41

анонимен

преди 11 години

Тези пък хора от всичко са недоволни.А и този , който разбира, моля за помощ.Един път взимам метрото за пазара на Младост 1 , метрото го подмина и стовари в Младост 3. Следващият път се качих за станция Младост 3 , то ме докара да пазара на Младост 1. Явно има някакъв нишан, та ако знае някой-да ми пише. Иначе с 213 и 306 , е не е толкова бързо , но винаги стигам там за където съм тръгнал. Та , HELP.

40

Анонимен

преди 11 години

То имената на станциите са пълна пародия, ама това вече си е чиста гавра. Има само една друга държава с подобен манталитет, имат си булеварди "Бил Клинтън" и "Джордж Буш", няма да ви казвам коя е тази държава...

39

Анонимен

преди 11 години

Черни връх, Св. Наум, ако щете и НДК или Музей Земята и хората, или Арсеналски - все знакови места. Какво е това Европейски съюз!? Нито ориентира, нито нищо.

38

Анонимен

преди 11 години

демек тези спирки ще имат по две имена - едно официално и едно, прието като ориентир от хората - за да е пълна обърквацията

37

Пришелец

преди 11 години

София за провинциалистите, вън софианци от София. Само лежите и чакате. Добре, че сме ние да работим и да развиваме града. Всички потомствени софианци са мамини дечица и чакат на готово, нищо не са създали. ВЪН ВЪН ВЪН!!!!

36

Анонимен

преди 11 години

европейският съюз се разпада, те метростанция ще наименоваттъпацищо за *** работят на тези позиции

35

Кметицата

преди 11 години

Грешка при писането- Св. Наум

34

Данъчен

преди 11 години

***=ГербериТака ли се отблагодаряваме на Св. Наум! Та той е един от светите Седмочисленици! Позор!

33

Кметицата

преди 11 години

Колкото по-*** е човек, толкова повече се опиянява от сложни купешки изрази и чуждици!!!Щом се предпочитат такива имена ,значи голямо близане пада!!!То пък някой от тези *** чунким знае кой е Св. наум?

32

Владо

преди 11 години

Браво лека по лека София се превръща в един истински европейски град....... От тотална мизерия 1996, само за 15 години София се промени много. Ако оправят кучетата и старите опасни сгради, вече наистина ще е европейски град.

31

за 28

преди 11 години

28, не разбрах кои станции ще се казват Съветски Съюз , станция ВВПутин, станция Предател Русофил и т.н.

30

Митко

преди 11 години

Ако беше преди 25 години, щеше да се казва "станция Съветски Съюз"

29

optimist

преди 11 години

"Хотел Хемус", "бул. Аресеналски" или "бул. Черни връх" беше по-добро име за метростанцията.. "ЕС" нищо не ми говори, т.е. ако не си от София ще се ориентираш трудно по това име.

28

Анонимен

преди 11 години

Новото име да е "боко пътника...."-подхожда му....

27

асд

преди 11 години

Всяка станция/спирка трябва да носи име, което да те ориентира за местоположението, така е с всички останали станции, както и със спирките на останалия градския транспорт. Като ми кажат ЕС обаче, къде да разбирам че съм слязъл?

26

Рая

преди 11 години

Дребните чиновнически душички нямат работа и се чудят каква глупост да измислят. Но, когато са събрани хора от кол и въже с фалшиви дипломи, какво може да очаква човек. Не може да очакваш необразовани роднини да сътворят шедьовър. Няма как да стане!!!

25

ненормалник

преди 11 години

Този С О С е за "Св. Наум"/психиатричната болница на 4-ти километър!!!

24

фдйг

преди 11 години

Станцията под сегашната станция "Сердика" вместо "Св. Неделя" ще се казва също "Сердика"какво да разбирам-че ще има две станции с едно и също име така ли?или грешка на автора или някой трябва да бъде уволнен незабавно,не че ми пука как се казват,но..поне да се различават :D

23

asd

преди 11 години

аз само да кажа че Европейския съюз въобще не ги еня как ние ще си кръстиме станцията така че не виждам нищо дупедавско просто по-скоро е с цел да се истакнем пред братята македонци, турци и т.н съседки които не са в ЕС

22

Анонимен

преди 11 години

Гратис Ви ги давам следните имена .--Свети Уорлик и преводачката Му --Свети Буш и татко Му --Свети Клинтън и Моника и пурата му --Света Клинтъновица и мира и --Арабсака демокрация / на тази спирка да се прави по 1 атентат на ден / Моля продължете имената ,а после ще ги пратим на СГС да имат резерва