55

burgas

преди 12 години

predlagam da pochne da se kopae ot Cherno more i Dunav kam sofia,ta rekata da mine prez grada i sashtevremenno da ima izlas na moreto po tozi nachin Varna,Ruschuk i Burgas shte stanat kvartali na sofia i vsichko shte bade nared

54

молба

преди 12 години

Днеска е ден за приказване на глупости от по-младата генерация министри. Ама , честно казано глупостите и бисерите на Дянков взеха вече да ми липсват. Някак си по-иригинално звучаха. Г-н Премиер , моля те позволи отново на Дянков да се изказва от време на време пред журналята , че да се посмиваме през сълзи за разтуха.

53

Русенец 2

преди 12 години

По принцип идеята е добра. Само се замислете колко моста на Дунав свързват двата края на Будапеща и Виена. Бъдещето и европейската логика предполагат своеобразно обединение на Русе и Гюргево в един град. НО!За да стигнем до етап подобни луксове като втори мост е нужно първо да се доближим до стредно-европейският стандарт на живот, а не да хващат работата за краката, първо въвеждайки безсмислените си забрани за пушене и впускане в разточителни, поне за сега, проекти.

52

тцЪ

преди 12 години

Г-жо/г-це (може и гуце) министър, нищо против друг мост над река Дунав, но в момента от първостепенна важност за транспортния бранш е - разработване и ПОДДЪРЖАНЕ на конкурентна ж.п. мрежа (или, ако не друго, поне завършване на ЕДИН от проектите за транспортен коридор който ще да е през България), изграждане на поне 1 интермодален терминал (във Варна или Бургас са Ви двата варианта), закупуване на нормален подвижен състав (а не такъв дето се пали в движение)

51

до г-н Борисов

преди 12 години

Абе бате я земиги ги събери тия министри,то много глупости днеска:мостове,туризам.Аи насвиим малко сърмите,че станаха за смях.

50

do smahntia profesor

преди 12 години

Сигурно искаш да вдигнат данъците, да? Имам предвид писаниците ти за резерва.

49

д-р Емилова

преди 12 години

"По думите на Павлова след изграждането на пътя Русе-Свиленград Русе ще се превърне в стратегически координационен център на транспортните връзки и това ще доведе до необходимост за нов мост или разширение на сегашния."--------Ами недей да ядеш по-толкова много, бе моето момиче! Пази малко диета, и телесна и финансова, че да можеш да вървиш и по сегашния Дунав мост, а не да се налага да се разширява, за да не се заклещиш между парапетите му.

48

kaka_fire

преди 12 години

Е, как няма да иска, нали това има потенциал да се превърне във "виме" за доене от управляващите още поне 6-7 години... :)

47

?

преди 12 години

??

46

Професора

преди 12 години

Те изхарчиха резерва,вземаха заем и пак искат да крадат чрез строителните си фирми.Абе другарко Павлова не разбрахте ли че пари за пенсии и заплати няма или съвсем се побъркахте в Герб след протестите?

45

дан

преди 12 години

45 - дааа и море ще ви прекараме до София...избърши си лигите

44

Учуден продължение

преди 12 години

Ама да дойде от Павлова! Това означава, че някоя строителна фирма - близка на министърката трябва да получи голям, скъпо-платен и дългосрочен проект за който може да се получат авансови плащания, част от които да бъдат пренасочени към сметките на ГЕРБ и, разбира се, личната сметка на Павлова.

43

Анонимен

преди 12 години

Как става разширение на мост, че нещо не разбирам?

42

Учуден

преди 12 години

Все си мислех, че подобно предложение може да дойде от Министъра на икономиката, който е преценил трезво ползите и загубите за България от един такъв проект. Може да дойде от Министерството по евроинтеграция - ако преценят, че трябват по-широки транспортни коридори към Европа. Може дори да дойде от Премиера на Румъния, тъй като е очевидно, че един такъв мост - много близо до Букурещ и сравнително далече от София е по-важен за румънците.Ама да дойде от Павлова! Това означава, че някоя строителна

41

Софиянец

преди 12 години

Дунав да мине през София.............

40

Анонимен

преди 12 години

А ние искаме да поотслабне другарката Павлова, че вече гони Фидоската. Щоте ще вземе да падне моста...

39

а

преди 12 години

Уж млада жена, пък много антипатична.

38

Русенец

преди 12 години

От ГЕРБ ще останат с нещо в политическата история на България. Това нещо ще е ГОВОРЕНЕТО, с което умело и професионално се манипулира цял един народ. Нищоправенето и липсата на всякакви качества потъват в мъгла от приказки. Ако вникнете в написаното, ще видите, че новината е, какво Павлова иска, а не какво ще стане. Манипулират ни. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА ГИ ИЗРИНЕМ.

37

щоп

преди 12 години

Лиляно, ти само можеш да строиш и да разширяваш, та Бойко да ти реже лентата. А кога ще ремонтираш полуразрушените мостове, или за тях нямаш пари?

36

рть

преди 12 години

Герберската втора (или първа - да се разберат с Фидоска коя е по-първа) ***, май е слънчасала, а може и по природа да си е *** (иначе няма как да е в ГЕРБ. Имам чувството, че скоро ще се трансформира в мас, която Тиквун ще изяде намазана на филийки, докато гони топката (да, само я гони, без да я стигне, защото се бори и за приза национален дебелосерец), или ако е поне малко хитра, някой долнопробен катарски "шейх" - разбирай стотния братовчед ха емира, може да я прибере за незнам коя ханъма.