25

Боко Тиквоча

преди 12 години

В ГЕРБ са обиковени куросмуци...няма гейове там....

24

фото

преди 12 години

ZAZ си пее, а СерГейчо зяпа по охраната й.

23

Анонимен

преди 12 години

На готините пичове им трябва една усмивка или реплика за да свалят готина мадама.На съселоподобните им трябват няколко милиона държавни пари, за да се уредят с моникоподобна.Кой е по-щастлив ?

22

Анонимен

преди 12 години

Избирате си ги а после ги псувате.Тоя бил обратен оня бил такъв онакъв.. Ама си ги избирате.Никой не иска да търси някакви алтернативи.

21

Go

преди 12 години

Аве кво *** занимавате с тоя бухал обратен.

20

инж.Илиев

преди 12 години

Е тоя обра точките

19

Анонимен

преди 12 години

Човешката злоба и простотия е безгранична.Много исках да видя как Бойко щрака с пръсти, наслаждавайки са на сръбската певачка,но не би.На никой не му стигна куража.Никога няма да пусна червена бюлетина,но това не ми пречи да призная Станишев за модерен човек с усет към музиката.

18

Жмуда

преди 12 години

Съдейки по заглавието, най-важното в концерта е това, че Станишев е бил там.Някои журналисти ги откриват с тъпооткривател.(а концертът беше феноменален)

17

Анонимен

преди 12 години

СМЯХ В ЗАЛАТА!!! Хората вместо да гледат и слушат певицата, гледаха двете невести от БСП и се подсмиваха през целия концерт! Такава комедия я няма никъде по света! На Запад обратните не се крият, ами се женят помежду си и не правят такива циркове, като при нас Цирк БСП! Нищо не пречи Станишев да пристане на Вигенин и даже да си родят едно дете, ама пустия му ориенталски срам! Сега цирка е пълен, Станишко даже показва извънбрачното дете на Моника като свое, даже и майка му Станишевица много го харесала и даже настоявала за още, само не знам Моника дали си е харесала някой нов ухажар, който да изиграе ролята на донора на бяло сладко!

16

мдаааа

преди 12 години

Е няма как да не се насладят след милионите,които е прибрала госпожата от правителството на съсела.

15

Tina

преди 12 години

Станишев, удивляваш ме, честно казано.Явно имаш ум.Градиш интелектуален имидж - на човек, който цени истинското и естественото.Добре се справяш напоследък.

14

ОТВРАТИТЕЛНИ СА !!!

преди 12 години

Станишев с тая Моника са олицетворение на комунистическата мерзост и мръсотия ..." аз ще ти дам поръчка за милиони, а пък ти ще ми пуснеш, защото коя нормална ще пусне на съсел като мен ..."ОТВРАТИТЕЛНИ СА !!!

13

Анонимен

преди 12 години

Ура другари, гордейте се, че комунистическата партия се управлява от един уникален хитрец, че не случайно прилича на мишка и му викат Хамстера! Та този пед---унгел за да спре бъзиците заради нестандартната си ориентация направи такъв сериал с измисленото си семейство с доведено дете и друго, заченато извънбрачно, което било уж негова дъщеря! Егати долнопробния цирк, който Станишко продължава да го играе! Тоя нежен тарикат надмина и Азис по безочие! Азис поне си осинови дете, а тоя ми играе някакви филми, че бил мъж, че се оженил, че направил дете??? И то с някаква разведена прантия, който се оказа и много лакома при това, малко й бяха парите, давани от бащата на децата й банкера Йосифов, бивш директор на Частна банка, която беше изкуствено фалирана и завлече спестяванията на хиляди българи! Накрая банкера рогоносец я натири и тая като забременя извънбрачно, партията ги сватоса, хем да узаконят извънбрачното й дете, хем да намерят невеста на другата комунистическа невеста лидер/ка/ на БСП!

12

Анонимен

преди 12 години

Само Азис за серГейчо !!!

11

Азис

преди 12 години

Цеца и Весна са по стойностни,затова и *** си пада по тех.....

10

Вагнер

преди 12 години

Тоя е 3 в 1.***,евреин,комунистбез коментар!!!!!!!!!!

9

Боку Тиквуня

преди 12 години

Извратена работа е това да ходиш с жена от другият пол.....Виж,след мачлето,под душовете с момчетата е друга работа...истинска...

8

учител

преди 12 години

Другари , не опира до това дали ходиш на концерти или риташ футбол. Важното е да вършиш работа , а вашия какво свърши като беше БСП на власт. Едно голямо нищо. Извинявайте даде 1 500 000 евро на Хохегер, той ги върна на жена му. Защото сме социалисти

7

Анонимен

преди 12 години

Баси как се оглежда дали го снимат.

6

FrodoVelikana

преди 12 години

Бившият премиер е давал милиони долари държавни пари на Моника за нея и за да подкупва западни политици които да лъжат Европейските комисии.