539

до 633

преди 12 години

За Курволезич беше удачно произнесено "Алооо, Лифтинг" от Сашо.За Диана Найденова ще е удачно "Алооо, защо се продаде и ти, Дианче? На кого служиш? На Гергов ли?.....Наистина не вярвам че си била такава. Честно!" Това очаквам от Сашо..аз обикновения негов поддръжник като реакция. Не ми се вярва да прави предаване за нея. Не!P.S. Сашо Диков понеже уважава много Диана Найденова. Но я е критикувал остро, когато работеше при онези *** в станция Нова с Иван и Андрей.

538

666! СУПЕР...

преди 12 години

...НИЕ МИСЛИМЕ ЧЕ ГУСПОЖАТА Е НИМФОМАНКА У ПОСЛЕДЕН СТАДИИ...!

537

ивайло

преди 12 години

Тя не е дебелокожа наистина, както заявява. Тя е е журналист с незначителен и ниско развит мозъчен капацитет, каквито са повечето от тях. За съжаление нацията ни харесва точно такива ЕКЗЕМПЛЯРИ КОИТО МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ПРЕДИМНО ПРОСТОТИИ. В последните няколко години журналистите в България си вадят хляба от човешкото нещастие, което е доста жалко за тях. Карбовски е другият такъв "голям журналист"

536

Саше Диковски

преди 12 години

Алоооооооооо лифтиг

535

Анонимен

преди 12 години

АМЧИ ТО ХУБОЙ ДА СИ ИМАШ ТЕЛЕВИЗИЙКА ,ДА СИ ДОМАКИН ЕДИН ВИД И ДА ПРАЙШ КОТ СИ ИСКАШ ! СИГУРНО ТЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАШ ВЕЛИК/А/! ПУСТИТЕ МУ КОМПЛЕКСИ!

534

Босфор ТВ

преди 12 години

За рушвет съм готов/а на всичко П.С. Български журналист... Ако няма рушвет и за евтина сензация съм навит/а...

533

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ТАЯ ДА *** *УРЦИ И ДА ГЪЛТА КРЕМ БРИУЛЕ...!

532

Анонимен

преди 12 години

това вярно ли е - над 600 човека да коментират едно ДЕБЕЛО , ГОЛЯМО, НИЩО !

531

Оператор на босфор

преди 12 години

Вижте, наистина ще се прежаля на една оргия в джакузи с Анитата Салич и Цолова с Куролюбка Бенатова и новодошлата в джакузито Дианчето Найденова. Водата в джакузито може й да не бълбука, то е достатъчно да влязат тия 4-те продажни женици за да заври водата от погнуса.Шампанско ще има за всяка от сърце...и по нещо още, която където го иска в нея ще е от мое сърце и моя камера от мое сърце.

530

до 622

преди 12 години

Има само двама за мен журналисти има:Кеворка и Сашето!Единият интелект по нормите, другият примитивен интелект като на Морският вълк-но наистина интелект.Най-големите:Кеворк и Сашо Диков и не само защото всеки по себе си е уникален,а двамата са усъвършенствали до болка в себе си първото правило в журналистиката:да бъдеш етичен към другите и да дадеш право на отговор от тях,без да ги прекъсваш.Това днешните купени журналистически слугинажи нямат това чувство защото им е наредено да не изслушват

529

Диян Любенофф

преди 12 години

ти си дебелокожа *** ама ааайде ...

528

Анонимен

преди 12 години

Екологът не се държи убедително,може да се притеснява . Но Диана няма право да се държи по този начин. Точно защото е домакин в студиото.Но откъде да знае? Кой да я научи? Какво е завършила тази жена със смешни познания? Говори небивалици за горския фонд, за ЮНЕСКО...Нямало промяна в собствеността на горския фонд,а то всичко из курортите са го лапнали тези, на които тя слугува.Кево, ела да гио разкараш всички български ***! Не се трае вече от простотия,наглост и нула професионализъм!

527

tepia

преди 12 години

Taia tratla -dano ne ia o4istiat-w swinarnika da lapa s prasetata -tam ia 3atworete

526

..................

преди 12 години

Като знам какви хора има , могат да я направят на две стотинки по време на разговор без да крещят. Ще я смачкат просто.

525

Анонимен

преди 12 години

долу ръцете от тая жена, тя е наша. да живее герб

524

kosan

преди 12 години

стига сте показвали абитуриентските й снимки. Покажете прекрасната й слонска фигура и след това коментирайте.

523

615

преди 12 години

***!!! ***!!!

522

Анонимен

преди 12 години

Никой не можа да свали рейтинга на БойкоТВ ,колкото прасето на снимката.За което и благодарим ;))))

521

до 610

преди 12 години

Хари, такива женици дето се имат за големият интелект, имат чувство за хумор но спрямо другите. улавял съм й го това ТЪНКО чувство многократно към събеседниците й, но се чудя защо събеседниците й не прилагат такова към нея, а я взимат много на сериозно темата за които ги е поканила. Да ти кажа Дианчето ако някой неин гост ,който знае много добре как да я бъзикне, тая може и да излезе извън релси. Тихата вода нали знаеш каква е?...Та такива ми ти работи. Само че не се намери някой като Сашо Диков

520

ницк

преди 12 години

Тази овца (найденова ) така и не разбра, че протеста не е организиран, а е бил спонтанен! Много е проста. И си мисли, че като се държи нагло ще е най голямата журналистка. да се маха от тв екрана и да ходи в някои жълт вестник, от където най вероятно е излезнала. А *** бтв да си го гледат ***!