265

до 298

преди 11 години

за тия ли пишеш дето велика туркия загуби половината си територия и великото си влияние ха ха ха шматка

264

До 294

преди 11 години

"...След най-много 5 години ще се трепете да бягате в турция и ще претендирате, че сте турци до 48'о коляно. Помнете ми думите!.." Черепа ти , комшу , не е с правилна форма и за това и за бокал за вино не става :) Такива като теб граф Цепеш ги е третирал много хуманно;) Нищо- и ние сме хуманисти- ще си припомним как е действал граф Влад Цепеш с турците;)

263

Мамантос

преди 11 години

Ай сиктир, тюрклер пезевенклер ве домузлар!

262

котис

преди 11 години

До Ястреб -Забравяш големия ни брат -виж новото му превъоражаване .

261

Анонимен

преди 11 години

Руснаците никога не са били добри войници те печелят само с численото си превъзходство. Но никога не били дисциплинирани. Едвам успяха да превземат Плевен отбранявана от два пъти по малобройна турска войска даже в Москва посрещнаха пленения турски командир Сюлейман Паша с почести и му връчиха сабята му и го пратиха по живо по здраво в Истанбул.Последен пример е Чечня. Пияните руски войници не стават за нищо. Те дадоха повече жертви от Германия през 2-та световна война.

260

Анонимен

преди 11 години

I kakvo misli da pravi s tesi skapani teritorii xxa xaa.

259

do 294

преди 11 години

Абе ти пак ли си тук, бре?

258

до 290

преди 11 години

Хитлер не беше казал така.Най добрият войник е този който е дисциплиниран. Аз ако имах армия бих предпочел германски, турски или корейски войници.Французи, италианци, арменци, гърци - никога.Българите - горе долу...

257

Rстреб

преди 11 години

А бе бантустанци, тъй сте велики, иначе сте големи, ала бала... Турция не е решила, не ви е взела бантустана! Аман от комплексари! След най-много 5 години ще се трепете да бягате в турция и ще претендирате, че сте турци до 48'о коляно. Помнете ми думите!

256

Анонимен

преди 11 години

249 a nie za kakvo da vi obi4ame za tova 4e do1989 g ni izbivahte i ni gonihte i prodaljavate da na padite i da ni tormozite s fizi4eski,ikonomi4eski i psihi4eski natisk. te murgavite 6te vi opravyat te sa bade6teto na BG.

255

Не омаловажавайте

преди 11 години

Някой, 271, няма значение кой е изготвил картата. Важното е къде е поместена. В случая - в учебник! Нали се сещаш- във всяка държава всичко, свързано с учебните пособия, минава през министерства, комисии, редакции и т.н.

254

Анонимен

преди 11 години

Хора, от турчина войник не става. България, в която през 15 в. Турсия не среща единна българска войска, е превзета за цели 50 г. Тоест великата турска армия не може да смачка 50 г. съпротивата на отделни боляри. За това и Тимур им е е*ал майката като е срещнал Баязид II. За това и евреите ги строшиха от бой на кораба, дето щеше да пробива блокадата. Турция ще си повярва, че армията и става за нещо и така ще я бият, че 500 г. ще го помни.

253

Анонимен

преди 11 години

едно хубаво нещо има ,че грузия армения ирак Гърция България ще са нащрек . и вече знаят за плановете . на турция .

252

Анонимен

преди 11 години

КВА ШЕГА ВЕ ГРУЗИНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ ГО ПИШАТ ДЕТО СЕ БИХА С РУСНАЦИТЕ ТОВА ШЕГА ЛИЕ ?

251

Анонимен

преди 11 години

Не е шега, нито е недоглеждане.

250

До 285

преди 11 години

Не и такива с териториални претенции!

249

а

преди 11 години

Стига сте се заяждали с Турция! Малко ли глупости има и в нашите учебници?

248

Анонимен

преди 11 години

Ама вие е гот да се размотавате с тениски БГ на 3 морета нали... комплексари. То не бяха ядрени бомби. то не бяха руснаци... Султана тръгнал да превзема виена оказали сте се в Турския заден двор. Руския Цар решил да има свободен излаз от черно море оказалисте се в Руския заден двор... Сега сте в европейския....това е горчивата истина.

247

Антитурчин

преди 11 години

До ЯстребчетУГлупака си ти чоджум.

246

до 281

преди 11 години

къв план ядрена война ли търсят турците ? в всички тия държави имат интерес руснаците доста кръв са проляли за тях . ше унищожат турците но една педя земя няма да им дадът .