63

бай Ганьо

преди 12 години

до 63 Не съм колега аз не съм Калинка!!! Цети и си записвай :Проектите на икономическото състояние се отразяват и върху доверието към управляващите. Разочарованието от управлението на ГЕРБ, което е било 14 процента, в момента е 58%, а доверието от 53 е паднало на 22 процента.Над 40% от анкетираните смятат, че правителството на ГЕРБ не е направило нищо за подобряване на положението в страната, а повече от 24% са на мнение, че е станало дори по-лошо......

62

хитър петър

преди 12 години

Иван Костов е за затвора с доживотна присъда за предателство както към Родината си , така и към народа си, като Основателя на престъпната приватизация на редица печеливши български предприятия, фирми, и други. Ако наистина бяхме нормална държава това подобие на политик би бил съден и осъден. ПРЕДАТЕЛ! И майкаси ще продаде за пари...

61

Анонимен

преди 12 години

Кво ме занимават с този никой?

60

Анонимен

преди 12 години

Политика костов е комунист дело на дс

59

До 61

преди 12 години

Абе *** ,ти да не си станишев?

58

Анонимен

преди 12 години

Сега разбрахте ли бре,всички вие които мразите ПОЛИТИКА Костов,чии олигархични и мафиотски пари свалиха от власт Костов и ОДС правителството 2001 година?Лапайте мухите сега и бачкайте като РОБИ на мутрите!Няма вече кой да ви вади от батака.

57

бай Ганьо

преди 12 години

Поживехме при Гарвана....поживехме при Царя......но при Падара най зле,айде стига толкова!!! 1 година преко сили евентуално...ако

56

Анонимен

преди 12 години

a eto go i drygariat kostov ,ynika za sebe si ,porednia kradec i izmenik i predatel .edni i sashti mytri 23 god zashto ne mrete veche .tva sa paraziti na garba na naroda chistka za vs.praziti ne rabotete i ne im slyjete ne badete robi i xodeshti trypove v tva vi prevarnaxa tia.

55

ИЗЕТ ШАБАН

преди 12 години

не ми пускат коментарите в регионалните весници ( Родопи 24x7 ) Кърдждали.Кметът на община Ардино РЕСМИ МУРАД е с Фалшива диплома

54

хитър петър

преди 12 години

Иван Костов е за затвора с доживотна присъда за предателство както към Родината си , така и към народа си, като Основателя на престъпната приватизация на редица печеливши български предприятия, фирми, и други. Ако наистина бяхме нормална държава това подобие на политик би бил съден и осъден. ПРЕДАТЕЛ!

53

Анонимен

преди 12 години

Малееее, з....е Костов, Борисов , Станишев , Волен .............. за България трябвя нов лидер , обаче тука просто го няма има само мутри който изобщо не мисли за хора бе !

52

Do 52

преди 12 години

Абе ти дълги години подрепяше дпс-то, а сега се оплакваш.

51

До 51

преди 12 години

До като България има политици като костов какво може да се очаква от електората? С политици като него сме в средновековието ако не си забелязал.

50

Анонимен

преди 12 години

На следващите избори костов ще е депутат от бсп за заслуги към партията майка.

49

плачков

преди 12 години

всички сме големи умници. щом се появи умен способен човек трябва да го сринеме под земята. да живеят умниците беров жан лъжлив дядо и боко умника . затова си заслужаваме мизерията . не съм фен на костов но е способен и умен , наред с недостатъците си.

48

Р.Мурад

преди 12 години

борбата в Ардино за председател на ДПС беше подменен , избран е кандидата на кмета Ресми с фалшивата диплома

47

дo #44

преди 12 години

Как може през 21-ви Век да има толкова злобни,подли,неуки и невъзпитани същества като теб?!

46

Анонимен

преди 12 години

Костов ходеше за пари в дс а не при портиерите им от мултигруп

45

Комунел

преди 12 години

Другарю Костов, на места синята боя се е поизтрила и още личи червената.

44

До 43

преди 12 години

Той не е умен той е дело на дс. Дс говори през неговата уста. Каде отиде синята идея го питам аз или да попитам станишев със същия ефект?