27

M

преди 12 години

Те май всички изследвания от подобен род си противоречат много.....

26

Анонимен

преди 12 години

Вятър. За мъжа след 22 години нещата стават повече или по-малко рутинни. За жените не зная, и на 15, и на 50 не са се оплаквали.

25

кифла

преди 12 години

кой прави секс в днешно време бе

24

до 26

преди 12 години

Наистина силата на мисълта е велика сила. Но тя черпи енергия от вътрешната същност на човека. Ако там няма нищо - няма как да се задвижат турбините. А за деликатната тема 'секс' си трябва много 'материал' :) Ще да си купя албума - обожавам Диана Експрес :)

23

дедо

преди 12 години

Как да ви кажем - докъм 75 беше добре. след 81-2, вече не беше същото каквото и да ви казват! А след 85- я стане я не стане. Но никой да не ви лъже, че след 90 има шанс! Тате казваше, че след 87 - край! :(

22

Цък

преди 12 години

Искам само да ви кажа, скъп сайт и екип на днес.бг, че вие сте абсолютно най-най-най-застреляната медия в България. Не знам наистина дали съществува друго толкова неорганизирано, зле представящо се, поднасящо глупави и неточни новини издателство. Отвратен съм от вас и от начина, по който си печелите някакви потребители. Некадърници!

21

до стан

преди 12 години

май просто ти не можеш да ги задоволиш братле...

20

до 20 от 16

преди 12 години

Ами не се занимаваме с нищо допълнително. Достатъчно ни е, че се усещаме и знаем какво искаме. И в същото време знаем как да го направим най-добре. Може би йогата е добро решение в някои случаи :)

19

Stan do 18

преди 12 години

Oпааа ето и първата фригидна , нали знаеш гузен негонен бяга.:)))

18

Анонимен

преди 12 години

Kakav e toq razbit mit, 4e na jenite im e neobhodimo pove4e vreme ? Tia vinagi sa bili pove4e v 4as otkolkoto nas ! P.s nie se 4udehme koi prozorec na u4ili6teto da s4upime, te ve4e misleha za drugi ne6ta !

17

На 16

преди 12 години

При нас беше същото-след 40-тата година. Една лична тайна-ние се занимавахме с йога, вечер след работа. Йогата дава невероятна гъвкавост на тялото и огромни възможности за разнообразие. Просто съвършенство! Кама Сутра не може да бъде ефективно без това владеене на тялото. Това е тайната на дългогодишният бряк на Стинг-йогата.Но в основата на всичко е нашата взаимна любов, привличане, разбирателство. Без това не може.Тук няма механика, а съпреживяване!

16

Анонимен

преди 12 години

Абе когато дойде,нали момичета ;)

15

Анонимен

преди 12 години

Винаги, когато има такава тема, се появява някой евнух, който обявява жените за фригидни , или, че ги искат само заради парите им. Чакам да се появят и ония с голямата си работа. Не могат да разберат тези мъже, че жените ги оценяват по много по-различни начини. По горния начин се чувстват мъжете, които искат да се поласкаят, че са такива, от привлекателна жена, за една нощ, например. Жената, която иска да прави само секс ще ви избира така, но тази, която ще иска да сте бащата на децата й-никога!

14

Анонимен

преди 12 години

Ако са го открили британските учени, зарежи ги. Ония английски кобили не стават за проучване на толкова деликатни неща.

13

Анонимен

преди 12 години

На 43 съм, жена. Но всяка година секса е все по-хубав и по-хубав. Докога - не знам, ще видим. Нека и мъжете да си признаят :)

12

От личен опит

преди 12 години

Всичко зависи от това с кого правиш секс.

11

Анонимен

преди 12 години

Пак има празно пространство и за отвличане на вниманието се пише тази измишльотина. Всеки си има право да се наслаждава когато си иска от секса във всички периоди от жевота си, а не да му внушават, че е отклонение според тази *** статия, вероятно от някой ***, който не е правил секс.Никой няма право да прави обобщения за нещо толкова лично. И се радвам , че е така. Потвърждавам си тезата, че има много хора в науката, но много малко от тях са учени.

10

WASILISQNISEWROPA

преди 12 години

DO 28 GI SARBI SAMO KATERICHKATA ......POSLE NAVSQKADE....

9

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Верно си е, минат ли 40 няма кой да ги пипне. ;)

8

Анонимен

преди 12 години

ех,забравих кога бях на 28