59

Дедо Шишарко

преди 12 години

Язък, отнеха радостта на клиента! Сега трябва да препира на ръка!

58

АЗЕ и ТИЗЕ

преди 12 години

Като се има в предвид ,че дрогата и подобна проституция вървят ръка за ръка ,....то това ще е и резултатът --ЛЕСНИ ПАРИ ,СИЛИКОНОВИ ЦИЦИ,ДЖУКИ,АЛКОХОЛ,АГРЕСИЯ,НЕГРАМОТНОСТ,НАГЛОСТ,ДАЛАВЕРА,ТЪРГАШ,.......и всичко отрицателно ,което съществува по света!ТОВА Е ---Бг,*** ДО ШИЯ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШИТЕ---ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ ,ЗА 23години---ПРЕХОД !Следва в Бг -----още 23г.,---ПРЕХОД И ОКОНЧАТЕЛНА----*** !Европа не иска ---*** !

57

Анонимен

преди 12 години

"90% от мърморещите и недоволните тук ако имаха възможност да управляват страната нищо нямаше да променят а единствено щяха да си пълнят джобовете.Българинът мисли единствено за себе си не му пука за обществото."Не. Ти мислиш по този начин и затова автоматично приемаш че хората около теб мислят като теб.Което е погрешно.

56

Анонимен

преди 12 години

Борбата с проституцията - най-древната професия - е безмислено харчене на обществени средства. Особено когато се води в бедна, корумпирана държава управлявана от мафиоти.Нормалното развитие е да се задължи регистрирането на публичните домове, да се установи здравен контрол над проститутките, както и дъжавата да измести сутеньорите в охраната.Иначе, за да се пресече проституцията трябва или да се скопят мъжете или жените да получават такива доходи, че да не им се налага да се продават.

55

ЕС

преди 12 години

В Бг ,*** ИНТЕГРИРАХА БЪЛГАРИТЕ ,А СЕ ОЧАКВАШЕ ОБРАТНОТО !МАНТАЛИТЕТЪТ в Бг Е ***!

54

нали!

преди 12 години

И в ПарАламента има,................за 23г., доста минаха и минават и сега!

53

Анонимен

преди 12 години

България е държава на *** и мутри - ето така се правят пари в България... Жалко - подобен начин на забогатяване не води до просперитет за нацията!

52

Анонимен

преди 12 години

Браво за акцията!

51

Анонимен

преди 12 години

Родното МВР се намесва когато...........всички са доволни:))

50

50055

преди 12 години

Истинските *** са около ПАРЛАМЕНТА там продават държавата ни в разни ГОЛЕМИ ШЛЕМОВЕ ,цанкови каманаци,даже и ФОРМУЛА едно искаха да ни уж направят за около половин милиард лева!!!!Тва са *** доказани от години работещи ЛЕГАЛНО

49

Анонимен

преди 12 години

Интересно кои са пострадали от противозаконната дейност. Клиентите ли? *** ли? Съседите от "странен шум ли"?

48

Иванчо

преди 12 години

Защо си играете на спец.акции,а не решите проблема глобално така и така не можете да спрете тая порнография,поне направете така както е в белите Европейски държави да печелите от техните наеми и данъци.В Белгия в един град като Банкя на една улица видях близо 10-ет публ.дома,дебели,черни,руси,червении пр.и всички са на отчет на държавата,а тук всички работят за мафията и сивата икономика,докога бе тиквеници...

47

Анонимен

преди 12 години

Който не си плаща на когото трябва ОРГАНИТЕ го хващат,за да си оправдаят заплатите.

46

тъпчо

преди 12 години

Ходил съм на такъв масаж с двечки / не в България/. Ми ко да си кривим душата ся........баш си е убавичко:)))

45

ЕС

преди 12 години

Проблемът на младите ----научиха се на ''ЛЕСНИ'' ПАРИ ,не им се мисли и не им се работи ПОЧТЕННО!След 23г.----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ----,какви са ценностите ?

44

тируриру

преди 12 години

Абе кога ще спрете с тази простотия МВР - то, на какви се правите, разкрили 3 клуба от 1003. Легализирайте ги тези дейности най - накрая, сложете по един касов апарат и всички ще са доволни. Хем пари в хазната, хем край на това театро по медиите. Достатъчно е услугите да са само за пълнолетни, и момичетата да работят доброволно и няма нищо нередно. Това си е пазарна ниша като всяка друга. И е най - старата женска професия.

43

Анонимен

преди 12 години

голяма работа станало, че ти направили една 'ръчанка' подир масажа..........смешници

42

Лек

преди 12 години

Това е лъжа! Ние в Бургас сме почтенни хора, при нас такива работи не се случват!

41

Bravo

преди 12 години

VSQKA prestupnost e degradivna za edno obshtestvo! Tq vinagi ima otricatelno vliqnie! Zatova trqbva da se spira.

40

Анонимен

преди 12 години

Не може да има щастливи !А сигурно са и пушили.....