78

Анонимен

преди 12 години

Няма смисъл да му спираме таланта на недъгавият!Направо да го уволняваме и да си рита по селата ,колкото си иска!Давай ***!!!!

77

НФБ

преди 12 години

Да живее вожда дон боко!да живее царя на българските индианци!Нямало КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА...

76

Анонимен

преди 12 години

След мача и някой *** ако го опъне качествено и *** ще е адски доволен!!!!

75

джонатайка

преди 12 години

Урааа, това е универсален премиер,всичко може! Какъв късмет за България,че си имаме такъв *** за премиер,мамицата му рано или късно ще падне в ръцете на народа и тогава народа ще му покаже как се рита не топка а празна картуна.!

74

НФБ

преди 12 години

на народа му дай зрелища и обещания...каза дон босо и тръгна към стадиона последван от *** от Министерския съвет!държавата на самотек..бизнеса унищожензародилата се средна класа сбръчкана..доходите падатцените растат...Хайде на зрелищата..ГОооооол Гоооол...Царя е ГОЛ!

73

tankist

преди 12 години

не ми пука кой ще бие стига на винету да му счупят и двата крака и някой да го шутира в суратя с бутонка тогаз ще съм щастлив, пожелавам му го.

72

Строг, но справедлив

преди 12 години

Тези от Реал Мадрид ще чакат.

71

джонатайка

преди 12 години

Медиите стига сте показвали тази *** мутрафонска как играе футбол.Народа го интересува как да си изкара хляба,а не как тази тиква си прави кефа на гърба на народа.

70

ББ

преди 12 години

Абе писна ми да ми прекъсват спортната кариера с някакви си държавни дела... то само лентичките ми харесват.Аман от министерският съвет !

69

UGIN

преди 12 години

Или тигрите ще победят или ще има равен. Опцията Лудогорец да победи не съществува по обективно обясними причини :)

68

Грую

преди 12 години

направете един фен блог на Винету за да знаем какво е получил за рождения ден,кога играе мачлета,кога си ляга,какво яде (филии с мас предимно) и кога снася за да сме информирани повече ... каква е тази откъслечна информация???

67

бай Ганьо

преди 12 години

Циркаджия!!!! Хората гладуват,а Бочко го храни с зрелища за да измести от дневен ред народното недоволство.....обачеее ние не сме крепостните римляни и дружно ще му го натресем другата година!!! А на стадото зомбирани камили от герб ще кажа само: Като усети дебелия вашия Камилар ще се отрече от Вас веднага и не само това ами и ще си измие ръцете с Вас ...както в прочем го е правил вече 3 пъти с бившите си дружки от БКП,СИК и НДСВ!!!!

66

Анонимен

преди 12 години

Ей тази държава е пълен т.шак ви казвам. Вие знаете ли к'во ще стане в Гърция, UK, Франция или друга нормална държава техният М.П. рита топка в делничен ден, по време на най-тежката криза от 1945 насам? Ще го изметат от парламента за няколко часа.И междудругото таман се събудих, рекох да отворя днес.бг щото бях сигурен, че този *** пак ще е на първа страница.

65

Анонимен

преди 12 години

О бАТ бОЙКОООО , Бат Цецоооооо дай идин хапартамент ваааа бат Цецо , па шъ гласувами за теб - сичкото *** у България , да крадем заидну , щот и вий многу крадети ваааааа ....... па на нас остайте народа да го крадем , изнасилвами и убивами вааааааа бат Цецо , нъл тъй съ разбрахми .

64

!!!!

преди 12 години

За всичко което ме обвинявате е виновен Станишев !

63

Анонимен

преди 12 години

Тази шайка негодници от Гроб начело с Бойко и Цецо са за затвора! Аз не искам да чакам още 1 година да ме правят на *** разни *** с килийно образование, които знаят само да крадат! Когато някой им посочи правия път, те вместо да се замислят и го послушат, просто го смачкват. Това положение е по-лошо от това в Чили по времето на генерал Борисов, пардон генерал Пиночет!

62

valeri

преди 12 години

Простотията няма почивен ден. Някакъв междуселски мач ще го направим национална гордост. И естествено всички телевизии под строй ще са там за да отразят това велико събитие. А кой ще плати разноските на този световно неизвестен клуб от Бистрица някой ще каже ли?

61

Анонимен

преди 12 години

Още като всъпваше в длъжност като министър беше казал "Със Цецо и двамата сме спортисти и затова се разбираме"

60

Грую

преди 12 години

Винету ще поведе атаката,държейки филия с мас и провиквайки се с пълна уста "Бихме ги 3 пъти,пак ще ги биеме" ... само да не забрави да пререже лентата на вратата на лудогорските лудогорци :))

59

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден една тиква пуска филизи. Да се смееш ли, да плачеш ли? Народе, народееее, докъде я докарахме? Да строим стадиони и да пълним гробищата!