246

БАЩИЦАТА

преди 12 години

Дрън дрън.нАЛИ ПО ТЕЛЕВИШЗИЯТА СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ ГИ Е ДОКАРАЛ КМЕТО ОТ ГЕРБ.АЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА БАЛАМИ.

245

Добро утро

преди 12 години

Защо не кажат от колко писти има нужда и да се проведе държавна (обществена) политика по въпроса? Видяхме свободния пазар, какво може в Слъчев бряг.И въпрос: Колко струва едно влекче на старо? Купувам го и искам да строя писта, събирам дървен материал, казвам няма клиенти, местя лифтчето, искам нова писта, събирам дървен материал, няма клиенти, местя лифтчето...Колко трябва да го ядем, за да прогледнем?И къде раздават тези двайсетолевки? Досега да съм изкарал 300 кинта ;-)

244

Обичам планината

преди 12 години

Изр*ди алчни!!! Оставете на хората поне малко въздух и зеленина! Всичко окрадохте и съсипахте!!! В ЗАДГРОБНИЯ ЖИВОТ НИЩО НЯМА ДА ОТНЕСЕТЕ!

243

анонимен

преди 12 години

"...управляващите са предложили нов спорен текст - частни лица и компании да могат да строят в земи публична държавна собственост."E точно тук иде реч за любимия израз на ВОЖДА-СЛЪНЦЕ;ЛУНА;МЛЕЧЕН ПЪТ и т.н..,а именно май "батко и братко" ще могат да го правят !!!! Кой бе, кой го избра този???? Не се ли чувставте обидени,че този си мисли,че всичко вкл и вие сте му бащиния???????????????

242

Анонимен

преди 12 години

Търся най-красивите думи за да изразя възторга си от тоя красив ,опияняващ и свеж като пролетна роса протест.Никакви думи,никакви манипулции не могат да го опорочат.Вашата мисия е благородна,божествена.Разпръсквате светлина в мрачната ни, изтерзана от подкупни властници Родина.

241

Анонимен

преди 12 години

Просто съм потресен от нивата на върла некомпетентност и безочие от страна на Бойкоборисовата команда. Те просто впрегнаха по най-дивашкия и безогледен начин целия държавен апарат и го насочиха срещу неудобните в случая природозащитниците.

240

ГОРА

преди 12 години

НЕ МИ ПИПАЙТЕ ДЪРВЕТАТА, ТРЕВИЧКИТЕ,ЦВЕТЯТА,БУБОЛЕЧКИТЕ,ВСИЧКИ МАЛКИ ЖИВОТИНКИ.НЕ ИСКАМ НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ,ШИШЕТА,ОПАКОВКИ,ФЕКАЛНИ ОТПАДНИ ВОДИ ОТ ХОТЕЛИТЕ,ШУМ,ОТСЕЧЕНИ ДЪНЕРИ И ИЗБЯГАЛИ ИЛИ УМРЕЛИ ЖИВОТИНКИ.ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ!!!ЗАПАЗЕТЕ МЕ И ЩЕ ДАМ КИСЛОРОД НА ВАШИТЕ ДЕЦА.МОООООЛЯ!

239

Анонимен

преди 12 години

Протестът е срещу наглия и *** начин на управление и ограбване който прилага Борисов. Законът за горите е поредния който преля чашата,и даде основателен повод за протест.

238

Анонимен

преди 12 години

до 328 ще ти се но срещу това безумие не са само еколозите а и много други хора, а с вас са чистачките, даже и повечето депутати от ГЕРБ не са и затова ви стяга чепикът. Сега си обяснявам защо се иска малък парламент - по-лесно да се лобира. Трудно е да се купят 240 депутати, 60 е по-лесно.

237

valeri

преди 12 години

На тези които дават за пример Австрия и Швейцария ще им кажа да гледат в собственото си гето. Дори и при това състояние на Витоша при всеки по силен дъжд в София тръгват реки по улиците и дори имаше удавени хора в подлезите. Продължи ли изсичането на гората след всеки дъжд ще сме като във Венеция. За тези които не знаят, дърветата поемат голяма част от водата и крепят почвата да не се свлича. Заради малоумието на няколко човека ще съсипем сгради и инфраструктура на половината град.

236

в. "Сега"

преди 12 години

Цитат: Депутатът от Герб Емил Димитров - собственик на гори също участваше на протеста - Надявам се някой да е подвел Р. Плевн., че има противоконституционни тектове в Закона за горите... Изказването му е меко казано скандално, защото той е от вносителите на най-спорните текстове и в очевиден конфликт на интереси. Той ще се запомни с интензивното си лобиране в полза на своите бизнес интереси не само в земеделието, но и при тютюнопушенето - има фирма за търговия на едро на тютюневи изделия хахаха

235

tankist

преди 12 години

абе гербавите , един път за винаги трябва да разберът, че страната не им е бащиния и въобще цялата *** наречена политическа класа, те са там за да служат на народа а не тъпия бабун да си развява дебелия *** наляво на дясно и да плещи аз това аз онова, вън тъпоглавеца от банкя да ходи да гледа *** на село.

234

Анонимен

преди 12 години

хахаха всички коментари които са дори и малко против протеста на еколозите имат много минуси :))))))))))))))))))))) това ако не говори много за организирана кампания. като резултати от избори по комунистическия режим.

233

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ ОТ РЕГИОНА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ЗАКОНА ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЗЛАТНАТА КОКОШКА ЩЕ СПРЕ ДА СНАСЯ ЗЛАТНИ ЯЙЦА(КОМИСИОННИ)

232

Анонимен

преди 12 години

Депутатът Заменка е минал към неправителствения сектор хахаха. Ораторства на митинга на общинарите и чистачките. Там е и Каролев - друг виден защитник на националните ни интереси по множество въпроси. хихихи

231

Анонимен

преди 12 години

Интервю на БНР с "протестиращ" на рехавия протест за лифтовете пред парламента:- Защо протестирате?- Шефе, моля те ела ти кажи, да не сбъркам нещо, да не ме уволниш!

230

Анонимен

преди 12 години

Даа беееее милиони лепилари протестираха пишман скиори и бордисти също

229

Анонимен

преди 12 години

Тези протести са за добро! Не могат да свалят правителството, но могат да накарат управляващите да са по внимателни. Правят им чудесна услуга.

228

ИВАН-СОФИЯ

преди 12 години

НОВА ТВ. НОВИНИ В 19ч.КАДРИ ОТ ГЕРБЕРСКИЯТ МИТИНГ;ВЪПРОС КЪМ УЧАСТНИЧКА-КАКВО РАБОТИТЕ?-АМИ ЧИСТАЧКА СЪМ У ОБЩИНАТА,---КУДЕ ЧИСТИТЕ?--- АМИ ПО ПЪТО! КОЙ ВИ ПРАТИ В СОФИЯ НА ПРОТЕСТА? леко замисляне и отговор,--АМИ КМЕТО!ВАДЕТЕ СИ ИЗВОДИ ГЕРБЕРСКИТЕ КМЕТОВЕ ОТ БАНСКО, РАЗЛОГ И ДР.БЯХА ДОВЕЛИ СЕЛЯНИЯТА НА МАНИФЕСТАЦИЯ В СОФИЯ!ПИТАМ ;КОЙ ПЛАТИ ТОЗИ ВОАЯЖ!

227

коко

преди 12 години

От 2000 година насам страната се обезлесява.Сече се законно и незаконно,палят се гори и материала се изнася.Някои хора направиха дебели пачки от това.Горите са пълни с незаконни сметища.Трябва да се сложи край на тази вандалщина. Еколозите да не реват за правата на ***,а да отидат на място за какво става въпрос.