44

хе-хе

преди 12 години

Връщане към драхмата? Пълни глупости родени от болен мозък. И кой грък ще държи спестяванията си в драхми?

43

Анонимен

преди 12 години

Най-вероятно прозападните Нова демокрация и ПАСОК ще купят или фалшифицират изборите като лъжат по медиите и използват медийни агитация и черна реклама на драхмата.

42

Баланец

преди 12 години

Абе ей ***,вие знаете ли колко българи работят в Гърция и издържат семействата си с гръцки пари.Вие знаете ли Гърция на колко народ дава хляб?Кой ви пита вас какво мислите и кой ви бръсне за слива?Гърция има НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИКА и НАЦИОНЛНИ ИНТЕРЕСИ,това което нямаме ние.Те ще излязат от ЕС И еврозоната и пак ще са по-добре от нас,защото са хитри и независими,а нашият "гений"Дянков,като опука и сребърният фонд ще започнат големите заеми.Там накъдето ние отиваме,гърците от там се връщат...

41

batmario

преди 12 години

Подлите гърци пускат турците през Босфора заради нас.Пример:Константинопол пада 70-80 години след като вече сме превзети.След това започват до погърчват нашата църква и за целта гръцки свещенници ходят по църкви и манастири вземат българските книги и ги изгарят.гърция винаги е била провинция на БЪЛГАРИЯ и пак ще бъде.Те просто не знаят какво им се случва...

40

Анонимен

преди 12 години

Вече са им сложили ските!!!

39

Анонимен

преди 12 години

Драхмата ще загуби, ако бъде конвертируема и тогава банките и частниците ще почнат спекула с евро и долари, докато не направят добри печалби или не съборят всяко антиамериканско и антиевропейско гръцко правителство. Нещо подобно стана с правителството на Виденов. Единствено неконвертируема драхма заедно с национализация на банковите влогове и банките в Гърция може да спаси страната.

38

Анонимен

преди 12 години

На мен ми се беше случило в едно градче в Гърция да искам да си купя нещо от някаква будка. Говорих на английски, продавачът на гръцки. Е - наложи се да си пишем по хартийки и т.н. (в крайна сметка не всеки трябва да знае конкретен език). Шашнах се, като след цялата тая патардия този *** си каза на приличен английски следващия път като ходя в Гърция да знам гръцки. Той ако си вдигне миризливия дирник да отиде във Франция (или другаде) на френски дали ще може да говори?

37

uuuha

преди 12 години

чакам роби

36

НЕ ЗАСЛУЖАВАТ...

преди 12 години

Тези узовци, наричащи себе си " елини " са прости и *** етиопци, които не заслужават да бъдат в Европа ! Никакво, ни най- малко съчувствие към тази сбирщина от неграмотници и лентяи !

35

Анонимен

преди 12 години

КАТО ИМ ПАДНАТ ЗАПЛАТИТЕ ПОД БЪЛГАРСКИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ СЕ НАМЕРИ РАБОТА ЗА 200 000 ГЪРКИНИ КАТО ШИВАЧКИ. КАТО ДОБАВИМ И ЗАМЕСТВАНЕТО НА 500 000 РАБОТЕЩИ ГАСТАРБАЙТЕРА В ГЪРЦИЯ С ГРЪЦКИ РАБОТНИЦИ И ПРОБЛЕМА С БЕЗРАБОТИЦАТА В ГЪРЦИЯ Е РЕШЕН !!! СТИГА ДА ИСКАТ ДА РАБОТЯТ - МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е ОСНОВНИЯТ ИМ ПРОБЛЕМ

34

мдааа

преди 12 години

Гърция трябва да излезе от ЕС въобще.Не ни трябват лентяи които да издържаме.Ако ли не ние да напускаме скапания ЕС.Нас постоянно ни ***,а ония мързеливи гърци им ринат пари.Ай сиктир тоз керлив ЕС.

33

Анонимен

преди 12 години

Ами навикът си е голяма работа! Не е виновен тази,който яде баницата ,а този,който му я дава!Казвам това , защото ако се върнем назад в историята на Гърция (наложи ми се да направя това проучване) ще видим, че тя е изпадала в такива състояния преди и след всяка война и ВСЕКИ ПЪТ,Великите сили са ги измъквали от блатото( къде със заеми, къде със "златни" драхми и т.н) и след това са им опрощавали задълженията по един или друг начин! Е,те гърците така са си научени и сега не им изнася !

32

Хей

преди 12 години

Ама тия гърци държат ипотечните кредити на на половин БГ дали не ни притежават аджеба ако вземат да дигнат лихвите и да не можем да си плащаме могат да се настанят по ъщите ни а.

31

брат МУ на винету

преди 12 години

дайте им това което искат гърците ,и после гледайте само сеира ,кво ви бърка

30

Ястреб С*

преди 12 години

Пак радост голяма за Вуте, че му е много зле на Нане! Днеска е Гърция, утре ще е България! Не се правете на по-умни или хитри от гърците - до няколко години банкерите ще ви одерат дори кожата от ***! И без това, по беднотия България e в една лига със сомалийците и китайските селяни, нямате си напрестава какво ще стане, ако ситуацията в Гърция се влоши. България ще е страната, най-засегната от това по негативен начин! ПроЗти ***, радвайте се, че комшията ви Гърция затъва!!!

29

Шака Зулу

преди 12 години

Ний от племето шака зулу ще приемем нашите чернични събратя гърците. Не им трябва драхма. Ние плащаме с кози барабонки. Никакво евро.

28

Работохолик

преди 12 години

Три дни почивам в Аспровалта. Пълно е с Българи, в ресторантите само нащенци. В Кавала същото. Цените са им два пъти наште, никой не строи, не виждам къде са им милионите на тия? Ако българите имаха 168 млрд еуро по депозити у нас да е като Вегас! Според мен тука много ги мързи, не се работи, само лихви, ренти и мошии!

27

Анонимен

преди 12 години

Не е лошо. Драхмата много ще им помогне. В Циганландия ще настъпи пълен просперитет на беднотията.

26

60% обезценка ????

преди 12 години

на новата драхма ...Смях. Явно грък го е писал. След като отношението на дългове към БВП е в пъти,ясно че обезценката ще бъде от 500 до 1000 %. И при нас не е никак розаво положението .Смята се че лева е надценен 4,5 пъти...!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Да си връщат драхмата и напред към Африка. Европа започва от южната граница на България.