62

до 67

преди 11 години

ако мислиш така.моля те, никога повече недей да мислиш. живей си така без да се замисляш по-добре е за теб и за околните.

61

така мисля...

преди 11 години

Спаска не е единствената разведена жена с проблеми.Не бива да става международен скандал.

60

Gni

преди 11 години

Никакво обединение, никакви компромиси! Да помогнат на жената да вземе детето си и да си идва в България. При онези шовинисти, насаждащи своята омраза на международно ниво, никой средно интелигентен човек не бива да живее! Външно министерство, спрете да сте толкова толерантни и пасивни! Петните ни гордостта, че сме българи!!!

59

БГ

преди 11 години

Сапаните "Мкедонци", ще си отидат безмъвлно от лицето на света , както и се появиха.Те са като синтетицната дрога.Всичко в тях е изкествено , история, народ , настояще...

58

екс

преди 11 години

Много съм далеч от юрата, Мартине, просто мисля логично - иначе съм компютърен инженер. Жената имала БГ-юрист. Е, и? Ти знаеш ли нещо за нея или за причините за делото? Ти не си чул нищо лошо за нея - а от къде да го чуеш, като никой в БГ не го известява !!! Макетата били лоши - че кои съседи са ни добри ?! Винаги сме си удряли ножа, кога сме могли, ама сега е 21 век - има съд, има ДЕЛО, има МАТЕРИАЛИ, има АРГУМЕНТИ !!! И нито едно от тези неща не са известени в БГ !!! Не се ли питаш защо ???

57

Пешо

преди 11 години

Боико време е да бъдеш мъж , стига сте правили *** и плямпали празни приказки.

56

РАЗЯСНЕНИЕ

преди 11 години

Ммочета и момичета . Министъра на вътрешните работи на сръбите се казва ивица дачич . Същият е бил говорител на лудия слободан милошевич , тоя е и шеф на комунистическата и партия . Командван разбира се от моску както викат адашите Американци ,там под полата на др. Путин се е скрила женка му на слобо. дачич е като нашия доган сега се мушка насам натам и реве из београд че без него правителство нема да има . Провокации очакваите всеки ден нищо не се е променило пак по старому ще я караме

55

Само...

преди 11 години

Половин Македония, барабар с 'античките' на Албания, другата половина, заендо с тези над 100 000, които пожелаха българско гражданство - Независима Македония (хем няма да има проблем с гърците за името)... Като миротворческия мандат да бъде изпълняван само и единствено от доброволчески формирования в състава на БА! Та, само това би помогнало на ситуацията, да ви кажа! ;)

54

до Марин 49

преди 11 години

Молдова е 4 млн. население. 1 милион са напуснали страната, а 2 милиона ..... получиха румънски паспорти. Останалият 1 милион в страната са старци.Те това е политика! След 20 години това ще е Румънско.Не да не даваме, а много повече да даваме бг гражданство на нашите македонски сънародници. Нищо, че го искат за да могат да работят в Европа. И в Молдавия е така. Но полека -лека.

53

Анонимен

преди 11 години

Абе некой писал че немаме армия! Армия имаме, колкото и да е малка, има повече хлеб от фиромската. Да не забравяме и резервистите, и 300 000 ловци, а и колко оръжие е изнесено от казармите и закопано насам- натам. Нема да се плашите :D

52

Пепи

преди 11 години

Истината за българските еко активисти и протести.

51

Maртин

преди 11 години

До Касандра: Нещо, което за съжаление никога няма да стане, има доста личности по високите етажи (не в България), които нямат изгода от подобно обединение.

50

ЖЕНА

преди 11 години

НАИСТИНА МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КЪДЕ Е РОДЕН А СПАСКА ОТ КАКВО СЕМЕЙСТВО Е ПРЕДИ ГОДИНИ ЕДНА КОФА МАСТИЛО ИЗПИСАХА ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗА ПРОБЛЕМА И ,А СЕГА С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА .......НЕ ЗНАМ ЗАЩО НО ИМА НЕЩО КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА В НЕЯ....ДАНО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ЗАСТЪПЯТ ЗА ДЕТЕТО Й..

49

Касандра

преди 11 години

Единствено обединението на Македония и България може да реши проблемите.

48

ВЪНШНО

преди 11 години

Не , не съм съгласен на *** братообииствена воина няма да ходим . Ще ни се смее целият свят . Внимателно от дълече удраме чрез приятелите на нашите познати ,спокоино и хитро . Не не е хубаво да изпадаме в истерия има си начини тихо и кротко . Все пак Албания е член на НАТО и сме ортаци .

47

това онова

преди 11 години

е пак сам язе! Видех един минус на поста ми ! Убаво, ама оти! Лошо ли писах че има сръбски воня у тая работа, или сърби се "разождат" тука!?

46

Анонимен

преди 11 години

*** и български политици ,за една родена в Македония направихте скандал до Господ .А колко българи зарязахте по света .Защото нямате реклама от тях .

45

Анонимен

преди 11 години

Хайде, български управници, бъдете мъже!

44

Мартин

преди 11 години

До Т: И тогава ако си политиците ни си замълчат лично ще организирам протест..

43

марин

преди 11 години

Крайно време е да спрем да даваме паспорти на сърбоманите и да им убием всички мечти за НАТО и ЕС.