34

от кухнята

преди 12 години

минималната рз в частния сектор е 550 ев в Гърция а минималната пенсия е е 425 ев и не лъжете хората гърците колкото и да ги режат са си много по добре от нас а др.Плевел... не е в час - излага си да се скрие и да мълчи а на частно да отиден на час тарифата беше 7-8 ев а сега е 5-6 ев а не като при нас - мин пенсия -136 лв - ха ха ха

33

до 33

преди 12 години

жалко, все пак гърците са измислили секса... --айде сега! Кокошките и петлите са измислили с*кса!

32

Илюминат

преди 12 години

В таблицата съм посочил цените на храните и услугите в Гърция. Както се вижда, като изключим таверните-ресторантите всичко друго е почти на същите цени, като в България. И всичко това при минимална заплата 650 евро= 1300 лева !!!

31

Анонимен

преди 12 години

Гръцката с*кс индустрия понесе големи загуби след полицейските акции срещу болните от СПИН чужденки и разрастващата се епидемия от СПИН в Гърция.

30

До 35

преди 12 години

Много си прав. Не се издържа вече, уби напълно държавата. Затова ще го разкараме на следващите избори. Разбира се ако Цецка ни позволи.

29

Анонимен

преди 12 години

отварям статията за да прочета някой друг интересен коментар, а то и тука само Бойко коментиран.... и веднага си правя извода, че този човек яко ви е_ал мамата!!!

28

simo

преди 12 години

жалко, все пак гърците са измислили секса...

27

Анонимен

преди 12 години

Малей, изтръпнах! Гръцките *** гладни ще ходят. Като падение. Това си е направо световна новина.

26

до админа ! ! !

преди 12 години

С*кс-индустрията в Гърция работи на пълни обороти.--Админа! И защо постави звездичка? Погледни заглавието на материалчето в сайта. Там си пише секс. Ха сега вземи и постави звездична и на статийката!!!!И карай по-кротко с простотиите!

25

До 28

преди 12 години

Кои българи бе бате? Братя Галеви,***, Цвъко, Боко? Други има ли?

24

до 26

преди 12 години

q se vij ti v kakvo polojenie si be goltak...23 godini koi te hvane te klati, ti se smee6 na drygite, razbira6 li kolko si zle ??!! --***, първо - пише на кирилица! Второ - много българи получават доходи над средните в Гърция. И все повече българи ще получават доходи над средните за гърците.

23

Анонимен

преди 12 години

Първо да кажа, че не защитавам правителството или Плевел-лиев, щото веднага ще скочите на минусите както на 18-тия пост въпреки, че става дума за елементарна икономика.Покупвателната способност зависи и от цените, така че 1000 евро когато един сандвич ти е 5 евро а една подстрижка 10 не е особено внушително. Хората от северна Гърция пазаруват при нас, и аз много се радвам за това.

22

do N 24

преди 12 години

q se vij ti v kakvo polojenie si be goltak...23 godini koi te hvane te klati, ti se smee6 na drygite, razbira6 li kolko si zle ??!!

21

Леле,леле,леле ... !

преди 12 години

Да им имаме проблемите на гърците ! Апропо, днес президентът Плевнелиев е казал пред CNN: "Българите са в много по-добра ситуация от гърците".Вече сериозно се притеснявам за психичното здраве на Плевнелиев ...В Гърция заплатите са по 1 000 - 1 500 евро, а пенсиите по 700 !!!Дали са по-зле от нас, а ?!

20

индустрия по гръцки

преди 12 години

С*кс-индустрията в Гърция работи на пълни обороти. Всички гърци са наведени и надупени, а банкерите ги хем ги таковат, хем надупените гърчоля си плащат.

19

До 17

преди 12 години

Не ти ли писна да отричаш истината? Или сигурно така ви учат в политбюрото на Герб?

18

Анонимен

преди 12 години

Ад 15 В Гърция МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА тоест масовата в момента е 425 евро И то ако имаш работа .Не пиши глупости ,поне 20-25 % са ТОТАЛНО БЕЗРАБОТНИ и не получават нищо .Пак пишете по слухове

17

1.100.000

преди 12 години

Ха, ха, при 1.100.000 безработни гърци каква сексиндустрия? А при младите безработицата е 54 % - точно те са потенциалните клиенти на ку**ите, ама без пари тази работа не става.

16

Наблюдател

преди 12 години

Тука има необразовани бойковистчета които повтарят като папагали безумиците на неграмотният си вожд.

15

Анонимен

преди 12 години

Гърците ако искат могат и 10 000 евро минимална заплата да си сложат, ама икономиката не работи така.Минималната заплата е политически популизъм и се отразява директно на безработицата, ако на един работодател му струваш повече отколкото му носиш няма да останеш дълго на работа.Доста време се радваха на неоправдано високи заплати, особено в огромния държавен сектор.