцизирала България по план бе *** ?! Никоя нация която уважава себе си не допуска голяма малцинствена група да живее самостоятелно в даден район ! Ти и други като тебе ,които не искате България да се турцизира ,вземете семействата си и се преселете в тези райони ,там е необходимо дори задължително да има и българи ! В Германия също има много турци ,но немците не допускат в даден район да живеят само турци,ако турците са 40%,има 20%немци,20%араби ,5% поляци и пр.!

548

666! СУПЕР...

преди 12 години

....МИ АМЕРИКА БЕ... И ЕЗИКА ИМ ВЕЧЕ НЕ СИ ГО РАЗБИРАТ...НА КЪФ ЯЗЬИК ГОВОРАТ ТАПАНАРИТЕ У АМЕРИКА...?...ИНГЛИШ МЕХИКАНО...ЧИНЕЗЕ ИНГЛИШ...ХИХИХИ...АФРИКАНО ИНГЛИШ...ХАХАХА...!

547

dedi

преди 12 години

van mectan da givee vegdi

546

666! СУПЕР...

преди 12 години

...АФРИКАНСКА ФРАНЦА ТУРСКА ЖЕРМАНИЯ ИНДИИСКАПАКИСТАНСКА АНГЛИЯ И МЕКСИКАНО УСА ШО ДА ПРААТ БЕ...Е ВИ КУРДСКА ТУРЦИЯ ХИХИХИ....!...ОМЕША СЕ СВЕТО БЕ... ГЛЕИТЕ КВИ ЦРЪНЦИ ШВЕДЛЯЦИ И ХОЛАНЦИ ИМА...ХАХАХА....САМО ЕСКИМОСИ НЕМА...УУУ САХАРА....ХИХИХИ...!

545

666! СУПЕР...

преди 12 години

....БУЛГАРИЯ СЕ ТУРЦИЗИРА ПО ПЛАН...МЕДИИНИ БАШИБОЗУЦИ И ТУРСКИ СЕРИАЛИ...НЕМА А СЕ ПЛАШИТЕ...!

544

троянски кон

преди 12 години

му

543

Анонимен

преди 12 години

Щом не знаят български - какъв е смисъла да гласуват и още повече да живеят тук???....баста от където са...със се лютви, майка му, доган и дпс ... све турче - бегом към анадола....това ако мине ще стане страшно!

542

Анонимен

преди 12 години

ако решим в моя квартал всички да твърдим, че знаем само немски, германци ли ще сме

541

гурбетчия

преди 12 години

Гутен морген приятели ! Как решихте ,ще им разрешите ли да им говорят на турски в районите където няма нито един българин ,а 100% живеят само турци ?! Или пък ще заселите тези райони с българи ,че да имате основание да държите там да се говори български ! Ще инвестира ли българският бизнес в райони с компактно турско малцинство за да ги приобщите към държавата и българщината или ще продължавате да си казвате : на турци работа не създаваме ,един турчин по-малко ,един хляб повече ?!

540

Анонимен

преди 12 години

Интересно е как майка му е български гражданин, след като не български? В САЩ за да станеш американски гражданин отиваш пред съдията, който ти задава въпроси на англисйки и ти отоговаряш, но не чрез преводач!!!! Следа като някои хора ен знаят български, а искат да гласуват, проблема си е техен! Офицуалният език в БГ е български, защото се наричаме България, а не Турция, Армения, Израел и т.н.!!!!!

539

Тюрк-че

преди 12 години

румен'е! Много знаеш но грешно го знаеш!

538

xaxa

преди 12 години

Когато един човек ви казваше това години наред, вие му се присмивахте и го пращахте на лечение. Е драги ми смехурковци съвсем скоро вас ще ви пращат по лечебни заведения, защото няма да знаете турски. Докато ви се отворят очите, тука ще стане турско, тогава ще видите какви права и свободи ще ви дадат фесовете. За справка може да питате кюрдите.

537

до 65

преди 12 години

вземи се застреляй...........................свободна ДА, но не искам джамии и турски език! За това ли умряха двамата ми прадядовци! *** продажни!!

536

ima6migla

преди 12 години

Да си водят кампания на турски в Турция. Който не може да говори български не трябва да има право да определя кои ще са управниците на България. ДПС трябва да бъде забранена, защото вече стават много нагли. Доган трябва да бъде разстрелян или обесен публично, Имотите и парите му да бъдат ползвани за социално подпомагане и образование, а тези ***, които не желаят да учат български език(защото има мн такива) да си ходят на юг. Аз съм арменец. Как всички арменци знаем перфектно български?!

535

Анонимен

преди 12 години

Срамота за 80 години да не успееш да научиш 10 изречения на български, въпреки че си роден и израснал в България. Та те т.нар. англичани, които си купиха имот само за ваканциите си, проговориха...