52

Анонимен

преди 11 години

Toq lubo ako go nabaram na selo 4e go spukam ot boi

51

Дон

преди 11 години

Какво го защитавате бре.Той сам си се изложи като кифладжия.За да опровергае предишните 2 нагласени битки,решиха че тая ще е в 2 рунда.Но какво стана,след 1 минута остана без въздух.Та американеца се чудеше какви странни движения да прави,да не вземе случайно да го бутне и нашия да припадне.Та чак и от УФЦ мениджър бяха поканили.Станахме отново за смях,това е.Даже очаквах *** да припадне,че се лашкаше като топола и падайки върху Смит да вземе победа като на кеча :D.Бе цирка си беше на ниво :D

50

лил

преди 11 години

тоз любо го 4акам да го правя моя жена в затвора.

49

бибио

преди 11 години

ако бе излязал с чук ще спе4ели без проблемхахахахха

48

Смях

преди 11 години

това което гледах е пълна пародия, едвам се държи на краката още от самото начало. Или го би на късмет или някой мн. е спечелил.

47

бибио

преди 11 години

хахаххахаттова е балет не бой,хахахах,по *** бой не бях виждалпостоянно гледам тука в UFC v miami Florida

46

Анонимен

преди 11 години

Какъв е тоя *** *** бе? Нагласени мачове за удоволствие на мутри- не мерси! Сега Кубрат Пулев е съвсем друга работа и ако обичате, не сравняваите един от най-добрите ни спортисти с анаболни *** като тоя ***!

45

до 36 Тулски

преди 11 години

Абе ***, този смешен мутряга що не се пробва с някой на неговите килограми и стойка ?!Има полицаи от качулките, които са бивши спортисти и продължават да тренират и мога да ти кажа че ще сгънат от бой тази 'мутра' за секунди. Ама друго си е да се татуираш целия, да си 2 метра и да плашиш ОБИКНОВЕННИТЕ хора по улиците нали, или да биеш дилърите наркомани дето са по 50 кг. всеки ..

44

Machiavelli

преди 11 години

До къде я докарахме само.... да викаме за типичната мутра.Тоя *** е ошамарил 2ма, 3ма на улицата и си мисли, че ще стане нещо от него на ринга.Ако му пуснат един истински професионалист и го сложат в истински двубой, *** ще го разфасоват за секунди. Да не говорим, че срещу американеца вчера, едвам е издържал един рунд без да получи инфаркт и да повърне от умора.

43

Любо Чука

преди 11 години

Не съм мутра и бияч както пишете,просто хапвам повече.Аз също съм човек като вас с мечти и искам да живея демократично и правово.Радвам се ,че се родих в БГ ,че иначе без образование в всяка друга нормална страна сега щях да съм чистач по улиците и Преси моята фолкзвезда нямаше да ми *** в Син Сити.Трябва да разберете ,че ме пуснаха от ареста защото залозите бяха за мен.Лично Флоров и Калин Георгиев заложиха по 50 бона за моя победа.Е как мислите ако загубя щях да ги гледам в очите?Може би нямаше да мога заровен под върховете на Витоша защото при Бойко Борсов няма 5-6,той е шефа на мутрите в БГ.Така, че не ми се подигравайте защото загубих брат си.Той почина ,а беше толкова добър който поздравяваше възрастните хора и им купваше мляко от магазина....и какво получи за това.....куршум в челото.Бог да го прости.Не вземам анаболи,а само омнадрен,ретаболил инжекцион като наблягам и на хормон на растежа с добавка бианаболи като витамини.Ако искате да карате джипове без да работите трябва да вземате като мен и да тренирате много....защото ние ММА бойците сме институция в БГ.Бойко Борисов затова ни направи и зала Армеец да се бием там мутрите за наш кеф с вашите данъци!

42

Goce 4eti vnimatelno

преди 11 години

Ti Goce mi6ko kato si tolkova maj 6to ne doide6 na Slavia i se probvai sre6tu Liubo? 6u6umigi mnogo e lesno da se pi6e nali, ama kato go vidite po ulicite i se obra6tate na drugata strana

41

Гоце

преди 11 години

Американеца се предаде по спешност, щото погрешка щеше да бие Любо.. тоя Любо добре се е назобил, ама го няма в тоя спорт. Едно е да бие кварталните дилърчета, друго е да излезе пред мъже.

40

Orlin

преди 11 години

bil naglasen macha :D awe gluapci ako lubo vi napravi edin klu4 znaite li kvo 6to stane 125kg 4ovek dati zaklu4i krak ili raka nqma kak da se otarvesh ili 4upi ili se predavash are mnogo zdrave ....

39

44

преди 11 години

Че на какво да се радваме, виж, че мача беше пълна пародия. Верно е, че много хора просто злобеят по навик, ама в случая са прави. Примерно за Кубрат почти никой нищо лошо не може да каже, просто защото той гази на ринга до този момент, и то срещу сериозно противници. Уес Симс беше дошъл на разходка в България, ама и той изпоти зверски Любо. Нека поне да пуснат кадър с ключа, че като видях Симс как ***-на, ми се струва, че си беше абсолютно дирижирано предварително!

38

Анонимен

преди 11 години

Побългарихме и ММА вече официално! Голяма пародия!

37

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ПЛЮВАЙТЕ БОБКЛУЦИ вместо да се радвате.МИШКИ СЕ РАЖДАТЕ И МИШКИ ЩЕ ИЗМРЕТЕ

36

Анонимен

преди 11 години

В България нямаме съд, но все още имаме Господ...Всеки си намира майстора...

35

?

преди 11 години

поредния уговорен мач на ***...само се излага с подобни срещи

34

бойко

преди 11 години

Любо пийси кафета по софийските барове не се занимаваи с глупости да не ти се смеят хората това нети се одава нее като да си с 20мутри и да биеш децата

33

саки

преди 11 години

Тоя любо трябва да си прегледа сърцето. Не е нормално спортист да се умори толкова след един рунд. Та той се предаде и американеца го чакаше да си почине на въжетата.Срам. А след мача имах чувството че нашия е на крачка от инфаркта. Даже се изплю в купата ако сте забелязали. Отделно липсата на каквито и бойни умения в него няма да я коментирам.