216

ехо

преди 11 години

Слушайте какво ще Ви кажа!Омръзна ми всички да имат права!Хич не ме интересува кой е гей но стига с тези демонстрации!Каквото искате правете в леглото това си е ваша работа но не ни завирайте в лицето бельото си-това се казва личен живот и не трябва да е достояние на цялата нация-но от къде толкова мозък от вас!Който си афишира секуалните подвизи е комплексар!

215

Анонимен

преди 11 години

Целя 10-ка от 30 метра. Мнооооого съм точен. Къде е записването? При попадията ли?

214

iceboy

преди 11 години

абе не знам тоя поп какво е казал ама аз имам един познат който ми е казвал че веднъж е *** мъж и той бил поп... това много отдавна сигурно преди 10години като бил в казармата и не само той а с още 5 човека и то по желание на попа така че... сами си правете изводите какви са и тея попове...а може и тоя да е бил и да му е още разхлабена халката и затова да буйства сега

213

Томас

преди 11 години

301Не става въпрос за жертване - колкото съм против чалгата - толкова съм против и тия, чиито предмет е статиията. Но слушането на чалга въпреки всичко не е смъртен грях, а другото е.

212

Томас

преди 11 години

301Не става въпрос за жертване - колкото съм против чалгата - толкова съм против и тия, чиито предмет е статиията. Но слушането на чалга въпреки всичко не е смъртен гря

211

Анонимен

преди 11 години

дс, съгласен съм, развратът е голям в днешно време. и трябва нещо да се предприеме.но защо да жертваме някакво малцинство? всъщност, чалгата развращава младото поколение далеч повече и наистина, отколкото защитниците на човешките права, не мислиш ли?колко разголени като к*рви абитуриентки видяхме, имитиращи идолите си от 'планета' с джуките и огромните силиконови цици, кълчещи се пред камерата като най-долните казах вече какви!но не го чувам отчето по чалгаджийте да иска да хвърля камъни!?

210

Томас

преди 11 години

299Има много неща, които не са редни в православната църква - смятам обаче, че защитниците на крадливи *** и всякакви други разни комитети просто са много нагли от една страна - от друга разврата е много голям бич за обществото

209

Анонимен

преди 11 години

Томасрадвам се наистина за теб, ако не одобряваш хвърлянето на камъни! :-))но отчето явно точно това одобрява и насърчава - смяташ ли че е редно? точно това е "гнусно дело"!! докато има хора като него и много други, които, макар и малцинство, доста се опитват да влияят масата и да я насъскват, използвайки отчаянието й от кризата (не само срещу гейовете - виж расате и ***), гей паради също ще има, те се организират точно затова.

208

Томас

преди 11 години

297 Абе то е казано от ясно по-ясноАма който иска ще види. Левит 18:22С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.Римляни 1:32-3322 Като се представяха за мъдри, те глупееха, 23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, - 25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. 26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, 31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; 32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.Левит 18:22С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.

207

Анонимен

преди 11 години

прокълната до века да не дава плод изсъхнала смоковница... какво ли символизира? и защо този цитат явно не се харесва на някои,м? или явно вадим от контекста каквото ни отърва, без дори да знаем цялостната концепция на Библията.

206

Томас

преди 11 години

294В мен няма агресия - казването на фактите не е агресия. Много често се стига до убийства и педофилия от едни други хора. Не одобрявам мятането на камъни, но не одобрявам и натрапването на разврата от страна на едни хора над останалите хора. Никъде в моите коментари няма подкрепа на омразата и насилието. А само казване на фактите.

205

до at

преди 11 години

Матей 21:19 И като видя една смоковница край пътя, дойде при нея, но не намери нищо на нея, само едни листа; и рече й: Отсега нататък да няма плод от тебе до века. И смоковницата изсъхна на часа.

204

Анонимен

преди 11 години

Томас спокойно можеш да изживееш агресията си тук. наречи ги тъпотии. наречи ги както искаш. тук ще получиш и зелените палци (които технически никак не е трудно и сам да си ги раздадеш многократно), защото хомофобската агресия е по-силна от гей-активността - в крайна сметка и до убийства се стига.щом смяташ, че омразата и насилието ти носи повече (забележи, че попът препоръчва хвърляне на камъни), отколкото любовта и търпимостта, то тогава си ти този, който се е запътил към т.нар. ад!

203

Томас

преди 11 години

atСлагаме минуси на невежеството ти в показването на текстове от Библията нямащи нищо общо. Единствено изключително заблудени хора могат да твърдят, че тия, които смятали *** за нещо нередно били *** - опитвайки се да намерят оправдание за гнусните дела. 292Пишеш тъпотия след тъпотия - къде Библията изисква строго хората да не са правили секс преди брака? Да Бог казва кое е добро и кое не, но ти явно не си отварял Библията - а падението на западния свят още преди хиляди години е описано, че ще се случи казано и какво друго ще се случи. Западняците масово много обичат да живеят на чужд гръб да крадат ресурси от други държави, правят го от хиляди години правят го и днес. Как ще им харесва писаното в Библията? Вавилонската блудница европа развращава целия свят и това също е казано, че ще се случи, но дори и до днес учените изследват Библията и намират само потвърждения на писаното там. Който иска да слуша който не иска да не слуша.

202

Анонимен

преди 11 години

...а в западния свят днес библията никой за нищо не я бръсне. или познаваш примерно много хора, които не са спали преди брака? (за да назова само едно от хиляди неща, които библията строго изисква от един наричащ себе си християнин...)това че църквата като организация още я има - това се дължи на същия факт, поради който има коледни намаления или поради който обичаме да сме суеверни като цяло, макар и да сме учили всички физика, химия и биология в училище.

201

Анонимен

преди 11 години

до 288 единствено и само хомофобите сравняват в днешно време сексуалността на един човек с престъпления или с болести. законът, науката (а и мнозинството от населението!!!) напълно са наясно с разликата.но хомофобът дотолкова е подтиснал собствената си хомосексуалност и до такава степен я мрази, че я отъждествява с най-злото на света и изразява агресията си спрямо тези, които свободно изживяват любовта си. това е често установявано от психолози.....

200

at

преди 11 години

Но както казах, с каквато мяра мерите, с нея ще ви мерят вас.

199

at

преди 11 години

Вижте се само, слагате минуси на текстове от Светата Библия :).

198

Томас

преди 11 години

283Ако ти си обратен, това не значи, че другите са. Това е тотална глупост, че всеки, който не проемал секса с човек от същия пол за нещо нормално бил *** - по тая логика всеки, който не одобрява кражбата е скрит крадец, всеки, който не одобрява наркотиците е скрит наркоман, всеки, който не добрява алкохола е скрит алкохолик - да ама не. А онази книга - не случайно и най-великите книги и до днес я изследват и откриват само потвърждения на писаното там.

197

at

преди 11 години

Собствените си книги ни познавате, ни сте чели, ни сте видели...