244

Охранител

преди 11 години

Тоя къде надолу сочи на тая снимка? Може би показва къде ще ни натика всички в тази държава, ако още веднъж го изберем...

243

bezpartien

преди 11 години

това с процентите на кунева си е чиста манипулация, но хората няма как да го разберат това и вярват безусловно! а ако някой си спомня процентите за кунева преди месец бяха 15, сега изведнъж станаха 5 :) май и агенциите започнаха да бият отбой

242

Антипарт

преди 11 години

По-лошо от управлението на комунистите е само управлението на мутрокомунистите !

241

Violetta

преди 11 години

Докога тази Кунева ще живее на гърба на хората. Има ли още не разбрали че тя произхожда от род на комунисти, които си постигат целите само с лъжи, кражби и интриги.

240

яко

преди 11 години

Пълен мандат + 2 мандат!!

239

123

преди 11 години

Това за мандата със сигурност е така. Въпросът е това нещо НЦИОМ дали някога ще изрече верните факти и то за политическата сила, която е на власт. Иначе сериозно трябва да се замислим за необходимостта от чисто държавна структура да изучава общественото мнение при положение, че това е дейност, която се извършва от частни структури. Освен това, за да участват в проучвания те също се явяват на конкурси. Не е логично с парите на данъкоплатците да се финансира и НЦИОМ. Да се закрие!

238

Гард

преди 11 години

Защо на полицията се гласува бюджет 1 милиард лева ако е така?Арестували още днес двама за убийството на хазартния бос Динов! Браво Цоко Цв.! Обачеее...Значи ако 300 000 души, които даже не сме известни на полицията, убием 500 политици, не могат да ни задържат, дори и преди това да е известно на полицията, че се готвим да ги убием? Така излиза! В България задържат, само и след като убиеш...за 72 часа...и до там!Занимавали се с престъпления, известни на полиц...ията и с това се издържали! Нищо не работели! Издържане от престъпления, известни на полицията не е ли престъпление? Трябва ли да убият някого, за да бъдат задържани? Ами ние защо работим бе? Да почнем да убиваме политици, известни на полицията, станали политици и министри!?!? И ако не убием никого, никой да не ни задържа дотогава...!!!

237

мечо пух

преди 11 години

Е, ще поживеем и ще видим, тежка зима се задава......

236

Анонимен

преди 11 години

Браво Борисов още един мандат за ГЕРБ имашго

235

Анонимен

преди 11 години

Брендо -премиер,Таки- президент.

234

Анонимен

преди 11 години

лидерът ви=ГЕЯ-така го чети.Хомосексуалният твърдеше преди месец ,че парите на ГЕРБ са свършили.

233

иво

преди 11 години

Я уточни малко нещата.Лидерът ви или МУТРАТА на България. Това са две различни точки от политически пристрастия и реална международна и вътрешна действителност.

232

Исмаил

преди 11 години

Аз бих гласувал за ДПС.Гласувах за Герб ама много лобизъм .

231

Анонимен

преди 11 години

Станишев защо не плати,ами пишеш глупости бе 340,нали на бойко парите свършвали.Слушай малко лидера си поне.

230

Гард

преди 11 години

Арестували още днес двама за убийството на хазартния бос Динов! Браво Цоко Цв.! Обачеее...Значи ако 300 000 души, които даже не сме известни на полицията, убием 500 политици, не могат да ни задържат, дори и преди това да е известно на полицията, че се готвим да ги убием? Така излиза! В България задържат, само и след като убиеш...за 72 часа...и до там!Занимавали се с престъпления, известни на полиц...ията и с това се издържали! Нищо не работели! Издържане от престъпления, известни на полицията не е ли престъпление? Трябва ли да убият някого, за да бъдат задържани? Ами ние защо работим бе? Да почнем да убиваме политици, известни на полицията, станали политици и министри!?!? И ако не убием никого, никой да не ни задържа дотогава...!!!

229

Анонимен

преди 11 години

гледах цветанов в деня на Ботев как дава интервю по анцунг,питат го журналисти срещу какво се е борил Христо Ботев?И тойказа мрънкайки-"Срещу турските представители"Божееее каква глупост това го казва министър на България-гледайте има го в последното предаване "Атака с Волен Сидеров"помислете на изборите хора иначе горко ни

228

Анонимен

преди 11 години

докато сме член на ес винаги наште политици ще се оправдават с него.от там ни наредиха от там казаха от там ни похвалиха от там ни се скараха.този съюз трябва да започне най сетне да се разпада.

227

Анонимен

преди 11 години

Борисов ще изкара пълен мандат, потвърдиха от НЦИОМ след като видяха , че имат финансов превод от партия ГЕРБ в банковата си сметка . Музиката винаги свири за, който плаща, но пилците пък се броят на есен

226

Гого Идиото

преди 11 години

Това се казва "Програма максимум" - най-големият успех е да я добутаме до края!

225

антиес

преди 11 години

кунева на съд за некадърно и некомпетентно подписване на предприсъединителния договор за членството ни в ес.затваряла е глави по договора като вентилатор без да ги прочете .колко ли пари са и дали от брюксел за това?