50

55

преди 11 години

Само заглавието прочетох и пак простотия "Рискът от беднос в България..." Абе ние от 20-год. сме бедни къв риск кви пет стинки. Все едно на *** човек да му обясняваш че имало риск като пръднел да се насери. Малоимна история

49

Анонимен

преди 11 години

Другари бедни сте за надниците от кутев и все по бедни ще ставате. Мафията в България е на смъртен одър. Ще се научите да работите без да крадете.

48

до 53

преди 11 години

Няма как да ги изчистим, поне за сега. През 89-а, Живков сподели, че нямал представа, че управлявал с "демократи". Комунистите просто станаха хамелеони и през 90-те продължиха да управляват. Както и до днес, на власт са те. Но стига сме спали, време е за метеж. Виж например Литва.. до преди 2-ата Световна са втора икономическа сила, след като комунистите ги оглозгаха след войната станаха сред последните. Но днес Литва се избави от тиранията и отново тръгва към върха. Там имаше метеж. Време е.

47

озверЕл

преди 11 години

Какъв ти риск...

46

Анонимен

преди 11 години

Те казаха, Я БЪЛГАРИНА Е ГОЛ!!!Да ама не ,нашето МВР ни пази ББ ни увеличи живота,ГЕРБ казаха,че сме по добре от Гърците а ние им ръкопляскаме и оригаме на асвалт,който оживее до година до изборите ще знае какво трябва да прави ,защото хората казват "Парен каша таратор духа"!!!

45

Анонимен

преди 11 години

К'ва бедност? В Гърция самоубилите се, след икономическия спад са над 1000. Може да не го казват из нашите медии, или техните ТВ, но из вестниците им го пише.

44

Ха ха хааааа

преди 11 години

До като не изчистим комунистите напълно от държавния апарат все ще сме на ръба на пропаста. Тия се окопаваха 100 години сега е трудно на герб да изчисти всичката ***.

43

Анонимен

преди 11 години

с премиер каратист е така ... то простотията не ходи по дърветата

42

анонимен

преди 11 години

Производителността на труда в България е много ниска, значи наистина малко работим;Я идете в германия да видите как се работи!

41

до 46

преди 11 години

Баткоооо,съзнаваш ли колко си *** ????

40

до Джонев

преди 11 години

Не е лъжа - Боко се нсра, че требва да изкърпи един мост, строен преди 40 години от комунистите и му се вижда скъпо! А ако требваше да го строи? 100 км. по равното из Тракия направиха за 20 години и се *** от гордост, хем пари им дават от вънка, а ако требва нашта икономика да плаща, майко мила!Оня пръдлю президента в другата статия се чудел, че у БАН вършат работа и че комунистите са строили качествено, та не падат сградите - пълно е с ***!

39

до 36

преди 11 години

С *** не говоря.Той Бойко всичко ви обясни---вкара го два ката на червената ***.След втория мандат на ГЕРБ че сте извън парламента а лидерите ви-мафиоти ---в затвора.ЧЕСТИТО.

38

Анонимен

преди 11 години

Алчноста на малцина е глад за мнозина.

37

тъп и прост

преди 11 години

Иначе то за доклада довечера ще видите -Станишев е виновен ...аз ги фащам ама те ги пускат...аз строя магистрали...аз строя зали...аз плащам пенсии...аз , аз , аз ...

36

Медии лизачи!

преди 11 години

Според ЕК българите са заплашени с бедност заради лошото качество на управлението и липсата на реформи в най-проблемните сектори. Заплахите за икономическия растеж и жизнения стандарт на българите остават, а в някои области дори се задълбочават. Единствените области с положителна оценка са макрорамката на бюджета и банковият сектор.Думата "управление" в превод от английски език означава и "правителство"! В случая става дума за "лошото качество на правителството"!

35

Обама

преди 11 години

Справяте се БЛЕСТЯЩО!

34

kaizer до 33

преди 11 години

Ти май си казваш Апостол Апостолов, а?

33

тъп и прост

преди 11 години

до 33 , бих искал да се срещнем и да ми обясниш своята теория ... ад също с удоволствие бих ти разяснил моята

32

Джонев до 26

преди 11 години

А бре смешници, какво работите вие бре? Уеб-дизайнери, брокери, търговци, адвокатчета, ПР... къде са ви фабриките, къде ви е селското стопанство, къде ви е износа? Какво плашите комунистите с работа? Какво построихте след мързеливите комунисти, което да работи за хората - болници, училища, университети, стадиони, пътища, заводи, електроцентрали-кво?Когато бутнете всичко, което ви остана от комунистите, и вие ще изчезнете от тука, ще идете на майната си да работите за други приемни икономики..

31

до 33

преди 11 години

"мързелив,*** или некадърен"....Защо не го напишеш с две думи---комунист или ***.