73

lilo lilov

преди 12 години

abe to na granitsata te gledat kakvo 6te im dade6 i sad niama temida si e zatvorila o4ite bg kapitan leji v zatvora za ne6to keto nee napravil na nikoi nemu puka ni6to ne stava v taia darjava da ia ostavim na tsiganite i dogan i *** i da biagame bratia balgari triabva ni tsar asen

72

Анонимен

преди 12 години

Преди около месец майката се обърна с молба за съдействие до вицепрезидента Маргарита Попова. Полученият отговор не изненадва жената. В него се казвало, че писмото й е препратено към Министерство на правосъдието и Върховна касационна прокуратура.Какво по-показателно за бездушието на българските институции!, коментира Петра.Колко точно..... !

71

до 75

преди 12 години

Ти в кой свят живееш бе? Разкрачвала се пред чужденеца.Даеба ксенофоба ти...панелен плъх.Като кон с капаци си!

70

Анонимен

преди 12 години

А Маргарита Попова беше много принципна и добра по изборите.Ама като е на 4 очи с нуждаещ се я боли г.за! Маргарита Попова е събирателен образ на всички мазни чиновници, който си защитават собствените интересченца, вместо да помогнат на хората.Както надежда михайлова преди време, както всички останали до които като опрем и можем само да се ядосваме и да стоим безсилни!

69

Анонимен

преди 12 години

Кой крив и кой прав няма да стане ясно, но това дете вече е с объркана психика. Жалко за детето!

68

женски мастии

преди 12 години

като се разкрачват пред чужденци да си берат последствията, тея са срам за човечеството, тряя да видят какво правят с *** в Иран

67

до 73

преди 12 години

какви пари правиш бе хаха, с максимална заплата 800 лв в бг

66

Бабанка

преди 12 години

Много от коментиращите тук може дружно да ми осмучат патока!!! Майката е права и детето трябва да се върне в България!!! Всички които се оплакват от живота тук са некадърници и само мрънкат. Аз живея в България и за разлика от вас имам акъл и правя много пари. Мизерници такива!!

65

Nobody

преди 12 години

11 годишно момче не забравя "за няколко месеца" езика, на който е говорило до този момент, освен ако родната му майчица не е отдавала предпочитание на английския.

64

ерик

преди 12 години

Един ден на умния е по - скъп от година на ***

63

paul

преди 12 години

кой знае каква змия е майката като бившата ми или по отровня

62

БГ боклуци

преди 12 години

Абе с една дума *** ,върнала детето си в АДА!Жалко за детето и плюя на този съд!Къде го връщаш *** *** ***?

61

Дора

преди 12 години

67,аз пък 25 г вече живея в България и вече ми писна на макс, не обичам родината и нямам желание да живея в нея

60

Анонимен

преди 12 години

Аз живея в чужбина 22 години. Обичам родината си и имам желание да се върна в България, но предпочитам да си остана със желанието. Защоьо желанието само по себе си не ми вреди но ако го изпълня щетите ще бъдат огромни.

59

Анонимен

преди 12 години

Детето днес е на 11. На тази възраст децата вече знаят какво искат но ако то е свикнало там ще му е трудно в България. Най високата цена за развода я плащат децата.

58

Анонимен

преди 12 години

Парадоксалното е, че докато чуждият съд води редица дела нашата прокуратура все още не е повдигнала обвинение срещу новозеландеца.===============================Нашата прокуратура ще повдигне обвинение само тогава когато в джоба и влезнат много пари, а те влизат предимно от престъпници пуснати срещу подписка на масата и много пари под масата.Българската душа е продажна, всяко служебно полужение и власт е изградено върху 100% злоупотреба. Това е основата товае началото и това ще бъде края

57

БГ боклуци

преди 12 години

И така *** нещастници от ДС-БКП,срещу големия БИГ БРАДЪР (CIA)не е желателно да се рита.Аз ще го преживея това,че бачкам без договор и ми бавят дължимата сума при *** дето си пият кафето със Станишев.Но Central Intelligence Agency не спи!Набийте си го това у бетонните генералски тикви!Ако пукна ,просто ще стана герой!:D

56

Анонимен

преди 12 години

Ок пиша от тел. а и допускам грешки но и ти ги допускаш виж си коментара.

55

Анонимен

преди 12 години

А аз съм сигурен че ти си или ром или пулен ***, за да не знаеш как е пише 'Сбогом'!

54

Анонимен

преди 12 години

Уверен сьм че на негативните писачи някой им плаща за това. Като не ви харесва в Бг. Збогом какво правите в Бг.