40

Анонимен

преди 12 години

Честит празник на всички българи ! За мен, това е най-българския празник и ми е любимия от всички !

39

до 38 тъп и прост

преди 12 години

Туй че си се родил в България не те прави българин, може и в Бангладеш да се родиш и да си по-българин от родения на пъпа на България ! Хайде, на тези, които не се срамуват че са българи - честит най-български празник, а да се срамувам - има от какво - от тези, които се родеят с други нации и тези, които ни предават и продават !Честито , българи, и дано се оправим !

38

Анонимен

преди 12 години

"Какво му е празник на 24 май? Кирилицата ни е разделила от запада и най-напредналата цивилизация и ни е върнала цял век назад. Някой има ли да ми даде смислен контрааргумент на това?"Докато ползваш чужда писменост и се подчиняваш на чужд закон, бил той религиозен или светски, равен никога няма да бъдеш! Защо си мислиш, че запада ни е мислил и ни мисли доброто? Човек за човека е вълк и винаги ще е така. А и е въпрос на ценности - аз предпочитам руска душа, пред западноевропейски джоб....

37

ботьйов

преди 12 години

Ей, ама и снимката кърти ! Праснали отпред знамето на европейския съюз ! "Я надуй, дядо, кавала..."Засрамете се бе !

36

феникс

преди 12 години

Честит празник, българи!Не се предавайте на пошлостта , чалганизацията, меркантилността и простодушието! Отворете си очите и сърцата за знание и за култура. Помогнете и на децата български да се стремят към знание. Нека не ставаме нация с празни погледи, в каквато неистово се стремят да ни превърнат.Нека не стъпваме назад, нека вървим напред.

35

тъп и прост

преди 12 години

ХОРА , МИ МЕН МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!!!!КАКВО ДА ПРАЗНУВАМ,КАК И ЗАЩО !!!В песента се пее "Върви народе възродени" - накъде да вървим,ние сме вече на дъното,пък за възродени - това вече е върхът ... С ЕДНА ДУМА СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ В ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!

34

24

преди 12 години

"Като официален празник на България 24 май се отбелязва от 1991 година." Hеобразовани журналисти

33

@ Atila

преди 12 години

Според мен се има предвид , че сме дали писмеността на славяните и затова се нарича славянска , а че си е българска всеки знае.

32

АТИЛА

преди 12 години

Ха, ха, хааа славянска писменостСлавянин да създаде писменост, това е все едно *** да създаде държава..............За пръв път думата славяни в смисъла на етнос, влиза в политическа употреба през 1593 г. - дотогава slavi е всъщност sclavi" - във византийските извори.Прозвището СКЛАВИ се е използвало от византийските църковници-хронисти в смисъл на роби или нечестивци ..............24 МАЙ Е ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПИСМЕНОСТ, ПРОСВЕТА И КУЛТУРА !!!КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

31

Tракийски

преди 12 години

Честит празник , Българи .

30

Анонимен

преди 12 години

taka e .4estit praznik zna bg.i po toz povod vun vsi4ki pomaci i *** ot foruma.

29

До 30

преди 12 години

Много умно бе Ххххасене , вие там в страна на Марлборо дискотеки имате ли изобщо или най-забавното ви занимание е да се целите със сополи след като нанижете тютюна кажи бе *** с "очала" ?

28

Жо до № 21

преди 12 години

ХРИСТИЯНИТЕ не празнуват разпъването на Христос, както ти казваш, а Неговото Възкресение. Явно, комунизмът е промил трайно мозъчните ти клетки.

27

assen.alekov

преди 12 години

"ЕДИН НЕРАЗДЕЛЕН КЛАС" Винаги са неразделни. И във празник, и във делник имат обща те пътека, водеща към дискотека, та им времето не стига да отгърнат книга. Тодор МУХТАРОВ, Кърджали

26

още един българин

преди 12 години

Честит празник на всички българи !Че е мижаво и закъсняло материалчето - вярно ! Сякаш за първи път ни обяснява някой какъв ден е 24 май - е, за някои може и да е за първи път !Поне днес пишете на кирилица - това е нашата азбука !Празника щял да бъде отбелязан с молебени, добре, но нищо по-хубаво от празничните манифестации на учениците ! С много цветя и весели детски гласове !"Върви народе възродени..."Ама накъде да вървим - ето това не е ясно !!!

25

@ 24

преди 12 години

Жалко , че родителите ти са си оставили *** да смърди по български форуми , неграмотните потурчени маймуни ги е яд , че единствената култура турска , която не е донесена от Персия или арабите е да подмиват *** на султана :)

24

Койот

преди 12 години

Целта е да се създаде едно нихилистично общество. Стадо от меркантилни типове, напълно незапознато с величието на своята история и храбростта на своите деди. Аполитична маса, която да се прекланя единствено и само пред култа на парите. Изкоренявайки всичко патриотично и гордо в народа ни, целта е да се улесни процеса на разпада на националните държави.

23

Анонимен

преди 12 години

до 21-ви, еми явно това е твой проблем, че историята на България е само 500 години. Много си ограничен...

22

До 16

преди 12 години

И сигурно си мислиш, че "развитите" държави са цъфнали и вързали? Нали се сещаш, че:1. това "развитие" се дължи на огромни дългове и рано или късно ще стигнат до просешка тояга.2. Живеят във все по-голямо робство, и животът им става все по-контролиран и изпълнен с рестрикции?

21

генерал Жуков

преди 12 години

*** комплексираните хора дето сте, въртите сучите все турците са ви виновни, ако не.. *** но никога за нищо вие....ето защо родителите ми навремето са избягали от там