143

KOKO

преди 11 години

Тая продажница е купена от сектата на илюминатите и е много опасна за България

142

Бг

преди 11 години

Кунева е ИЗТЪРКАНА плоча ,номенклатура,върти опашка ,лъжкиня,...единствено сигурно нещо е ---полът !

141

до 158

преди 11 години

Когато се омъжва, свекърът на Меглена Кунева- Иван Пръмов вече е отстранен от ЦК, т.е. бил е низвергнат. Кунева не е известна като Пръмова, защото запазва името на баща си, което най-вероятно е в нейна вреда, понеже тогава фамилията Куневи е репресирана от комунистите, баща й и дядо и са лежали в Белене.

140

до 159

преди 11 години

За "габонската афера"... Меглена Кунева категорично е изразила отрицателно становище за концесия, тъй-като горите попадат в защитена от ЮНЕСКО зона. Това, което е подписала, би следвало да се пази в Министерски съвет.Това достатъчно ли те осветли:)?

139

Индиана Джоунс

преди 11 години

Вампириадата в България започна с откритите скелети на хора (вампири), но ще продължи с новата партия на М. Кунева - България на червените вампири.

138

до ^3АDttack

преди 11 години

Същевременно нейният баща е лежал в Белене, което вестниците спестяват, за да лансират образа й на снаха на Политбюро. Вестник Шоу я свърза с Мултигруп в няколко публикации. Няколко вестника и ТВ 7 (също на Пеевски) показваха снимка на Кунева с Илия Павлов на някакъв коктейл. Но това не беше тя. Намери се жената от снимката и каза - Това не е Кунева, а съм аз. Никой не й даде думата освен в. Галерия, добър или лош. Тоест - ставаше дума за откровена фалшификация.

137

Анонимен

преди 11 години

кунева = гоце

136

Анонимен

преди 11 години

питанка? С тая уста как може да *** толкова?

135

до №148

преди 11 години

Не съм против Кунева ,НО са необхадими -----НОВИ ЛИЦА !Старите съдрани чували се ----доказаха ,че не стават за нищо! -------------------------Баце, ти на Кунева ново лице ли казваш?!? LOLТя е в политиката от 1992 г. и какво направи за тези 20 години за България? Спря два работещи реактора и веднага след това нейната банка даде заем от 550 милиона евра на България. Само това се сещам да е направила за България.....

134

габонската афера

преди 11 години

Някой може ли да хвърли светлина върху т.н. "габонска афера" (1991-1992?), в която Кунева се изживява като експерт по дървесина?

133

пръмова лисицата

преди 11 години

Пръмова е страшна манипулаторка, нещо като женския вариант на Гоце. Мазно, хладнокръвно и интелигентно те лъже и прави на ***, за да се докопа тя и тия номенклатурни типове около нея до кокала и да почнат да грабят !!

132

Гуньо простия

преди 11 години

Госпожата, заедно с наглото еврейче с трабанта да обяснят, чии интереси защитиха, като подписаха този изключително неизгоден за страната предварителен договор за присъединяване към ЕС.Да кажат френското ядрено лоби колко им плати да подпишат затварянето на АЕЦ-а , без никакви адекватни причини.

131

www

преди 11 години

ТО 20 ГОДИНИ НАСАМ НИ УПРАВЛЯВАХА ВСЕ ФАЛШИВИ ...

130

Анонимен

преди 11 години

тя отсякъде си е фалшива

129

ггг

преди 11 години

То всичко е фалшиво в България-една си фалшифицирала дипломата,пък заела висш държавен пост,раздала до 750 000 000 европейски пари,но имала истинско ,,малко дете''и пусната на свобода да си го учи ,да стане като мама.500 бандюги,напуснали страната от състрадателния съд,според някакъв вестник,ДКЕВР ,,защитава гражданите''от лошите и увеличава,, само 15 процента ежегодно''къде що може ,пък щели да върнат българите от чужбина,щото тук нещата са се оправяли много стабилно и т.н. и т.н.

128

ангелов

преди 11 години

На кривите ракети от т.н. СДС, РЗС иАтака сега им пречи Кунева.Какви митинги,стачки, барикади,лъвчета в синьо.Всичко е едно смешно работническо минало и несретници, които започват автобиографията си от 1991 г.

127

^3АDttack

преди 11 години

***************Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов, от когото има син Александър Пръмов.*************** това кавза всичко само дето *** Тя е дъщеря на известния буфосинхронист и киноактьор Щилиян Кунев (който като студент по право в СУ е бил изпратен в концлагера Белене заедно с баща си юрист, завършил Сорбоната).** се опитва да се изкара и десидент то бива да си нагъл ама чак пък толкова ..

126

до 147

преди 11 години

Казвам "обратни'', в друг смисъл ...."Нищо не са свършили"!

125

до 147

преди 11 години

Обратен ,........ама в Бе-ге ,а Бе-ге ,не е бяла държава ,а *** ....!Има разлика м/у обратен в Чужбина ,и в Бг !

124

азе

преди 11 години

Не съм против Кунева ,НО са необхадими -----НОВИ ЛИЦА !Старите съдрани чували се ----доказаха ,че не стават за нищо!